Şimdi Ara

Arkadaşlar Hakkınızı Helal Edin Kötü Hastalığa Yakalandım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
2
Favori
26.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
218 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Allah kurtarsın ama nasıl yaza biliyorsun ceza evinde iken ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun, Allah şifa versin

• Allah-u Telae şifa versin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun ama iyi tarafindan bak papiller kötü bir tip degil bi ameliyat bi de iyot aldin mi hersey duzelir cevremde papiller CA olan kaç kisi var hayatina normal devam ediyor,en hafif kanserlerden biridir Allah beterinden korusun

• Papiller Tiroid Ca genellikle iyi seyreden bir kanser türüdur. Sadece ameliyatını bu isle uğraşan profesyonel biri yaparsa sonraki sürec çok daha rahat geçer. Muhtemeldir ki postoperatif radyoaktif iyot tedavisi de alacaksın. Operasyondan sonra genellikle 1 ya da 2 gün yatıs olur.Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: KwasRegaL

Hocam Allah kurtarsın ama nasıl yaza biliyorsun ceza evinde iken ?

Covid iznindeyiz acikda yatan mahkumlar hocam hiç harabelere bakmiyor musunuz salgindan dolayi yasa ile izine cikardilar

• ParTaa kullanıcısına yanıt
    Vallahi hocam anca donanım haberden gündem takip ediyorum bilgilendirdiğin için teşekkür ederim

• ParTaa kullanıcısına yanıt

Konu sahibine gecmis olsun insallah kurtulur temennilerimle Allah yardimciniz olsun sizinde. Mahsuru yoksa toplam kac ay veya yil yatacaksiniz hocam ve hangi sucla girdiniz iceri?

• Geçmiş olsun hocam yaş kaçtı bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

Konu sahibine gecmis olsun insallah kurtulur temennilerimle Allah yardimciniz olsun sizinde. Mahsuru yoksa toplam kac ay veya yil yatacaksiniz hocam ve hangi sucla girdiniz iceri?

2018 martdan beri yatiyorum hocam daha uzun adam oldursem bu kadar yatmazdım heralde suç bilişim sistenlerine girmek suretiyle haksiz çıkar sağlama hal böyle olunca bi insan bilisimden suç ile tek dosyasi olmuyor malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: ParTaa

2018 martdan beri yatiyorum hocam daha uzun adam oldursem bu kadar yatmazdım heralde suç bilişim sistenlerine girmek suretiyle haksiz çıkar sağlama hal böyle olunca bi insan bilisimden suç ile tek dosyasi olmuyor malesef

Alıntıları Göster

Anladim hocam af vardi size cikmadi mi o

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

Anladim hocam af vardi size cikmadi mi o

Alıntıları Göster

Verdikleri af değildi kendi adamlarini kurtarma operasyonu idi benim suç tarihî 2014 hocam 2016 darbesinden sonra 1/2 yasasi vermişlerdi o yasadan yatıyorum zaten bu yeni verdikleride o yasanin aynisi haliyle bana yaramadi bizede işte isyan vs olmasin diye covid izni uydurdular yanina yoksa bu ülkede kimse mahkumu düşünmez ha ölüsun ha mahkum fark yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

Geçmiş olsun hocam yaş kaçtı bu arada

Teşeşkürler.. 34

• dularımız seninle abi Allahtan sifa diliyorum en kısa sürede atlatırsın inş

• Çok geçmiş olsun kendinize iyi bakın.

• Hayatın sonunda ebedi aleme göç var, hepimiz o kadıdan geçeceğiz. Hastalığınız1. evredeyse o kadar karamsar olmayın. Rabbim şifa versin.

• geçmiş olsun

• Çok geçmiş olsun öncelikle. Erken teşhis 1.evre olmasına sevindim.

Eşim aynı şekilde tirod kanseri teşhisi kondu ve 1 ameliyat ile iyot(atom) tedavisi gördü. Uzun süreçler tabi.

Evet zor süreçler ama şu an iyi.Tiroidleri alındığı için sürekli ilaç kullanıyor. Bir rahatsızlığı yok.

Umarım siz de en kısa sürede olumlu sonuçlar alırsınız.

Çok geçmiş olsun dileklerimle.

Sağlıkla kalın.

• Geçmiş olsun da konu abartılmış galiba biraz. Annemin 20-30 senedir tiroidi var. Ölümcül değil allah korusun öyle bir durumdan tabi. İlaç vs kullanıyor bir sıkıntısı yok ama açıkçası şimdilik allah göstermesin umarım da olmaz ilerde. Ama tekrardan geçmiş olsun kendinizi çok üzmeyin

• Allah şafi ismiyle şifa versin.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.