Bildirim
arkadaşlar fotoshop lazım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gimp 2 kullanabilirsin?
Açık kaynak kodludur. -
o da işe yaramazsa ne diyeyim ben sana..ara bul nankör -
O nasıl iş ? Fotoşopun adobe olmaması mümkün değildir ki :) Çünkü Fotoşop Adobe şirketinin tezcilli bir ürünüdür. Bu isim altında dünya gezegeninde kimse şey üretemez ticari anlamda bişi yapamaz öperler...
-
Paint.NET ' i çok başarılı buluyorlar... ücretsiz...
Paint.NET v3.05 indir
-
Program .Net framework 2.0 istiyor...
.NET Framework 2.0 indir
-
fotoshop'a işe yaramıyor diyo ya
sen şuna kullanmayı beceremiyom desene.
bu sektörün kralı adobe'dir..bilginize.. -
ahah adam şaka gibi. online oyunlarda noob diye bir terim vardır eleman bu tanıma "cuk" diye oturmuş -
İE7 & Opera -
Kızmıyim dedim :) ama istemekte istediği şeyi bile isteyemeyen biri ama hadi yardımcı olayım dedim... fakat uyarınca da kötü biz oluyoruz. Demek ki fotoşop bir program adı değil onun için, nasıl bir şekilde yerleşmişse kafasına artık anlamak zor. Fotoşop olcak ama Adobe olmuycak demeyi başarmak bile ürkünç derecede komik ! Sanki şöyle bişi demek gibi bana intel işlemci verin ama sempron olsun :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X