Şimdi Ara

Arkadaşlar Gerçekten Önemli Bir Konu Allah için Gelin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar durumu kısaca anlatayım sizlere gerçekten çok zoruma gitti.
    Arkadaşlar ben 3 ay önce MEDAŞ'ın müşteri memnuniyeti anketini yaptım. 37 Adet 100 TL 3 günümü felan aldı. Bana işi yaşadığım ilde yaklaşık 10 senedir anket işleri veren birisi vermişti daha önce aksaraya gitmiştik onlarla ordaki projede çalışmıştık... Anket işinde para genelde 1-2 ay sonra alınıyor kontrol felan ediyorlar. Geçen Ay para geldi dedi bu Ş.. herif bende tamam dedim yeni kart çıkartmıştım İBAN no HESAP no verdim fakat yanlış vermişim işte acemilik. Aradan 1 saat geçti yanlış verdiğimin farkına vardım direk böyle böyle dedim tamam ben konuşurum onlarla dedi. Neyse ben bankayı aradım tabi bu arada bankayla en az 20 defa görüştüm adamlar İban doğru isim soyisim'de bir harf bile yanlış olsa para yatırılan hesaba geri döner anında dediler. Eft numarasını verin daha detaylı bakalım dediler. Neyse bu ş... adam oyalayıp durdu 1 aydır bana diyor işte o hesaba yatırmışlardır felan filan bana 2 tane mail adresi verdi muhasebeye ait diye ( Kesinlikle kendi maili...) Neyse mail atıyorum bu maildeki arkadaş bana geçen hafta cuma günü hesap özetleri gelecek o zaman bakarız dedi tamam dedim. Cuma günü mail attım geri dönüş yok ta ki bugune kadar hiçbirşekilde geri dönmedi. Bende aradım o şe... adamı dedim böyle böyle cevap vermiyor onun cenazesi varmış ... sen şu maile mesaj at dedi neyse bugunde ona attım şimdide bana başka hesaba yatmış paranız iadesi talep edilmiş diyorlar ben EFT numarasını verin diyorum hiçbirşekilde cevap vermiyorlar Alacağım ücret 100 TL fakat gerçekten ücreti geçtim böyle dolandırılmak çok zoruma gidiyor 10 TL bile olsa ben insanların ağız kokusunu çekmişim alın terimle kazanmışım... Ne yapmam gerekiyor Allah için yardım edin Akıl fikir verin...

• allah için geldim okumadım gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avionics

allah için geldim okumadım gidiyorum

Kardeşim lütfen dalga geçme gerçekten çok zoruma gidiyor bi akıl verin hiç olmazsa...
  • Arkadaşlar lütfen...........
  • Yardımcı olmayı çok isterdim fakat ne yapabileceğin hakkında hiç bir fikrim yok.

Not: "Bu yaptığının onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle." demek de geldi içimden
  • Adam mı toplamaya çalışıyorsun kardeş ne yardımı yapalım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar çok acil bir bakın
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.