Şimdi Ara

Arkadaşlar gece uyumadan önce GAZ TUTUYOR ?? :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geyirmekten uyuyamaz oldum.Nedir bunun çözümü midem ağrıyor.

• koyver gitsin önlü arkalı
  • osur
  • Bir doktora görünseniz iyi olacak gibi.
  • Osur deyince osurulmuyor ki.O zor iş geyirmek basit ama her geve her gece bıktım neden ki acaba çözümü nedir bunun.
  • bndede olmaya başladı karnım bozulup duruyo geceyin

Osura osura bi hal oluyom ? niye böle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5gladio -- 21 Kasım 2009; 3:48:45 >
  • Ne yiyip içiyorsun onu bilmek lazım? Gaz mide hastalığının habercisidir. Doktora görünmen gerekebilir.Gastrit olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doktora görün arkadaşım rahatsız oluyorsan burda kimse kimsenin sağlık problemlerine çare olamaz madem rahatsız edici boyutta git doktora
  • 1 osuruk 1000 doktora bedelmiş derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

1 osuruk 1000 doktora bedelmiş derler

mıçmak dünyayamı bedel
  • Sakız çiğneyin faydasını görürsün kardeşim ayrıca uyku probleminle gaz problemine birden yarıcak bir karışım önericem işini görür hemde süt içmiş olursun akşam yatmadan evvel iç mışıl mışıl uyutur gaz problemini de giderecektir şimdiden iyi uykular dilerim...

Hzırlama süresi tahmini 15 Dk
    tahmini 3 dört kişiye yeter
    bir tutam safran ipliği (Baharatçıdan alabilirsin)
    bir tutam toz kakule tohumu (Baharatçıdan alabilirsin)
    1 litre süt
    tatlandırıcı olarak bal yahut şeker ben balı tercih ediyorum
    Safranı kaşığın alt kısmıyla ezin
    sütü orta ateşte ısıtın safran ve kakuleyi içine ekleyin karıştırarak sütü kaynamaya getirin ılık süt mide için daha yararlıdır şekerse gaz yapmayı gidericektir, süt iki defa köpürünce ateşten alın balı veya şekeri katın içilebilecek ılıklıkta malı götürün o mayhoşlukla gitsin mışıl mışıl uyursunn. İyi uykular

• quote:

Orijinalden alıntı: BOZKURT_KMZ

Sakız çiğneyin faydasını görürsün kardeşim ayrıca uyku probleminle gaz problemine birden yarıcak bir karışım önericem işini görür hemde süt içmiş olursun akşam yatmadan evvel iç mışıl mışıl uyutur gaz problemini de giderecektir şimdiden iyi uykular dilerim...

Hzırlama süresi tahmini 15 Dk
    tahmini 3 dört kişiye yeter
    bir tutam safran ipliği (Baharatçıdan alabilirsin)
    bir tutam toz kakule tohumu (Baharatçıdan alabilirsin)
    1 litre süt
    tatlandırıcı olarak bal yahut şeker ben balı tercih ediyorum
    Safranı kaşığın alt kısmıyla ezin
    sütü orta ateşte ısıtın safran ve kakuleyi içine ekleyin karıştırarak sütü kaynamaya getirin ılık süt mide için daha yararlıdır şekerse gaz yapmayı gidericektir, süt iki defa köpürünce ateşten alın balı veya şekeri katın içilebilecek ılıklıkta malı götürün o mayhoşlukla gitsin mışıl mışıl uyursunn. İyi uykular

Çook sağol mutlaka denicem.

Meyve düşkünüyüm her gece yatmadan sürekli nar,portakal falan yerim bir arkadaşım bunlarında sebep olabileceğini söyledi.

• Ciddi mide sorunun olabilir hocam bir doktora görünmende fayda var.
  • süt içiyorsan yatmadan önce şişkinlik yapar
  • Yediklerinle alakalı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.