İşlemci intel Mobil Celeron M370 1,5 Ghz 400 MHz 1 MB L2 Cache Sistem Belleği 256 MB Sabit Disk 40GB 5400rpm Grafik Kartı Intel 915 GM Express paylaşımlı max. 128 MB 3D VGA Ekran 15,4'' WXGA TFT LCD Optik Sürücü DVD/CD-RW Ethernet Kartı Entegre 10/100 Ethernet Modem Entegre 56K modem Ses Onboard Klavye Q Türkçe Mouse TouchPad İşletim Sistemi - MS Windows XP Home TR Pil / Pil Süresi 3,5 saat pil ömrü (max.) Ağırlık - 2,99 kg Diğer Özellikler Wireless 802,11b/g Garanti 2 yıl
2.olarak: masaüstü bir bilgisayar
HP DX5150MT (EJ620ES) modeli ((( 449 USD + KDV )))
İŞLEMCİ: AMD Sempron 64 3000+ CHİPSET: ATI RS300 / IXP200 BELLEK: 512 MB DDR PC3200 400 MHz SABİT DİSK: 80 GB 7200 RPM Serial-ATA klavye: Türkçe Q mouse : scroll Ekran Kartı : ATI Radeon X300 SE 128 MB PCI Express 16x Ethernet Kartı : 10/100/1000 Mbps Gigabit LAN Optik Sürücü : 16x DVD+/-RW (DL/DF), 1.44 MB Disket Modem : 56 K Ses : Entegre Realtek AC97 Monitör HP : S7540 17'' CRT İşletim Sistemi - Microsoft Windows XP Home Türkçe/İngilizce Diğer Özellikler Norton Antivirus 2005 garanti: 3yıl
Sizce hangisini almalıyım??? yardım eder misiniz ?
SAYGILAR
Sormuş olduğun soruya cevap vermek yanlış olur. BUna kendin karar vermelisin. Sonuçta bir masaüstü ile laptop'ın karşılaştırılması yanlış. Senin sorun tekne mi alayım arabamı alayım'a benziyor!
karsılastırma yapmak yanlıs olur . eger laptop u hıcbırıyere tasımam sadece masaustu olarak kullanırım dıyorsan tabı kı masaustu al. yok ben yanımda tasımak da ısterım arsıra seyehat ederım dıyorsan laptop al yanı ne diyelm baska.
ben anlamadım
Yok özellik olarak demiştim.beni 5-6 yıl götürebilecek bir bilgisayar istiorum da.şimdiki bilgisayarım baya kötü pentium3 800mhz bu beni 7 yıl idare etti.şimdi hangisi idare edebilir die soruyorum da fiyat açısından nasıldır onları da öğrenmek istiorum.masaüstü bilgisayarın değerini de bilmek istiorum.ucuz mu değiil mi :)
saygılar
5-6 yıl bu imkansız? Biraz fazla seni idare edecek birşey istiyorsan Masaüstünü tercih etmelisin
quote:
Orjinalden alıntı: dalyaner
Yok özellik olarak demiştim.beni 5-6 yıl götürebilecek bir bilgisayar istiorum da.şimdiki bilgisayarım baya kötü pentium3 800mhz bu beni 7 yıl idare etti.şimdi hangisi idare edebilir die soruyorum da fiyat açısından nasıldır onları da öğrenmek istiorum.masaüstü bilgisayarın değerini de bilmek istiorum.ucuz mu değiil mi :)
saygılar
Kardeşim Benimde Celeron Beni 6 Yıl Götürdü Halada Kullanıyorum Şu Anda Ama Bu Laptop Seni 1 Yıl Bile İdare Etmez. Masaüstünü İse Parça Takviyesi İle İstersen 10 Yıl Bile Götürür.
quote:
Orjinalden alıntı: dalyaner
Çok sağolun arkadaşlar.peki bu masaüstü bilgisayarın fiyatı uygun mu? fiyat aralığı nerelerdedir .bir de bu amd 64 sempron 3000+ işlemci intelde neye karşılık gelior acaba.tekrar teşekkürler
Arkadaşım 600 $ Civarı İyi Bir Masaüstü Toplarsın. Şu anda Makül Bütcene Göre Alırsın İleride Değiştirsin Amd Konusunda Yardımcı Olamıyacağım. Bu Belirttiğin Masaüstü Fiyatı İyi Normal
lap top alma gibi bi imkanın varken tabi laptop derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme