Şimdi Ara

arkadaşlar korsan filimlerindeki gökkuşağı papağan yavrusu fiyatı ne kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar korsan filimlerindeki gökkuşağı papağan yavrusu fiyatı ne kadar ama yavru olması şart beni babası bilmeli ve büyüyünce bana gagasıyla fındık ceviz kırmalı bende ona antep fıstıkları alırım en pahalısından

• aradıgınız ya Ara papağanı yada Lori Papağanıdır.. Lorilerin Fiyatları sanırım 500 liradan başlıyor daha düşüğede bulabilirsin belki araştırırsan. (Yavru fiyatlarını bilmiyorum )
  • cevap için tşk ettim lori değlde macaw ara papağanı yavrusu alsammı diye düşünüyorum
  • Macaw yavruları bir şahin doğan parası yanlız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahin doğan kuşunun fiyatı ne kadarki bilmiyorum neyse ben macaw ara papağan yavrusu beslemek istiyorum korsan filimi izledim hoşuma gitti ama bu kuşlarda bit pire oluyormu sonra bana geçmesin bitleri
  • Yetiskinleri 5000 TL civarinda, yavrulari da 1000-2000 TL civarindadir muhtemelen.
  • Yavrusunu bulman zor ara papaganlarinin. Ulkemizde uretilemiyor çünkü. Yurtdışından geliyor ve ulkemize girişinde belli bir kota var. Yani her yil belli sayida getirilebiliyor. Ayrica uzun omurluler. 40 yil kadar yasayabiliyorlar. Illa yavru olmak zorunda değil yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben bi ara alıyım dedim 3bin civarı onların fiyatları...bizim komşumuzda iki tane var gökkuşağı ara papağanı

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.