Bildirim
arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ) (21. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
5 işci olması büyük avantaj cok daha hızlı büyüme yaparsınız -
-
köyünüzün dizilişi tam bir sanat eseri olmuş gercektende oldukca başarılı -
Clan kursak, forumdaki eskiler yenilere yardım etse?
Mesela iyi biriyle tanıştım bana bir kaç sefer 6 seviye dev yolladı 2şer tane ve sadece o devlerle bile savaş kazanıp kupa kasabildim bir süre.. Var mıdır forumda böyle iyi niyetli kişiler?
-
-
kupa kasmıyorsanız ana binayı dışarı almanızı tavsiye ederim kaynakları korumak daha mantıklı gibi -
Arkadaşlar köyüm aşırı ezik ne yapmalıyım
http://hizliresim.com/27kLA0
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yapacak tek şey Allah' yalvarmak gökten yeişl taş yağsın diye yoksa bu köy 2 ylda anca gelişir şaka biyana kolay gelsin yeni başlamışsınız duralarınızı düzenli örüp yavaş yavaş geliştirmek olur -
-
-
-
Klan savaşları geldi canlandı oyun ya Bende bırakmak üzereydi -
klan savaşları olmasa bu oyunu oynayanların yarısı bırakmıştı kesin -
quote:
Orijinalden alıntı: sezka44
klan savaşları olmasa bu oyunu oynayanların yarısı bırakmıştı kesin
Bi yönden de kötü oldu ölü köy çıkmıyor artık eskisi gibi. Ganimet sıkıntısı var klan savaşları çıktıgından beri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
klan savaşlarındanda iyi ganimet geliyor baya kalede epey bişey biriktiriliyor -
-
-
15 günde bu hala geldiyse 3 ayda herşey full olur heralde -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X