Şimdi Ara

Arkadaslar Gothic Metal Tavsiyeleriniz Buraya (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    LACRİMAS PROFUNDERE=MEMORANDUM
    TO DİE FOR
    MACBETH
    HIM(BU GOTHIC DEİL AMA YİNEDE DİNLE GÜZEL GRUP)
    NIGHT WİSH
    şimdilik bukadar geliyo cnm.
  • arkadaşlar Agathodiamonu tavsiye ederim
  • Yahu biraz okuyayım dedim hemen gerilim ortamı oluşmuş arkadaşlar,alın size bu işin uzmanı sayılabilecek bir web sitesinde Gothic Metal grupları TIKLA Buradan bakıp kimin ne olup olmadığını görebilirsiniz.Bu adreste hangi metal türünün ne olup olmadığını öğrenebilirsiniz ,böylece gereksiz saçma kavgaların önüne geçilmiş olur TIKLA

• Evanescence yide gothic metale katarsanız benceçok iyi

bring me to life büyük ihtimal biliyosundur ama bilmiyosan kesinkez dinle
  • A SORROWFUL DREAM-Gothıc Metal(brezilya)
    ABONOS-Gothic Metal
    ABYSS-Doom/Death metal(rusya)
    ADAMANT-Gothic Metal(finlandiya)
    ARC GOTHİC-Dark Wawe(romanya)
    AUTUMN-Gothic Metal(rusya)
    BETRAY MY SECRETS-Gothic Metal(almanya)
    CRIMSON TEARS-Gothic Metal(finlandiya)

yina aklıma gelmişken yazam dedim içlerindenen çok a sorrowful dream hoşuma gidiyo mutlaka dinle
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

Evanescence yide gothic metale katarsanız benceçok iyi

Evanescence ilk çıktığı zamanlar tutulması için dini ağırlıklı şarkılar çıkarmış bir gruptur, bu şarkılar da gothic olarak değerlendirildi çoğu kişi tarafından ama gothic metal denilince Lacuna Coil gelmeli akla ya da arkadaşların önerdikleri diğerleri, Evanescence alternative rock yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caine Corvinus -- 9 Ağustos 2006; 22:14:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darthAquila

quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

Evanescence yide gothic metale katarsanız benceçok iyi

Evanescence ilk çıktığı zamanlar tutulması için dini ağırlıklı şarkılar çıkarmış bir gruptur, bu şarkılar da gothic olarak değerlendirildi çoğu kişi tarafından ama gothic metal denilince Lacuna Coil gelmeli akla ya da arkadaşların önerdikleri diğerleri, Evanescence alternative rock yapar

sana katılıyorum ama gothic metal diyince benim aklıma Lacrimas Profundere geliyo çookkkk mükemmel bi grup şarkının melodisi sözleri ve adamın sesi insanları öldürüyo dinlemediyseniz valla size tavsiyem dinleyin

• quote:

Orjinalden alıntı: cadaveria
    sana katılıyorum ama gothic metal diyince benim aklıma Lacrimas Profundere geliyo çookkkk mükemmel bi grup şarkının melodisi sözleri ve adamın sesi insanları öldürüyo dinlemediyseniz valla size tavsiyem dinleyin

Herkesin aklına farklı grup gelmesi doğal tabii.. Lacrimas Profundere'i de Encyclopaedia Metallum'da görmüştüm bir kere ama dinlemedim hiç, araştırayım biraz sağol
  • abi epica derim başkada bişey demem. hastayım o hatunun gözlerine zaten
  • Arkadaşımla ben de o konuda çekişiriz hep, o Epica der ben Lacuna Coil derim. O da Simone Simons hastası:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caine Corvinus -- 11 Ağustos 2006; 12:40:21 >
  • Simone hasta olunmayacak gibi değil ki...Hayatı sorgulatıyor resmen...

Arkadaslar Gothic Metal Tavsiyeleriniz Buraya

Ha,Cristina'da çok güzeldir...
  • Emperor dinle bence topici açan arkadaş.

bu arada Emperor hangi katagoride bunun tartışması da olur.

bence tartışma yapmak saçma. isteyen istediği grubu istediği gibi algılayıp, istediği katagoriye koyup dinler veya bir katagoriye koymadan dinler. sonuçta adama karışamazsınız değil miii???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moravec -- 11 Ağustos 2006; 16:12:26 >
  • walla metal müzği fazla sewmiorum bütün türlerini dinledim ama içlernden en çok sewdiimde gothic oldu gothic denildiindede aklıma beseech gelir
  • Nightwish de iyi de within temptation gibisi yok
  • epica-cry for the moon
    epica-façade of reality
    epica-seif al din
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.