BEn bır kac gun ıcınde PHILIPS - SPD5230CC 2,5", 160 GB, 5400 RPM, 2 MB Cache, Harici Disk, USB 2.0 cıhazını almayı dusunuyorum bu cıhaza yukledıım oyunları acaba sorunsuz bı sekılde oynayabılırmıyım????
oynayamaman için teknik anlamda hiçbir sorun yok oynayabilirsin endişe etme
bence yavaş kalır. denemedim ama tahminimce öyle
quote:
Orjinalden alıntı: Puraq
bence yavaş kalır. denemedim ama tahminimce öyle
arkadaşım laptop ların içindeki hdd lerde 5400rpm, işlemci, anakart ve ekran kartının desteklediği tüm oyunları oynarsın öyle yavaş kalma gibi bir sorun olmaz öyle bir sorun olsa laptoplar da oyun oynanamaz değil mi?
hocam sen sen ol o markaya yanasma kutusu ve icindeki hdd ayni olan markalari sec seagate ve wd al bence wd ler daha uygun hatta 100 ytl 160 gb liklari
almak istedigin hdd bende var gecenlerde bozuldu napcami dusunuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: sarpertas
hocam sen sen ol o markaya yanasma kutusu ve icindeki hdd ayni olan markalari sec seagate ve wd al bence wd ler daha uygun hatta 100 ytl 160 gb liklari
almak istedigin hdd bende var gecenlerde bozuldu napcami dusunuyorum
sarpertas çok şanssızmışsın! nasıl oldu da bozuldu pc hdd yi hiç mi görmüyor? yere mi düşürdün? nasıl oldu da bozuldu belki yardımcı olurduk biraz anlatsaydın neyse garanti süresi bitti mi? bitmediyse garantiye gönder ne de olsa iki yıl garantileri var
mrb sanirim sansizlik var yada hdd dandik
usb yi takinca sagda philips diye algiliyor sonra hitachi hdd oldugunuda yaziyor ama bilgisayarimin altinda gozukmuyor.isigi yanip sonuyor kafa vurma falan yok.daha once 2 tane hdd kurtardim bu sekilde program ile mudahale ederek hatta birini pc bile gormuyordu ama demislerya terzi kendi sokuguu dikemez diye biizimkide o ise dondu.programi acinca donuyor pc programda gosterebilsem halledicem zaten usb kutuyu actik garantisinda degilim onemli olan icindaki dosyalarim belgeler fln onemli