Bildirim
arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ) (16. sayfa)
Giriş
-
-
[/url]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 6 Haziran 2014; 20:24:39 > -
-
türk serverin pek adam gibi ganimete denk gelmiyorum nedense, o yüzden değiştirdim dili, arada italyanca genelde portekizce takılıyorum şimdiki dil ne ben de biliyorum -
-
-
@krstarica Hocam sizce köyün savunması/dizaynı nasıl? Bina tamamlanınca düzeni değiştiricem, fikrinizi merak ettim de. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aesthetic.
@krstarica Hocam sizce köyün savunması/dizaynı nasıl? Bina tamamlanınca düzeni değiştiricem, fikrinizi merak ettim de.
o imza yı bulduğun yerin linkini ve benim nasıl onu imzam yapabileceğimi soylermisin
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: HZİ99
quote:
Orijinalden alıntı: At_Adam
Bu da benim koyum eksiklerim neler
Hangisini onerirsiniz
Üstdeki daha güzel ama ikiside çok yaratıcı sen kendin düşündüysen o köy düzenlerini hayırlı olsun
edit: toplıyacıların ve savunman eksik, onlara aban orduya biraz duraklık verip
Şuanda üsttekini kullanıyorum şimdilik okçu kulesi topdur fln o tarz şeyleri yükseltiyorum
başka tavsiyeniz varmı?
kupa olarak 1250 kupaya çıkıp 3.inşaatçıyı almalımıyım yoksa biraz dahamı beklemeliyim
son olarak evet benim tasarımım yaklaşık 16 17 saatten beri kullanıyorum henüz kimse saldırmadı eğerki işe yarıyorsa TH5 için en iyi savunma yöntemi olarak bunu önerebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi At_Adam -- 22 Şubat 2014; 20:51:43 >
-
quote:
quote:
quote:
Bu da benim koyum eksiklerim neler
Hangisini onerirsiniz
Üstdeki daha güzel ama ikiside çok yaratıcı sen kendin düşündüysen o köy düzenlerini hayırlı olsun
edit: toplıyacıların ve savunman eksik, onlara aban orduya biraz duraklık verip
Şuanda üsttekini kullanıyorum şimdilik okçu kulesi topdur fln o tarz şeyleri yükseltiyorum
başka tavsiyeniz varmı?
kupa olarak 1250 kupaya çıkıp 3.inşaatçıyı almalımıyım yoksa biraz dahamı beklemeliyim
son olarak evet benim tasarımım yaklaşık 16 17 saatten beri kullanıyorum henüz kimse saldırmadı eğerki işe yarıyorsa TH5 için en iyi savunma yöntemi olarak bunu önerebilirim
Zaten 3. inşaatçın yoksa hemen 1250 kupaya çıkıp al 3. inşaatçıyı. Sonra olmadı kupa düşersin ama 2 inşaatçıyla olmuyo ben şahsen başdaki 250 elması çalılıklardan çıkanlarla 500'e tamamlamıştım ama sen küçuk levellarda harcamışsın oyüzden ihtiyzacin var. Hatta beşyüze çıkışımın resmini koydum
-
-
-
Bu da benimki. Köy binası seviye 6, oyuna başlayalı 2-2.5 ay falan oldu acemi sayılırım hala öğrenme aşamasındayım Dizilim nasıl yada neler önerirsiniz? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Johan_PRD
Bu da benimki. Köy binası seviye 6, oyuna başlayalı 2-2.5 ay falan oldu acemi sayılırım hala öğrenme aşamasındayım Dizilim nasıl yada neler önerirsiniz?
duvarlarınızı yükseltin ana bina yükseltmeden bütün silahlar ve duvarlar sonda olsun
-
-
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Crescent Moon
bu da benim
Bence biraz binalarını güçlendir bu köy binasında kalıp. Binaların duraklamış köy binan almış başını gidiyor
Savunmaların hepsi son seviye, geri kalanlar sadece toplayıcılar. Farm yaptığım içinde toplayıcılara şu anlık ihtiyaç duymuyorum.
İksir deposu, ordu kampı ve Hava savunmasının 1 kademelik işleri kaldı. Bina seviyesini yakın zamanda atlattığımı düşünürsek ''Binaların duraklamış köy binan almış başını gidiyor'' gibi oluşan bir durum göremedim ben. Ha tüm binaları son seviye yapıp belediye binasını yükseltiyorum zaten.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X