Şimdi Ara

Arkadaşlar Konu Ciddi. - Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben aydın-kuşadasına tatile gidicem. Annemle konuştum felan yok olmaz diyor yerleşemezsin oraya diyor. Parası var zaten sıkıntı para değil :S bende kaçmayı düşünüyorum cumartesi günü gidiyorum arkadaşlar. Bi felan varmı paylançoluk gibi.

Bu arada kafaya taktım. Nasıl geçinicem nerde kalıcam bi yardımcı olun Allah rızası için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olmaz Olsun -- 23 Temmuz 2014; 21:17:43 >

• up
  • anca otlede işe başlarsan hme para kazanır hemde kalıcak yer işini halledersin onun dışında sokakta yatabilirsin iyi düşün
  • askur kullanıcısına yanıt
    Yaşım 16 alılarmı beni otele ki

• Bu yaşta ne kaçması ne iş bulursun ne de seni alan. Boynu bükük eve dönersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sineask44

Ben aydın-kuşadasına tatile gidicem. Annemle konuştum felan yok olmaz diyor yerleşemezsin oraya diyor. Parası var zaten sıkıntı para değil :S bende kaçmayı düşünüyorum cumartesi günü gidiyorum arkadaşlar. Bi iş felan varmı paylançoluk gibi.

Bu arada kafaya taktım. Nasıl geçinicem nerde kalıcam bi yardımcı olun Allah rızası için.

bırak kuş adasını tatile gidiceksen beraber didime gidelim ciddiyim

• Eger kacmayi dusunuyosan rahat yasamissin demektir zaten is bulsanda dayanamaz eve geri donersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesela ben senin gibi bir bebeyi asla işe almazdım bırakırdım dışarıda çingeneler seni şaapsın
  • Tatile gidicem diyorsun annen yerleşeceğini mi düşünüyor oraya anlamadım birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

mesela ben senin gibi bir bebeyi asla işe almazdım bırakırdım dışarıda çingeneler seni şaapsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.