Şimdi Ara

Arkadaşlar kargoyla ilgili bi sorum olcak yardımcı olur musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar buraya ait bir konu değil ama sorum şu: şimdi bir hdd var sahibinden.com da satışa sundum bursadan biri almak istediğini söyledi nasıl göndereceğimi sordu. Bende bu kargoyla ilgili bir bilgimö olmadı ğı için bir şey söylemedim . şimdi arkadaşlar hem benim açımdan hem onun açısından en güvenilir gönderme yolu hangisidir. cevaplarınızı bekliyorum saygılar....

• quote:

Orjinalden alıntı: pirlanta

arkdaşlar buraya ait bir konu değil ama sorum şu: şimdi bir hdd var sahibinden.com da satışa sundum bursadan biri almak istediğini söyledi nasıl göndereceğimi sordu. Bende bu kargoyla ilgili bir bilgimö olmadı ğı için bir şey söylemedim . şimdi arkadaşlar hem benim açımdan hem onun açısından en güvenilir gönderme yolu hangisidir. cevaplarınızı bekliyorum saygılar....

evet buranın konusu değil ama ups kargoya git de böyle böyle internetten bir ürün satıyorum ama hdd dahil tüm ücretini karşı taraf ödyecek onlarda kapıda ödeme sistem var ve her kargo şirketi gibi imza almadan ürünü teslim etmezler sende hem paranı almış olursun hemde havale gibi masraflardan kurtulursun yanlış karşı taraf red ederse ups kargo masrafları senin ödemeni ister.

• ups kargo güvenliymişte önce parayı almayı SAKIN unutma sahibinden.com 'da dolandırıcı çok
  • iyide adam parayı vermeden ben paramı nasıl alacağım bu konuda bilgisi olan var mı.?
  • quote:

iyide adam parayı vermeden ben paramı nasıl alacağım bu konuda bilgisi olan var mı.?

Banka hesap numaranı ver karsşı tarafa sana parayı yatırsın sen de hesabından doğrula baktın para yattı gidip onunda kolay ulaşabilceği bir kargo firmasına güzelce paketleyip teslım et.
  • cevap için teşekkürler banka olayıda güzlemişte kimse ürünü görmeden para ödemez benim merak ettiğim ups kargo karşı tarafa ürünü ulaştırdığında ve imza atıp ürünü teslim yapıp ödemeyi yaptığında ben parayı ups den mi alacağım yoksa elemandan havale mi isteyecam
  • quote:

cevap için teşekkürler banka olayıda güzlemişte kimse ürünü görmeden para ödemez benim merak ettiğim ups kargo karşı tarafa ürünü ulaştırdığında ve imza atıp ürünü teslim yapıp ödemeyi yaptığında ben parayı ups den mi alacağım yoksa elemandan havale mi isteyecam

İnternetten kimse ürünü görerek almıyor.(istisnalar dışında)

Paranı almadan malı teslim etme.Zaten UPS kargo da olsa önce parayı alıp imza attırıp malı öyle teslim eder bunu UPS in kendi sitesine (http://www.ups.com.tr/index.asp) girerek yardım alabilirsin.

Ve yapacağın paketi gayet güzel ve darbelere dayanıklı yapın ki taşıma sırasında zarar gelmesin.
  • Önce para sonra hdd ha güvenemezsen çünkü forumdan da bazı arkadaşların başına gelmiş bu durum sahibinden alışveriş yapıyor ama ürün gelmiyor

Forumun 2. el kısmı var orda referanslı kişiler ilede alışveriş yapabilirsin
  • gittigidiyor.com un sistemi güzel onun adına bi satış açabilirsin
  • gittigidiyor.com 'un sistemi evet güzel ama ilan için ücret alıyorlar
  • pm ini aldım upskargo hem kargo ücretinin hem malın ücretini almadan teslimat yapmıyor yapsa bile ups ödemek zorunda ÇÜNKÜ KAPIDA ÖDEME SİSTEMİYLE GÖNDERECEKSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 21 Aralık 2008; 0:33:59 >
  • Hdd in ücretinide ups alıyor ise güzel sistemmiş

Ne kadar alıcağını filan satıcı söylüyor heralde peki alıcı o kadar değil biz şu kadara anlaştık derse
  • UPS bu konuda iyi bir çozum olabilir. Eğer belirtilen fiyat tahsil edilemezse ups kargoyu vermez huseyin16 arkadaşım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 20 Aralık 2008; 23:22:59 >
  • ups en iyisi anladığım kadarıylaeğer olumlu olursa bunu ups ile yaparım peki ben paramı upsden mi tahsil edeceğim bunu bilen var mı
  • quote:

ups en iyisi anladığım kadarıylaeğer olumlu olursa bunu ups ile yaparım peki ben paramı upsden mi tahsil edeceğim bunu bilen var mı

aynen ups paranı tahsil ettiği anda şubeden ertesi gün gider alırsın yada hesabına yatırı örnek site vereyim ups kargo ile kapıda ödeme sistemiyle işbirliği yapıyor link :http://www.ereyon.com.tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.