Şimdi Ara

ARkadaşlar güzel sms programı arıyom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar elinizde kullanıslı sms programı varmı ben irealsms buldum ama malesef oda paralı bedava olan veya kullanımı tamamen acık olan ipa varsa bana yollaya bılırmısınız malum gelen sms leri forward edemıyoruz bunu yapabılecek sms programı lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulassulhan -- 26 Ocak 2009; 12:52:07 >

• bitesms bedava cydai üzerinden ulaşabilirsin....
  • bitesms de de gelen mesajı baskasına iletemiyoruz sms programından farkı yokkı yada varsa ben bulamadım a kulanıcısından aldıgım mesajı nasıl b kulanıcısına ıletecem acaba bunu yapacak bır bedava sms programı arıyorum
  • Pm 'ne cevap ayzdım nasıl yapacağını. Konuşma baloncuklarının üzerinden elini sağa doğru sürükle menü gelecek
  • Cok tesekkurler daha once yuklemıstım tabı balonun uzerıne tıkadıgımda menu cıktıgından haberım yoktu super oldu bu
  • Arkadaşlar ekranın görüntüsünü çekmeniz mümkün müdür? Nasıl bir menü geliyor biteSMS' te merak ettim.
    Eğer kullanışlıysa ona geçelim tekrardan :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kby

Arkadaşlar ekranın görüntüsünü çekmeniz mümkün müdür? Nasıl bir menü geliyor biteSMS' te merak ettim.

Baloncuğun üzerinde parmağını kaydırdığında forward, detele, cancel seçenekleri geliyor. Oldukça kullanışlı, herkese tavsiye ederim. Ayrıca son versionunda yatay klavyeyle mesaj yazma özelliği de eklendi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu şarkıyı arıyorum
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

quote:

Orjinalden alıntı: kby

Arkadaşlar ekranın görüntüsünü çekmeniz mümkün müdür? Nasıl bir menü geliyor biteSMS' te merak ettim.

Baloncuğun üzerinde parmağını kaydırdığında forward, detele, cancel seçenekleri geliyor. Oldukça kullanışlı, herkese tavsiye ederim. Ayrıca son versionunda yatay klavyeyle mesaj yazma özelliği de eklendi.

irealsms ile kıyaslanırsa ne gibi farklılıklar var peki?
    artıları, eksileri.. nelerdir?
  • irealsms bir numaradır.mesajınızın geldiğini kimsenin görmesini istemiyorsanız ireal sms ile halledebilirsiniz.baloncuk derdine son.irealsms ile mesajlarınız nokia daki gibi normal karakterli.forward seçeneği var.gelen mesajlar giden mesajlar taslaklar hep ayrı ayrı.öncelikle xsellize.com a üye olun.sonra cydiaya xsellize.com/cydia/user-pass/ source ekleyin.user-pass kısmına xsellizeye yaptığınız üyelik adı ve şifresini yazacaksınız unutmayın.sonra cydiadan irealsms i aratın.yanında X işareti olanı yükleyin full oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.