Şimdi Ara

Arkadaslar Gothic Metal Tavsiyeleriniz Buraya (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lacuna coil'i ben de tek geçerim Theare of Tragedy'nin eski albümlerini öneririm şarkı olaraksa Virago'dan başla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkulse

quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

TABİKİ EPICA

AMA THERION U DA UNUTMAMAK GEREK.VE BİRAZDA STRATOVARIUS

Arkadaşım yine bana Prectuum kızacak ama epica haricinde yazdığın grupların gothicle pek bir alakası yok. önerilemez mi ? önerilir ama metal müzik dinlemeye yeni başlayan arkadaşların istekleri bir tarz yönündeyse tavsiyelerimizi isteğine göre yapsak iyi olur çünkü tersi durumlarda metal müzikten vazgeçen bir kaç kişiyi tanıdım. Bilmem anlatabildim mi. Therion önceleri Death metal yaparken şimdi Senfonik operatik metal yapıyor senfonik gothic seven arkadaşlar dinlemeye son albümlerin geri giderek başlarsa daha iyi olur. Stratovarius un ise zaten gothic ile hiç ilgisi yok melodik Power metal yapan bir grup ama gothic haricinde farklı türler arayanlar varsa önereceğim grupların başında gelir.

vayyyyy sen galiba kendini müzik eleştirmeni yada tür saptayan insanlardan sanıyorsun.iyi böyle devam et.stratovarius un müziğinde gothic metal tınılarıda mevcuttur.ya aslında bu gothic metal power metal ıvır metal zıvır metal muhabbetine çok gıcık oluyorum.sen olayı dahada aşmışsın yok senfonik operatik metal yok senfonik gothic falan.arkadaşım sen kendindemisin ne bunlar ya.kafandan yeni metal türlerimi uyduruyosun.zaten bin tane metal türü oluştu sayenizde.daha fazlaasını kaldırmıyo bünyem.git işine ya metal metaldir.up the irons.kings of metal.

• quote:

quote:

quote:

TABİKİ EPICA

Arkadaşım yine bana Prectuum kızacak ama epica haricinde yazdığın grupların gothicle pek bir alakası yok. önerilemez mi ? önerilir ama metal müzik dinlemeye yeni başlayan arkadaşların istekleri bir tarz yönündeyse tavsiyelerimizi isteğine göre yapsak iyi olur çünkü tersi durumlarda metal müzikten vazgeçen bir kaç kişiyi tanıdım. Bilmem anlatabildim mi. Therion önceleri Death metal yaparken şimdi Senfonik operatik metal yapıyor senfonik gothic seven arkadaşlar dinlemeye son albümlerin geri giderek başlarsa daha iyi olur. Stratovarius un ise zaten gothic ile hiç ilgisi yok melodik Power metal yapan bir grup ama gothic haricinde farklı türler arayanlar varsa önereceğim grupların başında gelir.

vayyyyy sen galiba kendini müzik eleştirmeni yada tür saptayan insanlardan sanıyorsun.iyi böyle devam et.stratovarius un müziğinde gothic metal tınılarıda mevcuttur.ya aslında bu gothic metal power metal ıvır metal zıvır metal muhabbetine çok gıcık oluyorum.sen olayı dahada aşmışsın yok senfonik operatik metal yok senfonik gothic falan.arkadaşım sen kendindemisin ne bunlar ya.kafandan yeni metal türlerimi uyduruyosun.zaten bin tane metal türü oluştu sayenizde.daha fazlaasını kaldırmıyo bünyem.git işine ya metal metaldir.up the irons.kings of metal.

uydurmuyorum araştırma yapabilirsin benim bildiğim en geniş sitehttp://www.metal-archives.com/ bak bakalım önerdiklerin burada ne çıkacak. Bunları bilmemin nedeni kendi forumumda özellikle köklü grup ve müzisyenler ayrı başlıklar altında belirtilmiş olduğumuz için aklımda kalıyor (http://img106.imageshack.us/img106/7066/untitled12cv.gif ). yukarıda da nedenini belirttim zaten ayrıca tını nedir yav

• kusura bakmayın ama arkadaşlar bu gothik gothik değil tartışması cidden çok anlamsız

Ayrıca hala iddia ediyorum en iyi gothik grup MACBETH dir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

TABİKİ EPICA

uydurmuyorum araştırma yapabilirsin benim bildiğim en geniş sitehttp://www.metal-archives.com/ bak bakalım önerdiklerin burada ne çıkacak. Bunları bilmemin nedeni kendi forumumda özellikle köklü grup ve müzisyenler ayrı başlıklar altında belirtilmiş olduğumuz için aklımda kalıyor (http://img106.imageshack.us/img106/7066/untitled12cv.gif ). yukarıda da nedenini belirttim zaten ayrıca tını nedir yav

bahsettiğim tınıyı duymak istersen stratovarius - sos şarkısını dinlemen yeterli.o bahsettiğin siteyi hazırlayanlarda senin benim yaşımda adamlar.ben kendi kulağıma inanırım herzaman.neyse kal sağlıcakla.

• GOTHIC FALAN HİKAYE. GERÇEK OLAN DOOM METALDİR.

DOOM METAL İN KRALI " MY DYING BRIDE " DIR.

MY DYING BRIDE - 7 EKİM 2006 DE YENİ MELEKTE...

http://www.mydyingbride.org
  • ikisinden de cacık olmaz....
  • neden hikaye ya. DOOM METAL den sorumlu başkanlığında varmı

ama sen metallica Türkiye başkanısın vardır bi bildiğin
    http://forum.donanimhaber.com/m_7578947/mpage_1/key_//tm.htm#7578947
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

neden hikaye ya. DOOM METAL den sorumlu başkanlığında varmı

ama sen metallica Türkiye başkanısın vardır bi bildiğin
    http://forum.donanimhaber.com/m_7578947/mpage_1/key_//tm.htm#7578947

iyi demişsin kardeşim. başkanım hoşgeldin kırmızı halı istermisin.

• yahu herkes lacuna coil yazmış o grubun öyle pek elle tutulur yanı yok gibi geldi bana swamped şarkılarını beğenmiştim ben
  • Lacuna coil 'in comalies albümü fena değil... After forever , Epica filan bunların da güzel şarkıları var ama genelde bu gothic olayı çok bayık ya hatun vokali koymuşlar oraya hiiiiiiaaaaooeeee diye bağırıyo tam yatmadan önce dinlenicek şarkılar uyutuyo insanı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: blake

yahu herkes lacuna coil yazmış o grubun öyle pek elle tutulur yanı yok gibi geldi bana swamped şarkılarını beğenmiştim ben

Karmacode ve Comalies albümleri biraz daha endüstriyel albümler...Lacuna Coil'in asılı Unleashed Memories ve In A Reverie demektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tearsofshadows

quote:

Orjinalden alıntı: blake

yahu herkes lacuna coil yazmış o grubun öyle pek elle tutulur yanı yok gibi geldi bana swamped şarkılarını beğenmiştim ben

Karmacode ve Comalies albümleri biraz daha endüstriyel albümler...Lacuna Coil'in asılı Unleashed Memories ve In A Reverie demektir.

+1 Halflife dinleyin sonra tekrar görüşelim.
  • MACBETH
  • abi tuhaf kaçmazsa bişey sorayım. bu gothic de genelde soprano eşlik ediyo. bunun tenor versiyonu yok mu.
    böyle olunca tür mü değişiyo.
  • Müslüm Gürses - Bir Ömür Yetmez ki

Within Temptation-Stand My Ground
    Within Temptation-Somewhere
    Within Temptation-Mother Earth
    Within Temptation - Ice Queen
    Within Temptation - Blooded
    Nightwish - Dead Night
    Apoptygma Berzerk - Love Never Dies (çok da %100 gotik metale benzemiyo ama seversiniz)
    Nightwish - Dark Chest Of Wonders
    Terminal Choice - Collective Suicide
    HIM - Killing Loneliness

şu aralar en çok dinlediklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 22 Temmuz 2006; 21:27:12 >

• yukarıda bir mother earth ile ice queen in karışma durumu var sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

yukarıda bir mother earth ile ice queen in karışma durumu var sanırım.

Yoo kardeş karışan şarkı yok

Mother Earth
    Ice Queen
    Stand My Ground
    Somewhere
    Blooded

güzel Within Temptation parçaları işte
  • Within Temptation-Iced Earth
    yazıyor yukarıda .
  • quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

Within Temptation-Iced Earth
    yazıyor yukarıda .

Upsss pardon düzeltiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.