Bildirim
arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ) (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
-
android den screenshot nasil alabiliriz -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burak-09k
android den screenshot nasil alabiliriz
Telefondan telefona (yada tabletten) değişim gösterir, şahsen bende bilmiyorum Pc'den direk emulatorle oynadığım için SS ledim -
-
quote:
Orijinalden alıntı: sezka44
buda benim köyümün son hali
Maşallah Bu Köyde de Adam Kaybolur Hocam :) -
-
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sezka44
quote:
Orijinalden alıntı: redloves
Merhaba, benim köyde yeni 7 oldu 2 saat kadar önce. mevcut savunma birimlerini yükseltmeden teslaları kurmayı düşünmüyorum. sizce iyimi kötümü ?
güzel bir dizilim olmuş belliki sallama değil düzenli bir yapı bina yükseltmeden bütün her şey sonda olsun
Tşk.ler güzel yorumunuz için. 6. seviyede savunma ve duvarlar hepsi sondu. maden ve iksir toplayıcılar. yeni gelen savunma birimlerinide yükseltip öyle devam edicem.
-
Köyün son hali -
Hangi klandasın hocam bağış durumu nasıl?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: freestyler7
Hangi klandasın hocam bağış durumu nasıl?
son osmanli zaten klanı ben kurdum sürekli onlıne durumdayım bağışta sıkıntı yok okçu bağışı yapılıyor klanda özel istekler olursada yollanıyor tabiki gelmek isteyen arkadaşlar varsa alım yaparız son osmanli yazdığınız taktirde bir cok aynı isimli klan gelecektir.24 üyemiz var ilk sıradada erdenizb var buradan bulabilirisiniz.Sedece davetle alım yapıyoruz gelecek olan arkadaşlar olursa buradan yazsın yada pm atsın alımı acalım. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aesthetic.
quote:
Orijinalden alıntı: Holy Templar
dun basladim
Hayırlı olsun hocam, oyunda başarılar. Ben köyümün bu halini hatırlamıyorum, şimdi bunu görünce baya sempatik geldi.
sagol hocam. tek sikinti insaat sureleri ve 2 isci
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X