Şimdi Ara

Arkadaşlar kas yapmak istiyorum bilgisi olanlar gelsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım biraz küçük (15) boyum 1.68-1.72 arası bir şey kilo 50-54 arası boy ve kilomu tam olarak bilmiyorum çünkü en son nerden baksanız 5-6 ay oldu ölçeli. konuya gelecek olursak henüz bu konuda bildiğim kulaktan dolma bilgiler var.ve benim yemek seçme huyum var ama yardımcı olursanız buntt da aşacağıma hemfikirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: to1ga

https://www.facebook.com/groups/p90xturkiye/
    comes.

kardeşim zaten cılız bişeyim o kadar da profesyonel bilgim yok düşüncem de aceleciyimdir yani bu kadar bekleyemem; karın ve kol kasları biraz belirgin olsun yeter
  • Bu yaşta düzenli uyku önemli yani şu an da uyuyor olman lazım.

Ayrıca yine bu kas yapmak yerine boyunu uzakcak sporlara yönel.Basket oyna,yüzmeye git.

Herzaman kas yapabilirsin ama sadece bu yaşlarda boyun uzar ve kemiklerin gelişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mımımım

Arkadaşlar yaşım biraz küçük (15) boyum 1.68-1.72 arası bir şey kilo 50-54 arası boy ve kilomu tam olarak bilmiyorum çünkü en son nerden baksanız 5-6 ay oldu ölçeli. konuya gelecek olursak henüz bu konuda bildiğim kulaktan dolma bilgiler var.ve benim yemek seçme huyum var ama yardımcı olursanız buntt da aşacağıma hemfikirim.

Kapıya asılan barfiksbarı al bol bol asıl zorla kendini çekmeye çalış. Hem boyun uzar hem güçlenirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

Bu yaşta düzenli uyku önemli yani şu an da uyuyor olman lazım.

Ayrıca yine bu kas yapmak yerine boyunu uzakcak sporlara yönel.Basket oyna,yüzmeye git.

Herzaman kas yapabilirsin ama sadece bu yaşlarda boyun uzar ve kemiklerin gelişir.

+1 En doğrusunu demiş adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 29 Eylül 2013; 10:52:16 >
  • quote:

+1000000

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Doğru diyosun abi ama hani sınıfta kaslı bi ark var birazda kıskanclık yani bu çabalarım sonuç verecekse her seyi duzene sokmaya hazırım bi acemi olarak soruyorum bunu doğal yollarla nasıl yapabilirim bu sureç boyunca neler yemeliyim lütfen benim anlayabilecegim sekilde anlatırsanız sevinirim birde bu yaklasımım derslerimi ne yonden etkiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

quote:

Arkadaşlar yaşım biraz küçük (15) boyum 1.68-1.72 arası bir şey kilo 50-54 arası boy ve kilomu tam olarak bilmiyorum çünkü en son nerden baksanız 5-6 ay oldu ölçeli. konuya gelecek olursak henüz bu konuda bildiğim kulaktan dolma bilgiler var.ve benim yemek seçme huyum var ama yardımcı olursanız buntt da aşacağıma hemfikirim.

Kapıya asılan barfiksbarı al bol bol asıl zorla kendini çekmeye çalış. Hem boyun uzar hem güçlenirsin

Öğrenciyiz arkadaş doğal şeylerle yapma şansım yok mu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

quote:

Öğrenciyiz arkadaş doğal şeylerle yapma şansım yok mu

Asılacak bi yer bul o zaman

• doğal yol dediğin ne zaten ağırlık olmadan olmaz.en azından 20 kiloluk falan döküm dumbbell setleri oluyor.onlar olmadan olmaz.mekik çekerek kol kası yapacak halin yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PinusNigr4 -- 29 Eylül 2013; 17:35:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PinusNigr4

doğal yol dediğin ne zaten ağırlık olmadan olmaz.en azından 20 kiloluk falan döküm dumbbell setleri oluyor.onlar olmadan olmaz.mekik çekerek kol kası yapacak halin yok.

asıl amacm kol kası değil kol kası olmasa da olur ilk olarak karın kası

• yaşın küçükse düzenli uyku yeterli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.