aklıma bir şey gelmiyor ya. en son savaşın yıkıcı etkilerinden bahsetmiştim ondan önce de elf'imle ilgili bir şey yazmıştım. ikisi de 10/10 almıştı ne yazsam acaba, bi öneri verin ciddili. |
türkçe 102 yazısı için konu önerisi
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toplumun modern olmayı batılı ülkelerin kültürlerini ve inanışlarını direkt yaşamına alması ve kendisine ait olan kültürel kodları silmesinin bir toplumu nasıl yok edebileceğinden bahset
-
ctisçilerle dalga geçen csci kızlar hakkında yap
-
CS varken CTIS okumanın verdiği ızdırap olabilir
İstanbuldaki Kartal ve Maltepe ilçelerine bağlı olan Dragos semtinin ilginç bir hikayesi vardır.
Yıllar yıllar önce, oranın en yüksek dağında bir ejder yaşarmış. Ejder yalnız değil elbet. Dünyalar dolusu hazineye sahipmiş. Bu hazinenin saklı olduğu tepeye Dragos Tepesi derlermiş. Nice cesur şovalye o tepeye tırmanıp ejderi kesmek istemişse de hiçbiri başaramamış.
Dragos Tepesinin yakınlarında Kartelli isimli fakir bir balıkçı yaşarmış. Rüyasında o ejderi öldürdüğünü görmüş. Seçilmiş kişi olduğunu düşünen Kartelli, oltasını satıp kendine kılıç almış. Dragos Tepesine tırmanırken birçok ceset görmüş ama bu cesetler onu korkutmak yerine cesaretlendirmiş. Tepeye varınca ise ejderi destansı bir şekilde öldürmüş.
Kartelli, ejderin hazinesi sayesinde zengin bir hükümdar olmuş. Zaferini kutlamak için Ejderin etini büyük kazanlarda pişirip yedirmiş. Sahip olduğu hazinenin çoğunu fakirler için harcamış. Aç olanı doyurmuş, üşüyeni giydirmiş. Yönettiği şehrin adı da günümüzde Kartal olarak kalmıştır. Hazineyi aldığı tepenin ismi de Maltepedir.
Şimdi bu hikayeye inanmayacak olanlar vardır, Maltepedeki en yüksek dağın tepesindeki büyük pençe izleri, bu hikayenin gerçekliğine yeterli bir kanıttır.
Pek özenmedim ama konuyu beğendiysen bu konunun üzerine daha iyisini yazabilirsin.
-
Olm fantastik kurgu yazmıyoz
Olabilir not ettim. Ty
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 5 Şubat 2025; 15:56:51 >
Üniversitelerde dinsizliğin artmasının topluma zararlarını ele alsam naparlar
Ctis’e kurban olun.
Elbette, bu hikâyeye inanmamak mümkün değil, çünkü dev ejderhaların İstanbul’un semalarında süzüldüğü, fakir balıkçıların bir gecede hükümdar olup ejder eti ziyafeti verdiği, hazine dağıtıp şehirlere isim koyduğu bir dünyada yaşadığımız kesin; hatta Maltepe’deki pençe izleri de aslında yıllar önce sabah koşusuna çıkan ve ayağı kayarak düşen devasa bir martıya ait olabilir, kim bilir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kör bir adamın Dünyanın en iyi at eğiticisi olup kilometrelerce at sürdüğüne inanan Bolulular her nedense meşhur İstanbul ejderhasına inanmıyor.
-
*yarar
-
Başkalarına karşı aldığımız önyargıların , kendimizi diğerlerinin aklında oluşturduğumuz hissi ve düşünceyi anlama üzerindeki etkisi . Tam yazdığımı ben bile anlayamadım o yüzden şöyle düzenleme yapıyorum mesela a kümesindeki insanlara karşı hatta herkese karşı önyargı oluşturuyoruz sonralarında b kümesindeki insanların kafasında biz nasıl canlanıyoruz onu anlamak üzerindeki etkisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minamina222 -- 5 Şubat 2025; 19:28:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam psikoloji paperı yazmıyoz ya altından kalmamam bunun. daha basit bişi lazım.
-
bilmiyom hiç tr 102 dersi almadım ki ne güzel ya adam bilişim sistemleri okuyor ciddili bu dersi alıp üzerine çalışması gerekiyor bizim bi seçmeli dersten hallice bi program vardı bugün . işte bi kaç hoca kendi kariyerleri ve tıp fakültesi üzerine konuştular uyum programı+ gibi bişeydi kimsenin ciddiye aldığı falan yok .
Tamam belki böyle ders alıp yazı yazmak istemem ama öğrencinin kendi derslerini bile ciddiye almaması vs. Baya şaşırtıyor beni
tıp fakğltesi çıkmış ezberlemekten ibaret değildir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilkent farkı işte ctis’i bilkent için seçtik.
o değil de eng 102 çok daha zor bundan🥺
muhtemelen bilkentte sözel hocaların çoğu filistincidir. filistindeki savaş üstüne bir şeyler yazabilirsin. son amerika açıklamalarıyla beraber
-
quote:
Orijinalden alıntı: EistroY661muhtemelen bilkentte sözel hocaların çoğu filistincidir. filistindeki savaş üstüne bir şeyler yazabilirsin. son amerika açıklamalarıyla beraber
ne yahudiler, ne araplar ne de malum ırk hakkında övücü bir şey yazmam.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ctisçilerle dalga geçen csci kızlar hakkında yap |
Benzer içerikler
- ayt matematik için hangi tyt konular bilinmeli
- ayt ye ne zaman başlanmalı
- daha önce yatay geçiş yapmadığına dair belge
- tıp kitapları pdf
- cerrah mehmet paşa kyk yurdu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X