Şimdi Ara

Arkadaşlar kasa ve işlemci seçiminde karasızım. Sizce? (x99)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk defa kendim sistem toplayacağım. Parçalar konusunda 2-3 tanesi için öneriye ihtiyacım var bilen, gören, duyan, kullanan veya bir fikri olan arkadaşların önerilerini bekliyorum.

Karar verdiklerim:

i7 6800k (karar verildi)
    Asus X99 Deluxe II
    Corsair DDR4 (2x16GB) Vengeance LPX 3000MHz
    Samsung Evo 8500 500GB
    Ekran kartı (belli değil)
    Seasonic Snow Silent 1050W 80+ Platinum

Kararsız kaldıklarım:

1. Corsair 760t ya da NZXT H440
    (tasarım olarak ikisi de iyi fakat serinlik ve sessizlik bakımından hiç bir fikrim yok.)

2. Corsair H115i
    (iyi midir bilmiyorum. costum soğutmalar hariç daha iyi soğutan ve sessiz bi alternatif var mıdır?

Edit 1: İşlemci olarak i7 6800k seçildi.
    Edit 2: Kasa olarak Corsair 780t White seçildi.

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XilveR -- 22 Haziran 2016; 13:52:53 >

• Ben de Deluxe II ve 6800K bekliyorum ama çıktılar mı emin değilim her yerde arıyorum ama bulamıyorum. Soğutucu H115 kesinlikle iyidir tereddüt etmeden alabilirsinz. Kasa konusunda ise yorum yapamayacağım
  • Thermaltake x9
  • ArtificialIntelligence kullanıcısına yanıt
    yorumun için öncelikle teşekkür ederim. overclock yapmayı düşünüyor musun?
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    çok geniş ve ferah duruyor, eminin için serindir fakat çok kafa geldi bilemedim. en azından alternatif olarak dursun. teşekkürler :)
  • XilveR kullanıcısına yanıt
    Evet düşünüyorum da incelediğim kadarıyla 4Ghz'de takılıp kalacaz gib. 4.40-4.50 için 1.45V istiyor ki imkanı yok vermem o voltajı yazıktır işlemciye 5820K 4.4'e çıkabiliyor güzelce. Sorun burda başlıyor zaten 4'lük 6800, 4.4lük 5820'den iyi olur mu olmaz mı Ama 2 senelik bir işlemci sonuçta herhalde gidip 6800 alırım
    Şöyle bi inceleme buldum bak istersen. buyur Bu arada 5820k ile 6800k arasında 200 tl fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XilveR -- 20 Haziran 2016; 15:08:04 >
    Hocam link koymayı unuttunuz herhalde
    düzelttim :) bir de şunu cinebench araştırması yaptım;

https://www.youtube.com/watch?v=RtBk0eMhZtQ Burada 6800k 4.3 GHz hızında oc edilmiş. ve 1310 puan almış.
    https://www.youtube.com/watch?v=osZH7maVN2Q Burada 5820k 4.4 GHz hızına oc edilmiş ve 1283 puan almış.
    https://www.youtube.com/watch?v=gbHF8JVWTeI Burada 5820k 4.5 GHz hızında oc edilmiş ve 1296 puan almış.
    https://www.youtube.com/watch?v=Ptm2vXgkGUo Burada 5820k 4.6 Ghz hızında oc edilmiş ve 1318 puan almış. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XilveR -- 20 Haziran 2016; 15:15:58 >

• sanırım yeni olan iyidir diyip 6800k da karar vericem işlemci tamam fakat kasa için henüz bir karar veremedim. hala ilginizi bekliyorum :))
    Nzxt h440 razer edition al bence. Mükemmel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şipariş listemi vermiş bulunuyorum herkese teşekkür ederim. :)
    Hic olmazsa 6850k olsaydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı olsun Gelince artık 1-2 SS, unboxing bekliyoruz
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    yetmediği durumda upgrade şansım var ileride oda olur işallah şimdilik fazla bile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XilveR -- 22 Haziran 2016; 13:48:17 >
    olur valla yaparız :) bu arada çok sağol :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.