Şimdi Ara

arkadaslar hipernet nasil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar alibey koyde oturuyorum alt yapi destekliyomu bilmiyorum ama ttnnette 10luk kota asiminda 3 e dusen ve her ay 65 tlmi calan bi paketimvar hipernet fiber uydu net vs birine gecmek istiyorum sizce en dengeli internet nedir yardim edebilirmisiniz... fiyat 80 90 tlyi gecmesin yeter suanki paketime 65 tl vermekten ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiperde hızlar stabil değil..
  • Ben kullanıyorum. Sıkıntı olmadı hızlar gayet stabil. Altyapı destekliyorsa Hipernet 24 MB 75 GB kotalı 78 TL.
  • arkadaş doğru söylüyor,hızlar stabil değil:
    örnek benim hat ,akşam kaplumbağa hızı, saat 23:50 sonrası uçak modu
    açtığım konuyu buradan takip edebilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_102868979/tm.htm
  • bendeki 50mbit hipernet 24/7 50mbit hız veriyor, hızı %100 stabil...
  • Sırasıyla 24-35-50 mbps kullandım hiçbir sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: computeron

hiperde hızlar stabil değil..

Sultangazide 24mbps sorunsuz alıyorum.Ulaşılabilir hız 78mbps
    Hipernet kullanıyorum ayrıca modemide ttnetten aldım

Bence tamamen kafandan atmışsın aynı şekilde arkadaşlarımın bir çoğuda geçti hipernete hiçbiri bir problem yaşamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGameGuard

quote:

Bence tamamen kafandan atmışsın aynı şekilde arkadaşlarımın bir çoğuda geçti hipernete hiçbiri bir problem yaşamadı

Aynen hiçbir problem yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • computeron kullanıcısına yanıt
    Allah bilir bölgende hiper yoktur.
  • demekki bölgesel iyi olan olmayan var 24 mb/s aldığım hizmet. şu anda 9.68

@TheGameGuard yukarı mesajda problem olan var demekki oluyormuş senin tezine göre hiçbir hipernet problemli değil..saçma bir cevap.

hız testi sonucunu birtürlü yükleyemedim sanırım sorun d.h da..

kimseyede sorunu kanıtlamaya mecbur değilim..ne yaparsanız yapın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 13 Mart 2015; 18:57:06 >
  • TheGameGuard kullanıcısına yanıt
    Hocam s.gazinin neresindensiniz?

Benim kuzen 50.yılda oturuyor. 35 bit hiper.
    yukrda arkadaşların dediği gibi 5-9 arası kapumbağa sonra uçuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGameGuard

quote:

Hocam bende sultangazideyim aksam 6dan sonra video izlenmiyor tuvibu pelt oluyor. Hipervar.24mbps zyxel modem var siplitterde sorun var diyor halbuki siplitter yok ana kutudan cat6cektim yine ayni lanet firma ttnet

• apollonm A kullanıcısına yanıt
    stabillik ile veya altyapı ile alakası yok bana sorarsan çünki benim 8 mbit internet var 4mbit alıyordum hızı ttneti arıyordum zırt pırt yok efenim altyapı desteklemiyo yok efenim santrale uzaksınız yok işte kablolarda sorun var dedim kabloda sorun varsa yapacaksın altyapıda sorun varsa onuda yapacaksın santrale uzaksamda yakın mevkime santral kuracaksınız dedim memleketteki herkez benim gibi 70 lira verse dedim her mahalleye bi santral kurmanız gerek dedim olur olmaz olur olmaz derken baskıyı arttırdım ben sonra bişeler yaptılar şuanda 7mbitten aşağı düşmüyor bikaç güne fiber gelcek ona geçicem =))
  • 50mbit baglatiyorum bakalim ins sorunsuz aliriz

24 ile baslangic yapiyorlarmis merak ettigim 50 ye cektikten sonra 24 e tekrar dusurebilirmiyim

Edit dusurubiliyormusuz bu iyi oldu tatile veya evde yokken 2 ayligina dusuk bir tarifeye gecip evde oldugunuzda tekrar 50 ye alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 16 Mart 2015; 17:02:18 >
  • Hipernet İyidir Bro
  • Ben zeytinburnunda Hipernet kullanıyorum.
    Saha dolabına 115 Metre (Telekom yetkilisinin söylediği) mesafede oturuyorum. Modem arayüzünde 99 Mbit alabileceğimi yazıyor. Bana bu hız şuan yetiyor, artıyor bile. Ve en önemlisi, hızda hiçbirşekilde dalgalanma olmadı. Ne zaman hızımı ölçsem en az 22-23 Mbit hız gördüm. Modemi kendim aldım tabi. Telekomun verdiği modem değil.
  • 2 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
  • 1-1.5 ay oldu geçeli. Arada bir yavaşlamalar oluyor ama genel olarak memnunum. Gerçi bulunduğun konumla alakalı olabilir. Ben misal Telekom'a yakınım 2 sokak ötemde ondan kaynaklı olabilir ama uzak olup memnun olan da vardır illa ki.

Benim tek memnuniyetsizliğim fiberlere sağlanan "Roket" kampanyasının olmaması. En azından ayda 1 kotayı etkilemeyecek bir durum yaratılsa veya Uydunet ile Superonline'da olan gece 12'den sabaha kadar kotasız internet kampanyası gibi şeyler olsa güzel. Rokete bile razıyım açıkçası.
  • Bende alibeyköyde oturuyorum. Imar bloklarında. Alibeyköy santrale 400 metre kablo mesafesi, ttnet hipernet destekliyor diyor 46 mb kadar, pakete başvuruyorum, 2 gün sonra arıyorlar geçişiniz iptal edildi altyapınız uyumsuz diye. 4 Yıldır 3 kere denedim 3 Ündede iptal ettiler destekliyor demelerine rağmen. Telekom g.osmanpaşa iptal ediyor. 4 - 5 ay kadar fixnet (telekom Altyapısı) kullandım modemde Max ulaşılabilir değer 22 ile 28 arasıydı vdsl modda. Kullandım diyorum ttnet yok kopar diyor 12 den yukardan. Yav senin Dediğin ADSL mod diyorum vdslde alıyorum 5 ay kullandım diyorum hatan var diyor, torpille adam doldurmuşlar işten anlayan yok :) ADSL de Max 13,5 alıyor o Yüzden 12 ye sabitliyolar kopmasın diye.
    Daha geçen hafta gittim telekom GOP a dedim 2014 de tamamlanacaktı fiber güya ne oldu dedim, projelendirme birimi santralin olduğu mahalledesiniz diye en sona sizin mahalleye gelecek fiber dedi. 2016 sonuna kadar gelmez dedi. Muhtardan yazı alıp dilekçe verdim adamlar güldü boşuna kasıyorsun gibisinden evrak kayıtta :) En sonunda evi satıp taşınacam :) zaten Turkcell baz istasyonuna Kafayı takmış durumdayım, aslında verdikleri zarardan ötürü Beleş superonline vermeliler bana, 6 metre var aramda abartısız, okadar Yakın ki modeme bile gerek yok direk bağlanıyorsun İnternet'e

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.