Şimdi Ara

---- ARKADASLAR K750I YARDIM LUTFEN----

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar K750 kullaniyorum ilk ciktigi zamanlar almistim icinde ilk version yuklu durumda yeni versionu internetten telefona update etmek istiyorum
    nasil yapacagim konusunda yardimci olursaniz sevinirim...

Cevaplarinizi bekliyorum

• Arkadaşlar Update olayını ayrıntılı bir şekilde anlatan olursa çok iyi olur Ben daha önce denemediğim için hiç bilgim yok malesef.
  • orjınal sıtesıne gırıyorsun http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242&fid=21839&esi=true yonergelerı takıp et yanlız pc nı abd ıngılızcesı yap ondan sonra yukle
  • K750i-W800i UPDATE !!!

1) Telefonun şarjı dolu veya doluya yakın (% 90-% 100 arası) olmalı. Yeni versiyonu yüklemek için önce telle verilen cd'den bilgisayarına pc suite'i kur.. Ayrıca usb sürücüyü yani hafıza kartını da bilgisayara tanıtmış olman veya tanıtman gerekiyor. Yok, ben bunları zaten yaptım diyorsan 2'ye geç..

2) Bilgisayarında denetim masasından bölge ve dil seçeneklerinde, bölgesel seçenekler ve gelişmişte dil seçimini İngilizce (USA-ABD) olarak değiştir. Sonra SE Türkiye sitesiwww.sonyericsson.com.tr destek bölümü yazılım yüklemelerinden usb update driverı (update service usb driver) indir.. Zipli olarak indirdiğin bu dosyaları bi klasöre aç.. Telefonu kapat ve C tuşunu basılı tutarak usb ile bilgisayara bağla.. Yeni donanım bulundu usb flash device yazısını gördüğünde donanım ekleme sihirbazından listeden seçi işaretle ve gözattan usb update klasörünü seç (hani şu zipli dosyayı açtığında oluşan klasör).. Sürücüyü yükle.. Bu sürücüyü yükledikten sonra teli, usbden çıkar..

3) Sonra yine SE Türkiye sitesiwww.sonyericsson.com.tr destek bölümü SE Güncelleme Hizmeti bölümünden Update Service 2.2.13.7d sürümünü bilgisayarına indir ve kur..Update servis programını kurarken dil olarak İng.'yi seç.. Programı kurduktan sonra masaüstünde bu programın kısayoluna tıkla ve programı çalıştır..Program çalıştığında telin usb'ye bağlı olmasın.. Program teli usb'ye bağlayacağın zamanı sana söyleyecek.. Dil olarak Türkçe'yi seçip karşına çıkan yönergeleri izle.. Telefonu kapatıp, pili ve simi çıkardıktan sonra pili tekrar takacaksın ve C tuşunu basılı tutarak teli usbye bağlayacaksın.. Kolay gelsin hepinize..

Not: Ekranda gelip giden yeşil çizgileri atlatıp update'e bağlanmayı beceremediysen bir de dil seçimlerini İngilizce (UK-İNG.) yaparak dene..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 26 Mart 2006; 0:40:59 >

• Arkadasim cok tesekkur ederim.. Telefonumu sarja taktim simdi dolar dolmaz baslayacagim...
  • Arkadasim cok tesekkur ederim.. Telefonumu sarja taktim simdi dolar dolmaz baslayacagim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Honest

Arkadasim cok tesekkur ederim.. Telefonumu sarja taktim simdi dolar dolmaz baslayacagim...

Telefon şarj olurken, 2'de anlattığım şekilde bilg. dil ayarını ing. yap, update service usb driver'ı ve 3'teki update service kurulum dosyasını indir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ustatlardan yardim lutfen
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • planlamacı kardesim anlatmıs bende kullancagın program lnikleriyle bir daha veriyorumkolay gelsin saygılar

@ Honest

Dostum ilk önce update service linklerini veriyom;

1.UpdateService_Inst_2.2.11b
    http://rapitshare.de/files/14125517/UpdateService_Inst_2.2.11b.rar.html

2.UpdateService_Inst_2.2.13.7
    http://rapitshare.de/files/14129171/UpdateService_Inst_2.2.13.7.rar.html

3.UpdateService_Inst_2.2.13.7b
    buwww.sonyericsson.com da mevcut

NOT : "rapitshare" lerdeki "t" yi "d" yap!
    Bu da nasıl update yapılacagının anlatımı ;

Write by planlamacı
    Edit by SeDDo

K750i-W800i UPDATE !!!

K750i EMEA7'ler update olmuyor; bunlara R1N035, yani sondan bir önceki versiyon yükleniyor yine.. W800i'ciler ise sorunsuz olarak son versiyon R1AA008'e geçebilirler...

1) Telefonun şarjı dolu veya doluya yakın (% 90-% 100 arası) olmalı. Yeni versiyonu yüklemek için önce telle verilen cd'den bilgisayarına pc suite'i kur.. Ayrıca usb sürücüyü yani hafıza kartını da bilgisayara tanıtmış olman veya tanıtman gerekiyor. Yok, ben bunları zaten yaptım diyorsan 2'ye geç..

2) Bilgisayarında denetim masasından bölge ve dil seçeneklerinde, bölgesel seçenekler ve gelişmişte dil seçimini İngilizce (USA-ABD) olarak değiştir. Sonra SE Türkiye sitesi destek bölümü yazılım yüklemelerinden usb update driverı (update service usb driver) indir.. Zipli olarak indirdiğin bu dosyaları bi klasöre aç.. Telefonu kapat ve C tuşunu basılı tutarak usb ile bilgisayara bağla.. Yeni donanım bulundu usb flash device yazısını gördüğünde donanım ekleme sihirbazından listeden seçi işaretle ve gözattan usb update klasörünü seç (hani şu zipli dosyayı açtığında oluşan klasör).. Sürücüyü yükle.. Bu sürücüyü yükledikten sonra teli, usbden çıkar..

3) Sonra yine SE Türkiye sitesi destek bölümü güncelleme hizmetinden SE Update Serviceyi bilgisayarına indir ve kur..Update servis programını kurduktan sonra masaüstünde bu programın kısayoluna tıkla ve programı çalıştır..Program çalıştığında telin usb'ye bağlı olmasın.. Program teli usb'ye bağlayacağın zamanı sana söyleyecek.. Dil olarak Türkçe'yi seçip karşına çıkan yönergeleri izle.. Telefonu kapatıp, pili ve simi çıkardıktan sonra pili tekrar takacaksın ve C tuşunu basılı tutarak teli usbye bağlayacaksın.. Kolay gelsin hepinize..

Not: Ekranda gelip giden yeşil çizgileri atlatıp update'e bağlanmayı beceremediysen bir de dil seçimlerini İngilizce (UK-İNG.) yaparak dene..

kolay gelsin basarılar

• Selam planlamaci benimde bir k750i cep telefonum bulunmakta dediklerinin aynılarını yaptığım halde ve SE türkiye sitesinde belirtilen macromedia flash playerı sitesinden yüklediğim halde bana macromedia versiyonu ile ilgili bir hata belirtiyo hatayı aynen yazıyorum Incomplatible macromedia version.Required verision available from.http://www.macromedia.com application will terminate.

Yardımcı olursan çok sevinirim.
  • mesela her versiyonda eski versiyona göre + yönler yazılırdı...bende(ve bir akrabamda) ilk versiyon kullanıyoruz ve acaba yeni versiyona ihtiyaç varmı diye düşünüyorum ?

+ ları nelerdir yüklersek ne gibi fayda sağlıyacaktır yardım ederseniz sevinirim?

son olarak bu update işini servis sağlıyormu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: toygar61

Selam planlamaci benimde bir k750i cep telefonum bulunmakta dediklerinin aynılarını yaptığım halde ve SE türkiye sitesinde belirtilen macromedia flash playerı sitesinden yüklediğim halde bana macromedia versiyonu ile ilgili bir hata belirtiyo hatayı aynen yazıyorum Incomplatible macromedia version.Required verision available from.http://www.macromedia.com application will terminate.

Yardımcı olursan çok sevinirim.

Setup dosyasını indirmeden, internet explorer kullanarak yüklemelisin.. İnternet explorer kullanarak şuraya tıklahttp://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&promoid=BIOW

Açılan sayfada install now'a tıkla.. Yeni açılan sayfada bilgi çubuğu üzerinde sağ tıklayıp activex denetimini yükleyi seç, sonra install de.. Program otomatik olarak yüklenecek..Yükleme bittiğinde Macromedia flash player successfully installed yazar..

• Selam planlamaci zaten o şekilde yükleme yaptım ama bu dediğim hata çıkıyor update service çalıştırmaya çalıştığımda. verdiğin linke yüklememe ragmen tıkladım ve seninde değin gibi Version 8,0,24,0 installed successfully uyarısı çıktı sorun nedir ne yapmam gerekir?
  • arkadaslar bu update i evde yaparken bir sorun çıkarsa aletin garanti dısı kalma gibi bir durumu soz konusu olabilir mi ?
    Cunku bu update işi bireysel olarak yapmak cok ugrastırıcı oluyor gozukuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: toygar61

Selam planlamaci zaten o şekilde yükleme yaptım ama bu dediğim hata çıkıyor update service çalıştırmaya çalıştığımda. verdiğin linke yüklememe ragmen tıkladım ve seninde değin gibi Version 8,0,24,0 installed successfully uyarısı çıktı sorun nedir ne yapmam gerekir?

Sana vermiş olduğu uyarıda, kullandığın macromedia flash player sürümünün uygun olmadığı yazıyor..
    Program ekle/kaldırdan macromedia flash playerı kaldır(bende macromedia flash player 8 yüklü ve sorun olmuyor), yukarıda verdiğim linki kullanarak tekrar kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 26 Mart 2006; 15:35:59 >
  • Program ekle/kaldırdan macromedia flash player kaldırdığım halde siteye girdiğimde yüklü olarak gözüküyor valla benim şahsi fikrim bu program rastlantılara bağlı olarak çalışıyosa hiç kurcalamamak daha iyi çünkü yapılacak şeyler ortada yapıldığı halde proglem çıkartıyor!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurel

arkadaslar bu update i evde yaparken bir sorun çıkarsa aletin garanti dısı kalma gibi bir durumu soz konusu olabilir mi ?
    Cunku bu update işi bireysel olarak yapmak cok ugrastırıcı oluyor gozukuyor.

Yok garanti kapsamı dışı kalmıyor, çünkü bunu Sony Ericsson'un Official sitesinden lisanslı olarak yapıyorsun. Herhangi bir sorunda direk garantiye gidebilirsin..
  • update ettim telefon gitti (K750i) ekranımda şöle bi yazı OK sonra tel kodunu yazıyorum Calls ve menu yazıyo tabi yukarıya kaymış bu yazılar Menu ye girdiğimde

"Errors occur in the menu.ml file. This may render the menu unusable"

Talimatlara bire bir uydum herşey normaldi ama sonuç bu oldu. 2. defa yükleyim bari dedim ama sonuç değişmedi. Varmıdır çaresini bilen? Ya sabah sabah moralim bozuldu telefonsuz kaldım...
  • SE ve KVK nın Call center lerini aramam neticesinde telefonumu bana en yakın olan İzmir KVK servisine yolladım. Telefon coss lamış siz dikkat edin...

Gücüme giden o kadar receiver, modem, router vs... bilmem ne update ettim bugüne kadar tek problem yaşamadım neyse bunda da vardır bi hayır...
  • ya arkadaşlar ben daha bu macromedia flash player ı indiremedim ya.adres çubuğunun altında çıkması gereken install çubuğu bende çıkmıo başka nasıl yapabilirimi veya neden çıkmıo???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.