ya ben age of 3 ü oynadım çıkmadan 3-4 saat fln sonra çıktım birden fanlar çostu çok hızlı dönemeye başladılar sonra cpu-z y iaçtım P D 930 3.0 OLAN İŞLEMCİ Bİ 3220 MHZ OLUYO 3-4 SN sonra tekrar normal değer olan 3014 mhz a dönüyor tabi fanlarda susar gibi oluyor ama sonra aynı şeyleri yapıyor niye böyle yapıyor yardım edin kafayımı yedi naptı
ya hiç bakan yokmu ayrdım edin haladevam ediyor bari neden olduğunu anlasaydım
yaw hiçmi anlayan yok yapmayın lütfen bi yardım edin hala devam ediyorr
Anakartın Asus'mu Asus'un Aibosster programıından Nos özelliğini aktif etmiş olabilir misin?
işlemci fanı zaten sıcaklıga baglı hızlanır yada yavaşlar
arkadaşlar aibooster asusun cdsinde yok? ! ?
nereden indirebilirim????
weya indirebilirmiyim bi yerden??
yok hayır anakartım gigabyte 8I945 şimdide 3160 çıkıp 3014 geri dönüyor anlamadım gitti bios dan başlangıçta bakıyorum 3000 olması lazım ayrıca yardım etmeye çalışnalara çok teşekkürler
Odstum anakartlarda bazılarında tabi birözellik oluyor.Bunun adı asus d AI Overclock AI Booster AI NOS olabiliyor sende demuhtemelen böyle birşeyolmalıçok hızçokısı demek haliylealetinin ısınması normal ısınınca da fanların hızıda haliyle artıyor çokproblem etmederimben fanların hızlıçalışmasında sorun yoktur bence.
Selamlar!!!! ASUS anakartlarında performance seçeneği bulunmaktadır(bazı kartlarda) AUTO,STANDART ve TURBO.AUTO olduğunda sistem işlemci hızı artırabilirgerektiğinde,çok normal bi şey,ondan ısınma ondan fan sesi...Onu STANDART ayarladığın zaman sistem hiç bi şekilde müdahale etmeyecektir.Bi bak BIOS'ta,belki vardır...
kart asus değl
mct2002 gigabyte'ın hangi modelini aldın ?
quote:
Orjinalden alıntı: WinPeAcE
mct2002 gigabyte'ın hangi modelini aldın ?
dostum modeli GA-8I945P-G-RH yardımcı olursan sevinirim sanırım senin işlemcide d 930 değilmi yani sen anlarsın benim derdimi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme