Şimdi Ara

ARKADAŞLAR İŞTE LORD_TYRANUS UN SCREENSHOT (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
0
Favori
40.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lord_Tyranus

la forvet şu sizin f9 tam üçkağıtçı
    ipneyi 1 vs 1 de traş ettim
    videosunu izliyom
    yarıda kesmiş pezo
    videoyu izlemek isteyenler aşşağıdaki linke baksın

http://forum.paticik.com/forum.php?id=45&syf=4

euheuheehueuhheu bende geçen xxMMxxi kestim (gerçi 3 kişiydikk ama olsn)
  • quote:

la forvet şu sizin f9 tam üçkağıtçı
    ipneyi 1 vs 1 de traş ettim
    videosunu izliyom
    yarıda kesmiş pezo
    videoyu izlemek isteyenler aşşağıdaki linke baksın

http://forum.paticik.com/forum.php?id=45&syf=4

abi wayy ...... diom ben buna ewde anlaki küfür ediyom ama buraya yazamıom ban yemek korkusundan !!
  • quote:

albay olunuyo mu burda gören varmı hiç

sanırım yok ben görmedim ama binbaşı war
  • quote:

albay olunuyo mu burda gören varmı hiç

ewet olunuo ama 2000+ sanırm tam bilmiom 3000soorası dehset bişii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auratune -- 12 Şubat 2006 18:31:04 >
  • walla çok güzel olduğunu umuyorum bu arada lord_tyranus bugün czdemiydin??

ayrıca forveti de gördüm cz de
  • ARKADAŞLAR BAKMAYIN BUNUN 80 İ GÖRMEDEN BIRAKMAM DEDİĞİNE BEN ARKADAŞIYIM VE ARTIK 70 LVL LİK CHARLA BEN OYNUYOM OYUN CİDDEN SIKIYO BELLİ BİR SÜRE SONRA. BEN HAMZANIN BIRAKICAĞINI DÜŞÜNMÜYODUM AMA ADAM ARTIK KUSUCAK SEVİYEYE GELDİ VE ŞÖLE BİŞİ İZAH EDİYİM SADECE İKİ KERE YANYANA OLABİLDİK OYNARKEN VE ADAM SADECE ARKASINDA BİR PRİESTLE YAKLAŞIK 7-8 TANE ADAMIN ARASINA DALDI VE SONUNDA KARŞI TARAFIN MAGESİ ESCAPE BASMAK ZORUNDA KALDI ORTALAMA 1 KİŞİYİ 2-3 KERE KESTİ VE ADAMLAR ISRARLA APTALCA BİR CESARETLE SALDIRIYODU SONUNDA MAGENİN KAFASI ÇALIŞTI.İTEMLERİ İSTİYOSANIZ ÜSTÜ FULL SHELL+8 SKELETON BELTİ VAR PLATİN VE WARRİOR KÜPESİ VAR YÜZÜKLERİ SİLİNDİĞİ İÇİN +9-10 İKİ YÜZÜĞÜ VAR AMA OYUNDA KRAL ONU SÖLİYİM PARMAKLAR MOTOR GİBİ ÇALIŞIYO HELAL OLSUN BENİM ONUN SEVİYESİNE ÇIKMAM BAYA UZUN SÜRÜCEK O YÜZDEN TYRANUSU BU ARALAR KESERSENİZ FAZLA SEVİNMEYİN O GERÇEK TYRANUS DEĞİL BENİM.HERKESE KOLAY GELSİN

• quote:

Orjinalden alıntı: MUTT

ARKADAŞLAR BAKMAYIN BUNUN 80 İ GÖRMEDEN BIRAKMAM DEDİĞİNE BEN ARKADAŞIYIM VE ARTIK 70 LVL LİK CHARLA BEN OYNUYOM OYUN CİDDEN SIKIYO BELLİ BİR SÜRE SONRA. BEN HAMZANIN BIRAKICAĞINI DÜŞÜNMÜYODUM AMA ADAM ARTIK KUSUCAK SEVİYEYE GELDİ VE ŞÖLE BİŞİ İZAH EDİYİM SADECE İKİ KERE YANYANA OLABİLDİK OYNARKEN VE ADAM SADECE ARKASINDA BİR PRİESTLE YAKLAŞIK 7-8 TANE ADAMIN ARASINA DALDI VE SONUNDA KARŞI TARAFIN MAGESİ ESCAPE BASMAK ZORUNDA KALDI ORTALAMA 1 KİŞİYİ 2-3 KERE KESTİ VE ADAMLAR ISRARLA APTALCA BİR CESARETLE SALDIRIYODU SONUNDA MAGENİN KAFASI ÇALIŞTI.İTEMLERİ İSTİYOSANIZ ÜSTÜ FULL SHELL+8 SKELETON BELTİ VAR PLATİN VE WARRİOR KÜPESİ VAR YÜZÜKLERİ SİLİNDİĞİ İÇİN +9-10 İKİ YÜZÜĞÜ VAR AMA OYUNDA KRAL ONU SÖLİYİM PARMAKLAR MOTOR GİBİ ÇALIŞIYO HELAL OLSUN BENİM ONUN SEVİYESİNE ÇIKMAM BAYA UZUN SÜRÜCEK O YÜZDEN TYRANUSU BU ARALAR KESERSENİZ FAZLA SEVİNMEYİN O GERÇEK TYRANUS DEĞİL BENİM.HERKESE KOLAY GELSİN

lvl kascaksan arada benide alırsn partye inş...(70e kasıcam)

• quote:

Orjinalden alıntı: JanbO

quote:

Orjinalden alıntı: MUTT

ARKADAŞLAR BAKMAYIN BUNUN 80 İ GÖRMEDEN BIRAKMAM DEDİĞİNE BEN ARKADAŞIYIM VE ARTIK 70 LVL LİK CHARLA BEN OYNUYOM OYUN CİDDEN SIKIYO BELLİ BİR SÜRE SONRA. BEN HAMZANIN BIRAKICAĞINI DÜŞÜNMÜYODUM AMA ADAM ARTIK KUSUCAK SEVİYEYE GELDİ VE ŞÖLE BİŞİ İZAH EDİYİM SADECE İKİ KERE YANYANA OLABİLDİK OYNARKEN VE ADAM SADECE ARKASINDA BİR PRİESTLE YAKLAŞIK 7-8 TANE ADAMIN ARASINA DALDI VE SONUNDA KARŞI TARAFIN MAGESİ ESCAPE BASMAK ZORUNDA KALDI ORTALAMA 1 KİŞİYİ 2-3 KERE KESTİ VE ADAMLAR ISRARLA APTALCA BİR CESARETLE SALDIRIYODU SONUNDA MAGENİN KAFASI ÇALIŞTI.İTEMLERİ İSTİYOSANIZ ÜSTÜ FULL SHELL+8 SKELETON BELTİ VAR PLATİN VE WARRİOR KÜPESİ VAR YÜZÜKLERİ SİLİNDİĞİ İÇİN +9-10 İKİ YÜZÜĞÜ VAR AMA OYUNDA KRAL ONU SÖLİYİM PARMAKLAR MOTOR GİBİ ÇALIŞIYO HELAL OLSUN BENİM ONUN SEVİYESİNE ÇIKMAM BAYA UZUN SÜRÜCEK O YÜZDEN TYRANUSU BU ARALAR KESERSENİZ FAZLA SEVİNMEYİN O GERÇEK TYRANUS DEĞİL BENİM.HERKESE KOLAY GELSİN

lvl kascaksan arada benide alırsn partye inş...(70e kasıcam)

ewt benide inş. bu arada mutt senin isim mehmet miydi ?

• yaa bu lord_tyranus da kım :DD

• quote:

Orjinalden alıntı: ares kralı

yaa bu lord_tyranus da kım :DD

yaw akıllı hem ismini ares kralı koymus hemde lord_tyranus kim dio akılııya bak

• quote:

Orjinalden alıntı: CominGSooN

quote:

Orjinalden alıntı: ares kralı

yaa bu lord_tyranus da kım :DD

yaw akıllı hem ismini ares kralı koymus hemde lord_tyranus kim dio akılııya bak

demmekki böle şeylerde war ne bilem işte söleyemiom daha lord_tyranusu tanımıo :=))

• ARKADAŞLAR BAKMAYIN BUNUN 80 İ GÖRMEDEN BIRAKMAM DEDİĞİNE BEN ARKADAŞIYIM VE ARTIK 70 LVL LİK CHARLA BEN OYNUYOM OYUN CİDDEN SIKIYO BELLİ BİR SÜRE SONRA. BEN HAMZANIN BIRAKICAĞINI DÜŞÜNMÜYODUM AMA ADAM ARTIK KUSUCAK SEVİYEYE GELDİ VE ŞÖLE BİŞİ İZAH EDİYİM SADECE İKİ KERE YANYANA OLABİLDİK OYNARKEN VE ADAM SADECE ARKASINDA BİR PRİESTLE YAKLAŞIK 7-8 TANE ADAMIN ARASINA DALDI VE SONUNDA KARŞI TARAFIN MAGESİ ESCAPE BASMAK ZORUNDA KALDI ORTALAMA 1 KİŞİYİ 2-3 KERE KESTİ VE ADAMLAR ISRARLA APTALCA BİR CESARETLE SALDIRIYODU SONUNDA MAGENİN KAFASI ÇALIŞTI.İTEMLERİ İSTİYOSANIZ ÜSTÜ FULL SHELL+8 SKELETON BELTİ VAR PLATİN VE WARRİOR KÜPESİ VAR YÜZÜKLERİ SİLİNDİĞİ İÇİN +9-10 İKİ YÜZÜĞÜ VAR AMA OYUNDA KRAL ONU SÖLİYİM PARMAKLAR MOTOR GİBİ ÇALIŞIYO HELAL OLSUN BENİM ONUN SEVİYESİNE ÇIKMAM BAYA UZUN SÜRÜCEK O YÜZDEN TYRANUSU BU ARALAR KESERSENİZ FAZLA SEVİNMEYİN O GERÇEK TYRANUS DEĞİL BENİM.HERKESE KOLAY GELSİN

hamza senmisin yalama hamza yoksa memo senmisin ipne memo

• forwet sende lwl kasıyo musun ? :pp
    kasıyosan benide kasıver
  • quote:

hamza senmisin yalama hamza yoksa memo senmisin ipne memo

tyranus abi topicde küfür yasakda hatta a.q. yazmak bile oyüzden burdada ban war küffür yassah yassah hemşerim yassah :=)

• zuahaha yanı tabıkı aresss
  • quote:

Orjinalden alıntı: comeCZ

zuahaha yanı tabıkı aresss

tam üstüne bastın :=))
  • quote:

Orjinalden alıntı: comeCZ

zuahaha yanı tabıkı aresss

zaten en zevkli server ares :=))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £˧T -- 12 Şubat 2006 21:06:48 >
  • yasakmı hade yaa tmm bi daha etmem ne olcak şimdi ban mı yiyecez
  • quote:

yasakmı hade yaa tmm bi daha etmem ne olcak şimdi ban mı yiyecez

walla yiyiyede bilirsin ama bilmediğin için belki ban lamazlar :=) hem adam nerden bilsin daha yeni üye oldu 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 gün oluo sanırım :=)
  • bu arada beni 45 e kasarsanız 1920 heali açarım

tyranus abi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.