Şimdi Ara

Arkadaşlar iki Yeni Server Daha Geliyor Neptune ve Hera adında!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi hayırlısı içimiz dışımız server olcak

• Bize bir faydası yok.Yeni başlamak isteyenler için avantaj haliyle.
  • pluto acıldı zaten gecen haftada uranus u açtılar walla ısımlerını bıle tutamayacaz aklımızda yakında biri dıyecek ben xxx serverındayım bız dıcez öyle bır server varmıydı yaw
  • 30 oluyor
  • her bırınde 3 bın kısı oynuyor olsa oyunda 90 bin kısı olacak crowded olunca bıde bunun oyunda olmayanları var acaba toplamda kaç kısı oynuyor bu oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ZELDR_ -- 11 Aralık 2007; 10:24:04 >
  • Oyun F2P olduğu için kesin rakam yok...

Telafuz edilen rakamlar ise 5 Milyonun üzerinde üye olduğu yönünde (tek bir kişinin ortalama kaç adet account aldığı meçhul),zaten yarısı benim canım sıkıldıkça aldığım üyeliklerden oluşuyor

Bu arada Joymax yeni bir oyun (gerçi eski bir oyun) satın almış.

Darkeden..süper ötesi bir oyun!!! Grafik falan süper....Denemenizi tavsiye ederim.
  • aman acılsın cok serverrrrr az lagggggg
    quote:

Orjinalden alıntı: HypnotiC

hadi hayırlısı içimiz dışımız server olcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • heraaa hımmm zeusun karısı tanrıların kraliçesi bu kafama yattı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenasi44

Oyun F2P olduğu için kesin rakam yok...

Telafuz edilen rakamlar ise 5 Milyonun üzerinde üye olduğu yönünde (tek bir kişinin ortalama kaç adet account aldığı meçhul),zaten yarısı benim canım sıkıldıkça aldığım üyeliklerden oluşuyor

Darkeden..süper ötesi bir oyun!!! Grafik falan süper....Denemenizi tavsiye ederim.

ben darkeden'e geçecektim grafiklerini hiç beğenmedim google'da aratınca çok kötü gözüküyor sitesinde de bulamadım sen oynuyorsan ss koyabilirmisin?

• quote:

Orjinalden alıntı: HypnotiC

hadi hayırlısı içimiz dışımız server olcak

Nerden aldın bu duyumu ?
  • ttnet in lagları düzelsede oynuyabilsek
    ama fiber optik kablolar ne zaman gelir Allah kerim
    Bu kadar çok server açılmamalı oyun gelecegi adına
  • Knight a döndü oyun veletler çoğalmaz İnşllah ilerde

bir sürü server
  • annamadım gitti bi istanbul die server açmıyolar. ulan iki tane yunana isimli server var ama yunanlıların ipek yoluyla alaksı yok hadi o tamam onu geçte ipek yolu güneş sistemindedemi geçiyo? heralde yakında büyük bi paket gelicek oyunun uzay versiyonunu oynucaz ışın kılıcı falan ne o saturn falan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anchovy24 -- 11 Aralık 2007; 17:03:07 >
  • yeni server acıcaklarına eldeki serverları 500 er kisi genisletseler daha iyi olur gibi geliyor bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bloodmon

quote:

ben darkeden'e geçecektim grafiklerini hiç beğenmedim google'da aratınca çok kötü gözüküyor sitesinde de bulamadım sen oynuyorsan ss koyabilirmisin?

Yok kardeş darkedene geçinde SilkRoad boşalsın demek istemiş.Aslında darkedeni övmüyor yani.

• Bu serverların kapasitelerini arttırmaları lazım yeni server açmışlar peeh
  • insan biraz başka isim koyar hep aynı şeyler mesela istanbul falan olabilir
  • quote:

mantık güzel..

• YA SERPENTİNE ARKADAŞIMIZ BAKARSA BENİ GILAPA EKLESİN.YETEERRRR BIKTIM BU OYUNDAN BEE..İĞREÇ DEĞİŞİKLİKLEROLDU OYUNU MASKELİ BALOYA ÇEVİRDİLER+SERVER AÇTILAR LAGI ÇOĞALTTILAR+HİÇ BİR ŞEYİ UPTADE EDEMİYORLAR ONUN YERİNE CLİENT YÜKLETİYORLAR...BIRAKIYORUM
  • hadi hayırlısı inş. iyi bişi olur acaba daha çok server gelirse lagtan okadar uzaklaşırmıyız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.