Şimdi Ara

ARKADAŞLAR İŞTE LORD_TYRANUS UN SCREENSHOT (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
450
Cevap
0
Favori
40.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: o_O_Tarsus_O_o

5- Humanlara it surusu demene hakkin yok heleki eziq demene hic hakkin yok Savaslarda ne mal oldugunuzu göruyoruz ...

1-Sence Savaşlara kaç tane 70 level adam giriyo karuslardan ? brak 70 i 62+ adam yok. varsa bile tek tük. Ama sizin 70 likler her zaman savaşlarda.

2. sisavaşa 100 karus girdiyse 400 morad alınıyor. Karusların Çoğunda Yardımcı Programlar Var..

3. sü GM tarafından moradların hafif bi desteklenme durumu var. biz kalede sıkıştırırız, adam flame rock dark mare koyar sizin kapıya. siz basarsınız tık yok.

4. geçen savaşta 2 dk olmadan savaşı kaybettik. nası oluo bu , o yolu yürümek zaten 2 dk nızı alıyor. bu sürede varderları kesiceniz de kaleyi basıp kaptanı öldürüceniz. de gidin allah aşkına....

** 65+ adamlar bi savaşa girsin , siz darma duman olursunuz da bizdeki yüksek levellilere savaş saatlerinde a2 cz de np kasmak daha cazip geliyor sanırım. yada bu süreyi exp kasarak geçiriyolar.

• taurus adamım bununlaövünmen lazım bi türk bunları yapıyo diye ama ben f9 u yendiğim halde ve sende bunu bilidiğin halde kabullenemiyosun
    sor adamım o anda bi çok kişi izliyordu ayrıca o kaydı f9 çekti ve kendiniküçük düşürmek istemez tabi orda beni 3 kere aldı ben onu 4 kere aldım bi daha da gelmedi zaten kapışmak için sor chris e sor perpetuous a sor hepsi ordaydı.ki benim onlar gibi şahane itemlerim de yok bununla övünmen lazım.f9 u da abartmanıza gerek yok onun namı eskiden kalma oyunun ilk 70 lerinden.ki xrated 69 lvl olduğu halde f9 u parçaladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord_Tyranus

taurus adamım bununlaövünmen lazım bi türk bunları yapıyo diye ama ben f9 u yendiğim halde ve sende bunu bilidiğin halde kabullenemiyosun
    sor adamım o anda bi çok kişi izliyordu ayrıca o kaydı f9 çekti ve kendiniküçük düşürmek istemez tabi orda beni 3 kere aldı ben onu 4 kere aldım bi daha da gelmedi zaten kapışmak için sor chris e sor perpetuous a sor hepsi ordaydı.ki benim onlar gibi şahane itemlerim de yok bununla övünmen lazım.f9 u da abartmanıza gerek yok onun namı eskiden kalma oyunun ilk 70 lerinden.ki xrated 69 lvl olduğu halde f9 u parçaladı..f9 u da abartmanıza gerek yok onun namı eskiden kalma oyunun ilk 70 lerinden.ki xrated 69 lvl olduğu halde f9 u parçaladı.
  • Tyranus Forvette olur ya beni kazıkladılar mirage +4 üm gitti biri bana +4 ayarlasın ağlıcam.Sakın beni item isteyen o öbürlerinden sanmayın onlardan olsaydım +7 isterdim yatdım :((( Kazık yemek cook kötü bi durum sizde para boldur Help me
  • önce geçmiş olsun.dagger mı sword mu giden ne
    elime geçerse yardımcı olurum
  • mirage dagger picak olanından
  • Forvet01 abi Eyili 62 oldu 63 e kasıo ama hala master olamadı... Elinde bardish war üstü eskiden kalma +4 rare item chitin +8 ve +9 yüzük Ona para destegini bi ben yapiom bende olmasam hali wasat.
  • Birileri bişe yazsın post kasıom sanacaklar :)))
  • sen onlardan birisisin desem
  • Cyhperda olsan yardım ederdim..

Samsunun neresinden ? Hemşeriyis galiba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alarik

sen onlardan birisisin desem

Bilmeden konusmussun derim Ne ye dayanarak bu kanıya warıyorsun istiosam üzülmemek icin yardım istiom daha fazlasını istemiom
    Henüz kimseden onursuzca bişe istemedim Size kalsa yardımlaşma denen bişe yok.Ben farkettiysen yardım istedim item istemedim
    Merkez bulwarın üstü SSk nın altı Yardım etmeyi istemen bile bana yeter saol.Ama sen iste Cyhperde char acam (TAMAMEN ŞAKA İÇİN SÖYLENMİŞTİR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkmalaan -- 14 Şubat 2006 17:38:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: korkmalaan

quote:

Orjinalden alıntı: Alarik

sen onlardan birisisin desem

Bilmeden konusmussun derim Ne ye dayanarak bu kanıya warıyorsun istiosam üzülmemek icin yardım istiom daha fazlasını istemiom
    Henüz kimseden onursuzca bişe istemedim Size kalsa yardımlaşma denen bişe yok.Ben farkettiysen yardım istedim item istemedim

sizde para çoktur help me diyen ben deilim
  • KENDİMİ ZOR TUTUYOM YAF HELP NE DEMEK SÖVECEM İLLA SOK O KALIN KAFANA TÖBE TÖBE SİNİR ETME ADAMI.YARDIM İSTEDİK SUÇMU AFKUR SALAK HERİF...
  • quote:

Orjinalden alıntı: korkmalaan

KENDİMİ ZOR TUTUYOM YAF HELP NE DEMEK SÖVECEM İLLA SOK O KALIN KAFANA TÖBE TÖBE SİNİR ETME ADAMI.YARDIM İSTEDİK SUÇMU AFKUR SALAK HERİF...

düzgün konuş lan senin gibi klavye delikanlılarını çok gördüm ben
  • korkmalan bende bi ara sırf senin için harpyde takılıp sana mirage düşrücem +1 olurmu bilmem ama 6-5 tane kasarsam mirage raht +5 +6 +7 yaparım güveniom kendimöe yane inş kasarım okadarını :=))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £˧T -- 14 Şubat 2006 17:50:14 >
  • wormden ıb cıktı dıyenler usta kesıdı forumda lvl 70 adamın 888 defencesı olmaz ozellıkle shell gıymıs kı onlar da +7 flndır

benım paper roguemde bıe 900 defence var
  • yalanın da böylesi olur allah aşkına paper rogue un bi ss sini yollasana merak ettim 900 defansı
    300 ac ile olmasın sakın
    oyunu bilmeyen adamsın ne diyim lvl up ta defans 1 artar ne kalın kafalı adamsın lvl le defansın pek ilgisi yok
  • şimdi bunu da dinleyin. forumda reklam yapmak yasak olduğu için link vermiyorum.
    peki lord_tyranus duyduğuma göre gmlerden item alıp satıyormuşsun. buna ne diyeceksin.
    burda namuslu aile çocuğu havası yapma

quote:

wormden ıb cıktı dıyenler usta kesıdı forumda lvl 70 adamın 888 defencesı olmaz ozellıkle shell gıymıs kı onlar da +7 flndır

benım paper roguemde bıe 900 defence var

sende bi git yaf. bu foruma geldiğinden beri mantıklı olan post attığın az. bu da onlardan biri işte. burda sadece post kasmak için bulunuyorsun. lord_tyranusta öyle. binbaşı geldi. o geldi bu geldi.
    paper rougede 900defans mı espiri yeteneğin çok yüksek. benim assassinimde +7fp set olunca defans 350 civarı oluyor.
    clan liderim full +8 shellle geziyor ki uniqueden gelen defans var 300 ac ile 1100ü göremiyor. şimdi burda öyle şeyler yazıpta üste çıkınca ne olduyor anlamıyorum.

• Belki adamda +10 plate set +4 +5 unique takı vardır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

Belki adamda +10 plate set +4 +5 unique takı vardır..

olurmu olur haa :=) ama gene aynı defance wericeni sanmam :=) sadece 300 ac ke okadar :=)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.