Şimdi Ara

ARKADAŞLAR İŞTE LORD_TYRANUS UN SCREENSHOT (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
0
Favori
40.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne edit i daha ne kosp kullanmışım ne dupe yapmışım nede char ım edit
  • yenı ss plz
    ıstersen gonderıım demıssın
    hem gondersende belkı bı abının weya tanıdıının senın olduuunu nasıl kanıtlayacaksın
  • ss koyulmuyo la bu özl. ya kapalı yada erişim izniniz yok diyo
  • paper mage e kaç koyuyon 70 skilliyle apen kaç bide itemlerin ne valla mrktan soruyom
  • LordTyranus-@hotmail.com ekle beni gönderiyim ss i forum da sorun var koyulmuyo
  • beyler ben kafede gördüm bunu yemin ederim dooru söölüyo dark marelerin arkasına geçmişti asaslar o arada bi daldı priestler heal veremeden öldüler hepsi ne bişim hezimetti yaw harbi asaslar ezildi orada
  • quote:

Orjinalden alıntı: fen0men0

paper mage e kaç koyuyon 70 skilliyle apen kaç bide itemlerin ne valla mrktan soruyom

gördüğüm kadarıyla sölüom +7 shell set bide +9 raptor ah bide şifreyi görsem
  • lord sana %40 fazla exp mi gelio?
  • güzel char
  • yok kanka gelmiyo öyle bi exp keşke gelse nerden çıktı bu arada sende takılırmıydın buraya
  • LORD CZ DE ÜZERİME YAWAŞ GEL YA

Bana Tek seferde 1210 vurdun züper koyuyon yanlız
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

LORD CZ DE ÜZERİME YAWAŞ GEL YA

Bana Tek seferde 1210 vurdun züper koyuyon yanlız

n00b =)
  • ben hep düşünüdüm türk 70 miş yok die meyerse 1 tane sen deilmişsin üstürü varmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: qwerty159

ben hep düşünüdüm türk 70 miş yok die meyerse 1 tane sen deilmişsin üstürü varmış

oyunu türkler ele geçirdiğini göre bi zahmet türk lvl 70 te olsun artık bir sürür var hemde bi kaç tanede değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord_Tyranus

yok kanka gelmiyo öyle bi exp keşke gelse nerden çıktı bu arada sende takılırmıydın buraya

bi ara ço duydum ya walla dioalrdı NYChris in sayesinde %40 fazla exp alıyomuş çabuk 70 oldu fln die:) Çekemeyenler var demeki sıkıyolar bitarafından ama walla warya czde girdiğim her prtyde sen olduğun zmn o konu geçiyodu :)
    diyecektim geç bize bı kıyakta +40 de bize gelsin

bak bu benim yeni chr tıkla:)
    sitil değişiyom arada

• o ne la :D assas yapmışın
  • walla sıkılınca yapıyom arada bi :) para çok nasılsa :):) senen +7 shell istiodum erteksi gun full +7 shell bastım donan sonraki gunde hepsini 8 e bastım yandı :)
    şimdi gene +7 sheliz :)
  • aga senin hangi server yaw x genon mu yoksa hı?
  • senin f9 ile kapışman mümkün deil be dostum... adamın resistanceları da, defansı da, hpsi de herşeyi snden iyi... zaten vidyonuz da war seni keserken görüyoruz f9'u.. titanvid isimli video da.. ama türk olman sevindirici tabi..

bide zero'yu alırm demişsin... sen kim zero'yu yatrmak kim..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.