Şimdi Ara

Arkadaşlar karar vermekte zorlanıyorum napsam sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lar kendimi özetliyim bilgisayar programcılığı okuyorum uzaktan eğitim fakat çok karşık geliyor konular bana c# java php felan çalışsam yaparım fakat kendimi vermiyorum garson luk yapıodum ancak işten çıkarıldım iş bulmakta zorluk çekiyorum çnkü nesleğiö yok bnde 2 gündür düşünüyorum acaba yazılımcılıkda kendimi ilerletsemmi diye arkadaşım grafik tasarım öğren diyor iş olanığı çok fazla diyor bide daha kolay öğrenebirsin diyor yazılımcılık zor iştir diyor bide öle kursa gitmek istemiyorum internet den öğrencem ama dediğim gibi karar veremedim bi türlü ama yazılımcılık biraz daha yatkın gibiyim bu arada yaşım 23 geçmidir herşey için İstanbul da oturuyorum bwnim için para önemli değil sadece meslek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendin için bile karar alamıyorsan git başka bir garsonluk işi bul oda meslek
  • Parola_18 kullanıcısına yanıt
    Boş konuşma kaybol okuyup da anlamıyorsun yazıyorsun beyni yok fikri var

• karamsa K kullanıcısına yanıt
    bence yaş değil 2 gün sonra a keşke onu yapsaydım demicegin meslek neyse onu yap bide bu fikre . işin yokken karar verme . grafik iş bulma olanagı sana yüksek geldıgı için kafan karışık.
  • Aynen usta çok karışık hemde bu arada saol adam akıllı cevap verdiğin için

• paraya ihtiyacın yoksa garsonluğu boşver.
    yazılım da öğren grafil tasarım da, niye birini seçmek zorundasın ki? bilgisayar başında oturacaksın zaten çalışmazsan gün boyu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.