Şimdi Ara

ARKADASLAR GULMEYİN AMA PHY ATTACK NE İSE YARIYO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YAW BEN PHY ATTACK A ONEM VERMEM ÇUNKU NE İSE YARADIGINI BİLMİYORUM BEN FULL STR BOW VE PROTECTORUM LVL IM 37 YARDIMCI OLUSANIZ SEWİNİRİM

• topik kirliliği diğer topikleri okusan yanıt bulabirdin
  • phy attack'ın düşük olması lazım, hele hele str'ciysen sıfıra yakın olmalı. phy attack'ı 100'den fazla olan char hiçbi işe yaramaz.
  • sen uğraşma bence git boğazdan bırak kendini aşşağı.sen phy bilmeden nası 37 ye geldin.onu bilmiosan daha bilmediğin bi komyon şey wardır
  • HARBİ DAHA PSHYİ BİLMİYOSAN NE FARMI BİLİRSİN NE DORU DUZGUN SKİLL DAGITMASINI YADA KAFA GEÇİYON
  • quote:

Orjinalden alıntı: samuray_tr

sen uğraşma bence git boğazdan bırak kendini aşşağı.sen phy bilmeden nası 37 ye geldin.onu bilmiosan daha bilmediğin bi komyon şey wardır

+666 UAHUHAUHAUHAHUAHU katılıom kardeş sen kendini bilgisayarınla birlikte at bi boazdan istanbulda fln deilsen git bi minareden atla oda yeter ama bak bilgisayar snein arkandan gelsin ki ölecein kesin olsun
    herif hem strci hemde phy önem wermio oha a.q ulan yarıldım sabah sabaha uykum açıldı a.q

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw arkadaslar oyunda herseyi biliyorum ama su phy attack ı hiç arastırmadım yaww dusuk mu olması lazım yaw yardım edim plss
    bide utanmadan alay edenler var gelin lan bi pvp yapalım skill dagıtmayı biliyommu bilmiyommu gorursunuz o saman,

• arkadasım gercekten bılmedıgını dusunerek solım str char physical attack yapar bu yuzden yuksek olmalıdır
  • lan adam alay eteyin demis salak misiniz anlama ozurlu mu yoksa katiliyorum troya gelin kapısalım 64 level archer 33 level glavie ben sana aciklarim karrdes
  • lütfen alay etmeyelim arkadaşa atıp oluo :D (__HunterR__ nassın dostum)

• denizzzzzzzz şu an forumdayım bendee
  • vayy ilker
  • oleyy :P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.