Şimdi Ara

ARKADAŞLAR İŞTE LORD_TYRANUS UN SCREENSHOT (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
0
Favori
40.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lord_Tyranus

CAFE DEĞİŞMEK ZORUNDA KALDIM KE OLAN Bİ KAFEYE GELDİM
    İYİ NİYETİMİN HAKKI BU DEĞİLDİ ÖZÜR BORÇLUSUNUZ.

kardeş bu stats lar yanlış ! nasıl oluyorda hem str yi 255 yapıyosun hemde hp yi 112 yapıyosun? sadece str yapsan lvl 70 de 255 oluyor ama sende 6 lvl fazlalık var iyi bi photo shop deil gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: Turk_Magician

quote:

kardeş bu stats lar yanlış ! nasıl oluyorda hem str yi 255 yapıyosun hemde hp yi 112 yapıyosun? sadece str yapsan lvl 70 de 255 oluyor ama sende 6 lvl fazlalık var iyi bi photo shop deil gibi

ben arkadaşa bişe diyemiyorum hiç 60+ charın olmadı galiba

• quote:

Orjinalden alıntı: errenius

1-lord_tyranus türktür.
    2-lord_tyranus lvl 70 olana kadar 2 ay ewden çıkmadı.sigara almaya bile çıkamdığını biliyorum.
    nerden biliyosun dersenizde kuzenim olur.
    başka detay isteyen warsa buyursun.
    bu arada kınayt onlaynı da hiç sewmem WORLD OF WARCRAFT tek geçerim...(yada en kötü ihtimalle Silkroad)

2 ay da lvl 70 mi oldu

imkansız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: King Cersei

quote:

quote:

benim charım lvl 61 barbar ve hesapladım o stat lar lvl 70 de öle olmuyor ancak lvl 76 olması lazım ole olması için

• o ne ya eren kuzenim bile gelmiş foruma yakında ilk okul öğretmenimde gelir...ya bu lord çocukken çok haylazdı falan :D
  • eren abi yapma etme hiç mi çıkmadık evden az mı piyasa yaptık senle
  • hamza abı yakında 60 ım muahahahahah lvl 58 59 omamam %65 falan war :D arnıtsos adammı be abı yaw ona geldım bakdım kuelelrın orda ateş edio kule ben geldım 54 57 51 çakdım dua etsın ben aldım yoksa %5 giderdi aptalın :D
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: King Cersei

quote:

quote:

benim charım lvl 61 barbar ve hesapladım o stat lar lvl 70 de öle olmuyor ancak lvl 76 olması lazım ole olması için

birşey diyecem 60 tan sonra statların 5er 5er geldiğini hesabına kattın mı???

• Lan bırakın bunlari hayret bişey adam 70 lvl işte gerisini ne tartişionuz
    benim de 62 lvl warıorum var SpaWn_1_ nick bu arada bazi n00blarada soyleyelım 61 den sonra stat pointler yani "u" ya basınca hani siz lvl atladıgınızda 3 puan verıo ya işte onlar 61 den sonra 5 e yukselıo
  • lord abi sana ne diyim ben ya char yaptım sanıorum 63lvl olduk warrior adamız diye geçinioruz lvl kasıcam artık ya özendirdin walla beni itemde yok ama lvl kasalımda item olur sonradan :D eli öpülcek adamsın tbr ederim
  • saol ceza cım inş. en yakın zamanda olursun 70 item kolay sorun olmaz eminim 70 ten sonra
  • ya f9devil seni kesmişti dimi :D bide 0000000 lwl 70 soul mu seul mu slayeri devirmişti ? hiç kapıştınızmı onla?
  • senin f9 devil ile kapışmanı izledim eline verio :D
  • quote:

pardon kardeş yanlış bi hesaplama olmuş özürdilerim

• lem olum adam f9 la ilk kapıştığında daha comboyu öğreneli 2 gün olmuştu ve 3 combo kapışmasından 1 ini almıştı daha sonra milletin gözünün önünde cz de slayt kapıştılar ve tam 4 kere üstüste aldı adamı sonra soul ,somethink smells gibi adamlar kankisi oldu kaç tane 70 lvl adam bu kadar üst seviyede insanlarla takılıyo bi ton 70 lvl adam var oyunda ama hepsi bize gıptayla bakıyo.artık 70 omak iş değil isim yapmak iş bide zero o kadar abartılıcak biri değil sürekli f9 la ve yanlarında 3 tane 70 lvl priestle geziyolar bizimde arkamızda işini bilen 3 tane 70 lvl priest olsa neler yapardık siz düşünün.tyranus bu ünü yaparken arkasında 70 lvl priest yoktu onuda hesaba katın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUTT

lem olum adam f9 la ilk kapıştığında daha comboyu öğreneli 2 gün olmuştu ve 3 combo kapışmasından 1 ini almıştı daha sonra milletin gözünün önünde cz de slayt kapıştılar ve tam 4 kere üstüste aldı adamı sonra soul ,somethink smells gibi adamlar kankisi oldu kaç tane 70 lvl adam bu kadar üst seviyede insanlarla takılıyo bi ton 70 lvl adam var oyunda ama hepsi bize gıptayla bakıyo.artık 70 omak iş değil isim yapmak iş bide zero o kadar abartılıcak biri değil sürekli f9 la ve yanlarında 3 tane 70 lvl priestle geziyolar bizimde arkamızda işini bilen 3 tane 70 lvl priest olsa neler yapardık siz düşünün.tyranus bu ünü yaparken arkasında 70 lvl priest yoktu onuda hesaba katın.

ya sie zero movie trailer ı izle de gel arkasında debuff yok heal yok sadece buff ac..........vs scrollar ile bissürü adam kesio

• f9 eziq zero eziq arcangel n00b lam bunlar çoluk çocuk şu an el moradın en iyi warrior u PwnageFactor alın size f9 un kendi forum sitesi
    http://immortalsouls.nrgservers.net

buda f9 un saçma sapan topic lerinden biri :D
    http://immortalsouls.nrgservers.net/forums/viewtopic.php?t=202
  • lordu tanırım bir zamanlar humandı çok üzüldüm ork olmasına f9la kapışmasında bende ordaydım perpetuousdreamer nychris hepsi ordaydı ve lord yendi ilk 2 kapışmayı f9 aldı sonra lord ardarda 4 kere kesti sonra bi daha kapışmadılar ister inanın ister inanmayın doğru söylüyorum.lord inşallah kral olursun senin için karusta 10 tane account açıcam
  • adama bak ya nickimi çalmış adi hırsız
  • lord_tyranus zero için bebek oyuncağı demişsin! bid e f9devil i spear defense le kestiğini sölemiştin! anca öyle kesersin tabiii
    zero spear defense olmadan kesiyo!
    senide spear defense siz keser
    kendini tanrı zannetme

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.