Şimdi Ara

ARKADAŞLAR GÜLMEZSENİZ BİR ŞEY SORCAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi ben daha önce de bi konu açmıştım ben pendikte oturuyorum okul esenlerde ( ytü ) şimdi benim yol çok uzun olduğu için yurt ve evlere bakıodum yurtlar resmen adamı soyuyolar yani en az 8000 tl yıllık nedir abi ya neyse evlerin kirası da 1000 tl den başlıyor o da 3 oda falan yani evler ayrıca kyk çıkmıcak zaten geriye süleymancılar fsm gibi yurtlar kalıyor ben de bu yurtlara kalmak istemiyorum bana 1 oda olsun yemeği ben hallederim sadece 1 oda lazım ben de şöyle bir çözüm buldum.Şimdi kütüphane 7-24 açık ya haftaiçleri kütüphanede kalsam haftasonları eve gitsem hem ders çalışırım.Biraz komik geliyor ama ne düşünüyorsunuz eve çıkana kadar kütüphanede kalabilir miyim

• Kitaplardan yatak mı yapacan Nerede uyumayı planlıyosun 5 gün?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asdfhdjgshshshsjsh

• Kütüphane'de kal,ayakkabıları çıkarıp masada yatarsın.Şok'tan da hazır gıdaları alırsın,gece canın sıkılır ortabahçede dolaşırsın.Ama her gün yapmak da yok artık LeBron James.
  • Pendikle okulun arası kaç sürüyo? Kütüphanede kalmaktansa yolu çek daha iyi

• Ciddiyse komik degil sakaysa da komik degil

• hangi yurt 8000 lira? la devlet yurdu aylık 100 liradan başlamıyor muydu?

• Pendikte çok uzak ya, sadece 1 kere gittim yetti

• Hocam kartaldan bin metroya in davutpaşa kampüsünün önünde. Tamam bazı zamanlar kalırsın kütüphanede bence sıkıntı olmaz. Ama sürekli olmaz senide yorar. Uyuyamazsın, çevrendeki leri rahatsız edersin bla bla...

• 77 tlye 200 basımlık aylık akbil çıkartıp otobüsleri kullansana lan kütüphanede nasıl kalacaksın
  • kütüphanede kalmana izin vericekler mi? cool story bro akşam akşam güldürdü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.