Şimdi Ara

Arkadaşlar Hakkınızı Helal Edin Kötü Hastalığa Yakalandım (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
262
Cevap
2
Favori
26.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
218 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cazsever C kullanıcısına yanıt
    Adama yazdım be reis. Unutma herkes ölecek. Yarın ölecekmiş gibi ibadet et ama sonsuz yaşayacak gibi de çalış.

• MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Ne cahil adamsın. Mesaja bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: cazsever

Ne cahil adamsın. Mesaja bak.

Cahil mi? Ne alaka?

Mevzuyu bilmiyorsanız yorum yapmayın bence. Neyi niçin yazdığımı bilmiyorsunuz, yorum yapıyorsunuz. Cahil olan sizsiniz asıl.

Beddua kelimesine takıldıysanız da söyleyeyim, pek inandığımdan yazmadım. Bana büyük kötülük yapmış o elemanın yaptıklarıyla beraber ölüp gittiğini anlatmak istedim.

Ölen ölüyor ardınızda yaptığınız iyi-kötü şeylerle anılırsınız.

Her şey ölüyor. Ben de, o da, siz de öleceğiz. Hatırlatmış olmam kimseyi üzmemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 10 Ağustos 2020; 12:0:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni atlattım sayılır. Hastane kısmı her ne kadar sıkıcı da olsa, atlatınca ki atlatacaksınız dünyaya yeniden gelmiş oluyorsunuz. Daha güçlü oluyorsunuz. Yaşama sevinciniz kat kat artıyor. Güçlü olun, dirayetli olun sağlıcakla kalın.

• maviyildizinoglu kullanıcısına yanıt
    Moral işte böyle verilir. Kendi başından geçenleri hatırlatıp haklı olarak biraz da kızarak. Bravo.

• Her seyin sahibi rabbim insallah şafi isminin suyu yüzü hurmetine acil şifalar verir.

• Ölmekten korkanlar sık sık "ölmekten korkmuyorum" der. Hayatın akışına kendini bırakır, "olması gerekenler olacaktır. Bunu da yaşamam gerekir" deyip isyan etmezsen sürünmezsin merak etme.

• quote:

Ölmekten korkanlar sık sık "ölmekten korkmuyorum" der. Hayatın akışına kendini bırakır, "olması gerekenler olacaktır. Bunu da yaşamam gerekir" deyip isyan etmezsen sürünmezsin merak etme.

Yoo ben gerçekten ölmekten korkmuyorum hatta benim için iyi bile sayılır ölüm

Benim can sıkıntım hastane köşelerinde sürünmek , ameliyattı tahlildi uğraşmak

• MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Kanser hastasına, sana kötülük yaptığı için beddua ettiğin bir başka kanser hastasının öldüğünü söyleyip. Ardından da "hocam sen araba al sat eşimi yapıyorsun" diyerek ne imada bulunuduğunun bile farkında olamayacak kadar cahilsin.

• arkadaşım doğru anladıysam triod papiller ca rahatsızlığı ortaya çıkmış.

Karımda da aynı türden var, merak etme Alalh'ın izniyle ameliyat olduktan sonra ve atom tedavisi aldıktan sonra sağlığına kavuşacaksın.

trioid papiller ca en masum seyreden ca türüdür.

hayatına en kısa sürede devam edeceksin. aklına hiç kötü şeyler getirme. Selametle.

• quote:

Kanser hastasına, sana kötülük yaptığı için beddua ettiğin bir başka kanser hastasının öldüğünü söyleyip. Ardından da "hocam sen araba al sat eşimi yapıyorsun" diyerek ne imada bulunuduğunun bile farkında olamayacak kadar cahilsin.

Çok şükür bu güne kadar kimsenin hakkını yememeye çalıştık, araba al - sat işi de yapmadığımı forumda tanıyanlar bilir.

Dürüst bir insan olarak yaşayıp yaptığım işin hakkını vererek, hile hurdaya bulaşmadan yapmaya çalıştım.

İnsanları, işim konusunda elimden geldiğince bilgilendirmeye bilinçlendirmeye çalıştım.

Kader böyleymiş, bu da ALLAH'ta geldi razıyız yapacak bir şeyimiz yok. ALLAH biliyor demekten başka bir sözüm yok

• Hocam hastalığınızın evresi önemli ancak size şöyle söyleyim eğer kansere yakalanılacaksa en şanslısı troid ve meme kanserine yakalanmak olacaktır. Sebebi tedavi şansınız (yine söylüyorum evresine bağlı olsa da) çok ama çok yüksek. En yakın arkadaşım ve eniştem bu hastalıktan hızlı bir şekilde kurtuldu ve normal hayatlarına devam ediyorlar. Büyük olasılıkla kemoterapi falan da almayacaksınız. Atom size şifa olacaktır.

Moralinizi bozmayın eğer moral olarak kendi kendinize yetemiyorsanız mutlaka profesyonel destek alın. Bu günler gelip geçecek sonrasında 3er 6şar aylık takiplerle normal hayatınızı sürdürmeye devam edeceksiniz.

Şimdiden çok çok geçmiş olsun. Selamlar.

• "Oldu bu bir kere, ama zorlukların üstesinden geleceğim" diye düşünüp. İyileşince de kendi kendinize. gelip geçti işte ne varmış bunda bu kadar abartılacak diyeceksiniz. Bunu olağanüstü üşengeç tembel ve pimpirik biri olarak "bağırsak kanseri" sürecinden geçmiş ve "başlarda senin gibi düşünen biri olarak söylüyorum inan bana. Tedavinin sırasında İyileşme aşamalarının müjdelerini alınca duyduğun sevinç seni mutlu edecektir. Sizi tanımam etmem o nedenle yazdıklarım çok samimi duygularım.
    Doktorum bu kötü haberi bana verirken "Bu hastalığın sadece adı kötü kaldı. Çok yaygın. Metastas "yani yayılma" olmadıkça korkulacak bir şey değil. Tedavisi var artık. Senin gibi o kadar çok hastam var ki" dedi.

• Geçmiş olsun,Allah şifa versin.moralinizi yüksek tutun hocam.aynı yaşta sayılırız,yeneceksiniz bu illetti yeterki moralinizi yüksek tutun.

• Allah ya şafi isminle kardeşimize şifa versin inşallah geçmiş olsun.

• Geçmiş olsun hocam Allah şifa versin inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: S1000XR

Teşeşkürler.. 34

Alıntıları Göster

Hocam benimde troid lerim az çalışıyor ilaç kullanıyom şimdi normal seviyelerde hep kullanıcakmışım sanırım birde sağ troidimin oralarda ağrı gibi Bi his oluyodu troid iltihabı varmış bazen ağrıyoarada birdahamı kontrol ettirsem acaba benim anneminde troidlerinde sıkıntı vardı sanırım kalıtsal bizdeki onunda sonuçları kötü çıkmıştı ameliyatla troidlerini aldılar 6 ayda bir kontrole gidiyo tabi bu dediğim ameliyat 6 sene önce oldu şuan iyi Bi sıkıntısı yok bu troid diğer kanser türlerine nazaran daha sıkıntısız kontrol altına alınabiliyor o yüzden morilinizi yüksek tutun

• Geçmiş olsun.

• Geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.