Şimdi Ara

ARKADASLAR HERKES KOMİK ANILARINI ANLATIYOR BENDE...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR HERANLA KES KOMİK ANILARINI TAN TOPİC ACIYOR BENDE SİZİN EN UZULDUGUNUZ ANI YAZMANIZI İSTİYORUM

• bugün guard towerlara yattım rezz kaldırdı kalktıım anda towerlar yine yatırdı yine rezz geldi ve yine yattım işte buna üzüldüm
  • Charimin 60 olduktan ertesi gün sifre degistirmeden 2 aylıgına kaybettigim gün
    sifre degistirmeden acilan charimla ancak 3 hafta oynayabildim ve 2 hafta sonra BAN landım yok yere
    Simdide bekLios acilirmi diye
    Ama yinede MEK lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor_tr -- 14 Mart 2006; 21:37:16 >

• bu ne talihsizlik
  • Olur böle şeyler ama gıcıklık GM de herkes kosp falan kullanıo onları banlamas bizi banlarlar yani yuh diyom baskada bişi demiom
  • yanımdan melek şeklinde bişey geçmişti gm ymiş o zaman çok üzüldüm para dilenemediğim için(e z i ktim o zmnlar e z i k yazmak yassah ya o bakımdan)
  • charımı okçuyken master açtm ama daha dün asasine dönş yaptm elmde bıçaklar ama shadow vainn acaip bozlyrm bnaaaa ve üzülüyorm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seviyorum yaw assasin le oynamayı...Pk yapmak zevk, exp kasmak zevk hele 62 den sonra daha da zevkli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.