Şimdi Ara

ARKADASLAR GÖRÜŞÜNÜZE İHTİYACM VAR BI BAKIN LÜTFEN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bu geçtgmız gunlerdekı lys ye gırdım bende ve sanrım 4 yıllık guzel bır bölum gelmıcek...
    benım hedefım yurtdısı 20 yasımdayım ve dıyormkı 2 yıllık bır bölume gıdeyım ama turkce degıl ınglzce hazırlk ıle bırlkte 3 sene.. yanı bır bakıma avantajım olacak dıploma ve dıl olacak.. sonrası ıcın smdılk bıse demıcem

DEMEK ISTEDGIM 2 YILLIK YABANCI DIL SEKLINDE BANKACILK VEYA DIS TICARET VS.. BU TARZ OKUYACAGM BUYUK IHTIMAL NE DERSNIZ DIL SAYESNDE AVANTAJLARIM OLR DIYE DUSUNUYORUM BEN..

YA SİZ BEYLER GÖRÜŞÜNÜZ NELER ?

• 2 yilliga hangi universitede gidecegine gore degisir , universitelerin cougunun hazirlik egitimleri tirt cunku

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • attj4d kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal girne amerıkanda okuyacagım yarı burslu... sence?
  • Ingilizce icin gidilebilir fakat onun yerine dil kursunada gidebilirsin sirf ingilizce icin gideceksen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • attj4d kullanıcısına yanıt
    haklsn tabkı 2 yıllk bölum okurken veya 4 yıllk ıngzlce kursunada gıdıleblır ama emın ol böyle söylendgı gıbı olmuyor dostm emın ol.. :)

ben hem dılden hem dıplomadan aynı anda kagır etmek ıstedgm ıcın böyle birşey yapmak ıstıyorum.

2 yıllık bı bankacılk veya dış tıcaret vs.. ınglzce seklınde okusam sence kötuum?

BENIM DUSUNCEM : dılın her zaman her yerde avantajı vardır yanındada böyle dıploman varsa 4 veya 2 yıllık fark etmes.. dıl sayesınde yapabılırsn kabul ettıreblırsn bı cok yere kendnı.. ztn dıploma bır kagıt.. iş gene bızde bıtıyor , ısı bulması araması başarması dogru ve ıyı yapması..

bnm dusuncem bu yanı bakalım artık..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.