Şimdi Ara

Arkadaşlar Hakkınızı Helal Edin Kötü Hastalığa Yakalandım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
2
Favori
26.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
218 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam moralinizi yüksek tutmaya çalışın mümkün olduğunca. Bağışıklık hücrelerinden B ve T hücreleri kanserli hücrelere saldırıyor diye biliyorum. Modunuz yüksek olursa inşallah atlatma ihtimalinizi baya artar. Allah şifa versin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeş doktorlar şöyle derler; illa bir kanser olacaksam tiroid kanseri olmak isterdim diye. İyileşme şansı en yüksek kanser türüdür. Pankreas kanserinin tersi gibi düşün.

• Allah sifa versin

• Daha geçen sene yakın bir akrabam tiroid kanserini yendi ve söylendiğine göre doğru tedaviyle başarı şansı yüksek bir hastalık. Ameliyatını Bağcılar'daki Medicine Hospital'da olmuştu istersen senin için doktorun adını da sorabilirim. Ayrıca ameliyattan sonra Medipol Mega'da atom muydu neydi öyle bir tedavi uygulandı şuan gayet iyi durumda. Bence bu kadar ümitsiz olmamalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah acil şifalar versin hayırlı uzun ömür versin. Ne kanseri olduğunuzu bilmiyorum ama 2 sene önce aynı okulda çalıştığım bir arkadaşım lenf kanseri olmuştu hem de dediler en son seviye ve kurtulması çok zor dediler. Bu aradaşım hiç moralini bozmadı aynı anda birbirinden habersiz olarak 2 profesöre gitti ve 10 ay sonunda iyileşti geçen sene de görevine devam etmeye başladı.

Moral çok öneml, dua çok önemli, hacet namazlarını hiç aksatma, 5 vakit namazına devam et ya da başla, hakkında hayırlısı olsun,

Allah sabır ve şifa versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewkdark -- 9 Ağustos 2020; 22:38:32 >
  • Geçmiş olsun hocam, ben anlamam ama arkadaşların anlattığı kadarıyla bu kadar ümitsiz olmayın, pozitif olmaya odaklanın

• Allah şifa versin kardeşim Moralini yüksek tutmalısın Ayrıca hastalığınız nedir?

• ""Bütün dünya 'vazgeç' dediğinde, umut fısıldar; 'bir kere daha dene."

Umudunu kaybetme hocam bu savaşı kazanacaksın İnşallah. 1. evreymiş zaten. Allah şifa versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BDE25B43 -- 10 Ağustos 2020; 0:49:44 >
  • Allah şifa versin geçmiş olsun hocam

• Evet komik. çünkü burası konu dışı, ciddi konuların açıldığı yer değil, farklı olacaksın diye kasma kendini boşuna, kimsenin umrunda değilsin.  

• Anneannem kanseri atlatti hem de en kotulerinden siz daha gencsiniz hayata baglanin gecer insallah

• Allah şifa versin.

D vitamini almayı eksik etmeyin hocam bağşıklık ile ilgisi var şifanın.

Birde soğuk duş almanız fayda edebilir. Ciddi soğuk duş 5 dk 6dk..alışırsanız soğuk gelmez. Stress atarsınız. Ve bağşıklığı ciddi arttırıyor.

Kiloluysanız metformin alabilirsin hergün (glifor). Zararsız bir şeker ilacı. Kanda iltahaplanmayı azaltıyor

Doktora da danışıp resveratrol alırsanız kan akışını arttırır. Damar atrofisini engeller (uzun yıllarda olan bir durumu azaltıyor)

Bunlar dışında takviye olarak sarımsak yemek çok faydalı hocam birde şeker ekmek un sigara alkol u hayatınızdan siler iyi uyku uyyrsanız bağşıklık tam olacak inşallah

Allah şifa versin

• Geçmiş olsun, Allah şifa versin hocam. (Risale-i Nur dan bir bölüm paylaşmak istiyorum.)

Birinci Deva

Ey bîçare hasta! Merak etme, sabret. Senin hastalığın sana dert değil belki bir nevi dermandır. Çünkü ömür bir sermayedir, gidiyor. Meyvesi bulunmazsa zayi olur. Hem rahat ve gafletle olsa pek çabuk gidiyor. Hastalık, senin o sermayeni büyük kârlarla meyvedar ediyor. Hem ömrün çabuk geçmesine meydan vermiyor, tutuyor, uzun ediyor tâ meyveleri verdikten sonra bırakıp gitsin.

İşte, ömrün hastalıkla uzun olmasına işareten bu darb-ı mesel dillerde destandır ki “Musibet zamanı çok uzundur, safa zamanı pek kısa oluyor.”

• Pozitif ol hocam. Kötüye yorma hemen kendini.

Moralini yüksek tut. Sen bu hastalığı yenecek güce, kapasiteye sahipsin.

Kendine iyi bak. İyi haberlerini bekliyoruz.

• Gecmis olsun hocam allah acil sifalar versin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam ,allah acil şifalar versin,moralinizi bozmayın herşey gelip geçici nasıl bu zamana kadar bir çok hastalik gelip geçtiyse buda gelip geçer inşallah.

• Geçmiş olsun Allah Acil şifalar Versin Derdi veren dermanida vermiş morali yüksek tutdukdan sonra gerisi hikaye zor olani sen yaşıyorsun kolay olan yazmak biz onu yapiyoruz ben çok daha kotulerini gördüm 16 yaşında babamı akciğer kanserinden 18 yaşında abimi lösemiden toprağa verdim hayat hiçbirimiz için kolay olmadı abim askerdi kansere yakalandığında 2 sene gatada tedavi gördü 2 sene refakat ettim ona simdide mahkumum cezaevlerinde sürünüyorum hayat zor

• En kısa sürede yenersin inşallah geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sürüntü köpek -- 10 Ağustos 2020; 7:20:35 >
  • Geçmiş olsun, Allah şifa versin.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.