BENİM PALİT MARKA FX6200 EKRAN KARTIM, GİGABYTE I915G ANAKARTIM VAR. EKRAN KARTI İLE GELEN DRİVERİ KURDUĞUMDA DRİVER ESKİ OLDUĞUNDAN FİFA2005 GİBİ UYGULAMALARDA EKRAN ÇİZGİYLE DOLUYOR. BENDE GÜNCELLEŞTİRMEYİ DENİYORUM AMA WİNDOWSUN AÇILIŞINDA BİLGİSAYAR KİLİTLENİYOR.GÜNCEL DRİVERİ KABUL ETMİYOR. NVİDİA'NIN SİTESİNDEN EN GÜNCEL DRİVERİ İNDİRDİM OLMADI KİTLENDİ. BAŞKA DRİVER DENEDİM YİNE OLMADI. ANAKARTIN BİOSUNU GÜNCELLEŞTİRDİM OLMADI, İNF DOSYALARINI GÜNCELEDİM OLMADI. OLMADI OLMADI OLMADI. UZUN ZAMANDIR BU İŞİN İÇİNDEYİM AMA BÖYLE ŞEY GÖRMEDİM. ARKADAŞLAR YÜKSEK BİLGİLERİNİZDEN YARARLANMAK İSTİYORUM. CEVAP VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
problem donanımda arkadaş. yani ekran kartı ya bozuk verdiler sana ya da sen bozdun. garantisi varsa gönder..çizgiler dikey mi?yoksa aniden çıkıp kayboluyor mu? sürekli varsa ekran kartının remi gitmiştir. aniden kayboluyorsa kondansatör gitmiştir. eğer garanti varsa hemen gönder.
normal uygulamalarda (autocad, masaüstü ortamı, başka oyunlar) sorun vermiyor. sadece fifa2005'de veriyor ve hiç çözüm bulamadım bu işe. şimdiden cevabın için teşekkürler.
fifa 2005 ağır bir oyun. yani ekran kartını yorar. senin ekran kartın yorulmaya gelmiyor bence. bu da birproblemi olduğunu gösterir. diğer oyunları da yazsa idin. kesin anlaŞILIRDI.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme