Şimdi Ara

arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
15
Favori
142.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Crescent Moon

quote:

Orijinalden alıntı: HZİ99

quote:

bu da benim
     arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ)

Bence biraz binalarını güçlendir bu köy binasında kalıp. Binaların duraklamış köy binan almış başını gidiyor

Savunmaların hepsi son seviye, geri kalanlar sadece toplayıcılar. Farm yaptığım içinde toplayıcılara şu anlık ihtiyaç duymuyorum.
    İksir deposu, ordu kampı ve Hava savunmasının 1 kademelik işleri kaldı. Bina seviyesini yakın zamanda atlattığımı düşünürsek ''Binaların duraklamış köy binan almış başını gidiyor'' gibi oluşan bir durum göremedim ben. Ha tüm binaları son seviye yapıp belediye binasını yükseltiyorum zaten.

ama yere kurduğun bombalar ve asker eğiticilerinin 2si levelsız olduğu için demiştim zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu da benim

Bence biraz binalarını güçlendir bu köy binasında kalıp. Binaların duraklamış köy binan almış başını gidiyor

Savunmaların hepsi son seviye, geri kalanlar sadece toplayıcılar. Farm yaptığım içinde toplayıcılara şu anlık ihtiyaç duymuyorum.
    İksir deposu, ordu kampı ve Hava savunmasının 1 kademelik işleri kaldı. Bina seviyesini yakın zamanda atlattığımı düşünürsek ''Binaların duraklamış köy binan almış başını gidiyor'' gibi oluşan bir durum göremedim ben. Ha tüm binaları son seviye yapıp belediye binasını yükseltiyorum zaten.

ama yere kurduğun bombalar ve asker eğiticilerinin 2si levelsız olduğu için demiştim zaten

Evet onlar 2 level. Ama sorun olmaz gibi geliyor onları yükseltmek, zaten toplayıcıları en son seviye yapmadan th seviye atlatmıycam, arada onları da çıkarırım.

• 5-6 ay oluyor başlayalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android den screenshot nasil alabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caneira07

5-6 ay oluyor başlayalı.

Adam Ateist beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

android den screenshot nasil alabiliriz

Telefondan telefona (yada tabletten) değişim gösterir, şahsen bende bilmiyorum Pc'den direk emulatorle oynadığım için SS ledim
  • BUDA BENIM KÖYÜM KUPA YADA GANİMET BİRİKTİRMEK İÇİN KALE İLE KÖY BİNASINI DEĞİŞTİRİYORUM TAŞ GİBİ OLUYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

buda benim köyümün son hali

Maşallah Bu Köyde de Adam Kaybolur Hocam :)
  • Tavsiye ettiğim bir düzen sömürmeleri çok zor

•  arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ)

• quote:

Orijinalden alıntı: bereburi

BUDA BENIM KÖYÜM KUPA YADA GANİMET BİRİKTİRMEK İÇİN KALE İLE KÖY BİNASINI DEĞİŞTİRİYORUM TAŞ GİBİ OLUYOR

sizin köyünüzde baya sağlam düzen epey etkili duruyor

• Merhaba, benim köyde yeni 7 oldu 2 saat kadar önce. mevcut savunma birimlerini yükseltmeden teslaları kurmayı düşünmüyorum. sizce iyimi kötümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Merhaba, benim köyde yeni 7 oldu 2 saat kadar önce. mevcut savunma birimlerini yükseltmeden teslaları kurmayı düşünmüyorum. sizce iyimi kötümü ?

güzel bir dizilim olmuş belliki sallama değil düzenli bir yapı bina yükseltmeden bütün her şey sonda olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Merhaba, benim köyde yeni 7 oldu 2 saat kadar önce. mevcut savunma birimlerini yükseltmeden teslaları kurmayı düşünmüyorum. sizce iyimi kötümü ?

güzel bir dizilim olmuş belliki sallama değil düzenli bir yapı bina yükseltmeden bütün her şey sonda olsun

Tşk.ler güzel yorumunuz için. 6. seviyede savunma ve duvarlar hepsi sondu. maden ve iksir toplayıcılar. yeni gelen savunma birimlerinide yükseltip öyle devam edicem.

•  arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ)

Köyün son hali
  • sezka44 kullanıcısına yanıt
    Hangi klandasın hocam bağış durumu nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dun basladim

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

Hangi klandasın hocam bağış durumu nasıl?

son osmanli zaten klanı ben kurdum sürekli onlıne durumdayım bağışta sıkıntı yok okçu bağışı yapılıyor klanda özel istekler olursada yollanıyor tabiki gelmek isteyen arkadaşlar varsa alım yaparız son osmanli yazdığınız taktirde bir cok aynı isimli klan gelecektir.24 üyemiz var ilk sıradada erdenizb var buradan bulabilirisiniz.Sedece davetle alım yapıyoruz gelecek olan arkadaşlar olursa buradan yazsın yada pm atsın alımı acalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

dun basladim

Hayırlı olsun hocam, oyunda başarılar. Ben köyümün bu halini hatırlamıyorum, şimdi bunu görünce baya sempatik geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

dun basladim

Hayırlı olsun hocam, oyunda başarılar. Ben köyümün bu halini hatırlamıyorum, şimdi bunu görünce baya sempatik geldi.

sagol hocam. tek sikinti insaat sureleri ve 2 isci

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.