Arkadaşlar ben 38 lvl force archer 'ım ancak hala adept set nedir ve dual trans nasıl olunuyor bilmiyorum ayrıca nerede kasarsam daha iyi lvl atlarım veya skill kasarım lütfen yardımcı olun
Adept Set aslına giysidir.Yani adept özelliği basılmış giysilerdir.Senin skill kasmanı kolaylaştırırlar.Böylece daha hızlı skill kasarsın.Bütün giyilebilir ve takılabilir eşyalarını adept yapınca "Adept Set" giymiş olursun.Bu kıyafetleri Channel 1,2 ve 3'te rahatça bulabilirsin.Fiyatları 100 - 300 k arası değişir.
Dual Trans'a gelince.Dual Trans demek iki skill bölümünün de transa ulaşması demek.Yani hem sword skillerin hem de magic skillerin transa ulaştığında Dual Trans olursun.Tabi FA vb büyü kullanan karakterler ilk önce magic skillerini kasmalı,ondan sonra swordu transa ulaştırmalıdır.
En iyi leveli ise (şu anki lvlın için söylüyorum) ismi sana sarı gözüken yaratıklarda kasarsın.Turunculara da hafiften bulaşabilirsin fakat onları kesmen daha uzun süreceği için sarıları tercih et bence
Skill kasarken de en kötü skillerini kullanacaksın.Skill Point alırken yaratığın lvline değil yaratığa vurduğun sayıya bakılır.Yani senden düşük levelli ve en çok canı olan yaratığı belirleyip onları öldürmen gerekiyor.Bunu yaparken de adept set giyersen senin kârına olur.
quote:
Orjinalden alıntı: fdeniz_93
Adept Set aslına giysidir.Yani adept özelliği basılmış giysilerdir.Senin skill kasmanı kolaylaştırırlar.Böylece daha hızlı skill kasarsın.Bütün giyilebilir ve takılabilir eşyalarını adept yapınca "Adept Set" giymiş olursun.Bu kıyafetleri Channel 1,2 ve 3'te rahatça bulabilirsin.Fiyatları 100 - 300 k arası değişir.
Dual Trans'a gelince.Dual Trans demek iki skill bölümünün de transa ulaşması demek.Yani hem sword skillerin hem de magic skillerin transa ulaştığında Dual Trans olursun.Tabi FA vb büyü kullanan karakterler ilk önce magic skillerini kasmalı,ondan sonra swordu transa ulaştırmalıdır.
En iyi leveli ise (şu anki lvlın için söylüyorum) ismi sana sarı gözüken yaratıklarda kasarsın.Turunculara da hafiften bulaşabilirsin fakat onları kesmen daha uzun süreceği için sarıları tercih et bence
Skill kasarken de en kötü skillerini kullanacaksın.Skill Point alırken yaratığın lvline değil yaratığa vurduğun sayıya bakılır.Yani senden düşük levelli ve en çok canı olan yaratığı belirleyip onları öldürmen gerekiyor.Bunu yaparken de adept set giyersen senin kârına olur.
+1 ne kadar az vurursan o kadar çok skill kasarsın (6-7 vuruşta ölen canavarlarda kas ve durmadan combo yap yararını görürsün) ve magic kullanarak hem magici hemde swordu kas
fdeniz_93 , BLoodRunsCoLD
Çok teşekkürler yardımlarınız için
Önemli olan yardım etmekti...
Fdeniz senin char neydi ve lvl kaç hocam ?
quote:
Orjinalden alıntı: .SurrOund.
Fdeniz senin char neydi ve lvl kaç hocam ?
Char Wizard.Nick ParSalian,LvL 57 Mars server...
ne demek başka soruların olursa bana sorabilirsin
ben düşük skilleri sildim ya(wizard) silmese miydim acaba..
şu an full adept+yüzük ve kolyesi var cidden çok farkettiriyo
bi de şu hidden helper görevleri beni çıldırtıyo onu da belirtmek istiyorum buradan
quote:
Orjinalden alıntı: M@D PuNiShEr
ben düşük skilleri sildim ya(wizard) silmese miydim acaba..
şu an full adept+yüzük ve kolyesi var cidden çok farkettiriyo
bi de şu hidden helper görevleri beni çıldırtıyo onu da belirtmek istiyorum buradan
en düşük skilleriyle kas novice rankdaki skilleri al 2 veya 3 tane lvl9 yap kullan bide combo yaptımı çok seri gelir sp tabı bana göre seri gelir sizi bilmem
üstündekilerin adept olduğu nasıl anlaşılıyo
quote:
Orjinalden alıntı: cemaxx
üstündekilerin adept olduğu nasıl anlaşılıyo
Itemin üzerine fare ile gelince özelliklerini görebilirsin.Orda sarı renkte Skill Exp.... +X yazar.X sayısı ne kadar yüksekse o kadar iyidir adeptin.
bende full set +3 blader lerde +4 1m e aldım hepsini
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme