YAW BEN PHY ATTACK A ONEM VERMEM ÇUNKU NE İSE YARADIGINI BİLMİYORUM BEN FULL STR BOW VE PROTECTORUM LVL IM 37 YARDIMCI OLUSANIZ SEWİNİRİM
topik kirliliği diğer topikleri okusan yanıt bulabirdin
phy attack'ın düşük olması lazım, hele hele str'ciysen sıfıra yakın olmalı. phy attack'ı 100'den fazla olan char hiçbi işe yaramaz.
sen uğraşma bence git boğazdan bırak kendini aşşağı.sen phy bilmeden nası 37 ye geldin.onu bilmiosan daha bilmediğin bi komyon şey wardır
HARBİ DAHA PSHYİ BİLMİYOSAN NE FARMI BİLİRSİN NE DORU DUZGUN SKİLL DAGITMASINI YADA KAFA GEÇİYON
quote:
Orjinalden alıntı: samuray_tr
sen uğraşma bence git boğazdan bırak kendini aşşağı.sen phy bilmeden nası 37 ye geldin.onu bilmiosan daha bilmediğin bi komyon şey wardır
+666 UAHUHAUHAUHAHUAHU katılıom kardeş sen kendini bilgisayarınla birlikte at bi boazdan istanbulda fln deilsen git bi minareden atla oda yeter ama bak bilgisayar snein arkandan gelsin ki ölecein kesin olsun herif hem strci hemde phy önem wermio oha a.q ulan yarıldım sabah sabaha uykum açıldı a.q
yaw arkadaslar oyunda herseyi biliyorum ama su phy attack ı hiç arastırmadım yaww dusuk mu olması lazım yaw yardım edim plss bide utanmadan alay edenler var gelin lan bi pvp yapalım skill dagıtmayı biliyommu bilmiyommu gorursunuz o saman,
lan adam alay eteyin demis salak misiniz anlama ozurlu mu yoksa katiliyorum troya gelin kapısalım 64 level archer 33 level glavie ben sana aciklarim karrdes