Bildirim
ARKADAŞLAR HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN Bİ BAKIN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar bileniniz yokmu.inanın çok başım ağrıyacak yaptığım hatadan dolayı.
lütfen yardım edin. -
Format atıldığı halde silinen dosyaları geri getiren programlar olduğunu duymuştum.Ne kadar doğru bilemem ama umarım çözülür sorun. -
Arkadaşım böyle bir program var. ama adını şimdi hatırlamıyorum tek bildiğim sildiğin yere kesinlikle birşey atma yani oranın üzerine birşey yazma. Programın adını hatırlayınca sana yazıcam. -
arkadaşlar format atmadım.pc den bişiler silerken yanlışlıkla önemli bir dosya sildim. -
sistem geri yüklemeyi dene -
quote:
Orjinalden alıntı: carismaaa
sistem geri yüklemeyi dene
Sistem geri yükleme büyük olasılıkla getirecektir dosyalarını. (eğer sildiğin partiona bir dosya yazmadıysan geri kurtarma yazılımlarıda bir nebze iş görür). Geri kurtarma yazılımı olarak easyrecovery, handy recovery tarzı programları kullanabilirsin -
get data back programı veya easy recovery dene çözüm bulur herhak-lde eğer sildikten sonra oraya tekrar veri yazılmadıysa geri getirir bu programlar kolay gelsin -
bölüm kurallarımızı okuyarak buna göre başlık kullanın lütfen...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X