helal koçum iyi yapmışsın adamını afeyim kutlarım seni
kim bu yaa :D inanma cokta tin
bloodth1rsty sen boludamısın ? human bi wariorun olması lazım eğer gördüğüm kişiysen.elinde raptor var +8 veya +9 olması lasım.shell var üstündede.tabi aynı nick başkasındada olabilir.merak ettim şimdi.bolu damı sın sen ?
lord tyranus gercektir. sahibi türktür neden olmasın bu topice resimlerini koymuş sizi inandırmak zorunda deil ben bu adamın buffsuz troll döndügünü bilirim areste 61 lvlken inanmamanızı sizin eziqliginiize baglıyorum
Püff bu ne ya,aynı cafeden adamları doldurmus adam buraya 1-2 msjları var zati adamların,yada kendımı acıo yenı account nedır,bı susun ya,sürekli yukarıda tutulmaya çalışılıyor bu başlık,şikayet mi edelim illa!!töbee töbeee
al bi tane daha benim umrumda olurmu olmaz
o yazı ne anlama geliyo
cyhper a gelsin odi yi kessin bu kadar yani.
lord_tyranus 70 lwl dir ve charın sahibi türk tür ona inanmayanlara
arnitsos da eziq 1 vs 1 yaptık kalkan takıp kaçtı puşt :D
süpermişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nerden buldun yaw bunları bak sana heallal olsun kardeşşşşşşşşşşşş
guzel char
ya beyler assas lar her zaman daha iyidir ya gelin 44 lwl im gelsin bi 44 lwl bi char hemen indiriyim tabi bende +7/12 fp set dex +6/60 mirage var
yavaş gel assas sor bakalım hangi assasın bi tarafı yer benle kapışmaya:D
lord 0000000 senin gibi 10 tane warrior indirio
ya kardeşim niye yalan atıyım bak bidas beni kesti paşa paşa söylüyom ama zero kesemedi ve kesemezde ama bidas(doILookLikeAGreek) ın sheller +8 takılar uniqe +2 +3 bi de o fark var
1-lord_tyranus türktür. 2-lord_tyranus lvl 70 olana kadar 2 ay ewden çıkmadı.sigara almaya bile çıkamdığını biliyorum. nerden biliyosun dersenizde kuzenim olur. başka detay isteyen warsa buyursun. bu arada kınayt onlaynı da hiç sewmem WORLD OF WARCRAFT tek geçerim...(yada en kötü ihtimalle Silkroad)