Şimdi Ara

arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
15
Favori
142.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klasik ama etkili bir savunma, ama şu an havadan dalsalar harcarlar

arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

bu benim köyüm forumda hazır konu acılmışken hareket olsun biraz canlı tutalım olayı

ortalığı temizlesen 5. inşaatçıyı alırsın
    Begendim ama saglam savunur bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123321123321 -- 8 Mayıs 2014; 22:10:34 >

• sizce köyüm nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Klasik ama etkili bir savunma, ama şu an havadan dalsalar harcarlar

şu andaki en etkili savunma dizlişi bu sanırım üst sıradaki herkez bunu kullanıyor bende bir kaç yükseltilecek şey kaldı bu dizilişe gececeğim kupa kasmak için çok ideal

• http://i.hizliresim.com/4mPMbA.png

bende bir kaç tavsiyenizi almak isterim
  • quote:

quote:

şu andaki en etkili savunma dizlişi bu sanırım üst sıradaki herkez bunu kullanıyor bende bir kaç yükseltilecek şey kaldı bu dizilişe gececeğim kupa kasmak için çok ideal

Kaynak korumak için de ideal zaten savunma binaları iyiyse kimse dalmıyor bu kupalarda bu köye. Bir haftada 2-3 saldırı oldu onlar da kaybetti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Kaynak korumak için de ideal zaten savunma binaları iyiyse kimse dalmıyor bu kupalarda bu köye. Bir haftada 2-3 saldırı oldu onlar da kaybetti.

sizinde çok bişey kalmamış zaten okçu kuleleri fişekler var gerisi duvar bendede 3 topla 3 okçu kulesi kaldı sadece bu düzene gecerim

• http://imgur.com/OtkjIXz
    http://imgur.com/xWBFauY
    Hangisini kullanim ve koyumun durumu nedir ? :D
  • Arkadaşlar yeni sayılırım bu seviye için nasıl olmuş köy?

top gelişiyor diye dışarı koydum normal yeri klan kalesinin olduğu yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whocares. -- 9 Mayıs 2014; 20:15:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilmeyenadam

burada neye göre kupa kaybediliyor?
     arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ) arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ)

düşman saldırısında %50 lilik bir hasar alırsanız kupa kaybetmeye başlıyorsunuz

Oyuna başlayalı 1 hafta olmadı hocam %20 ile savunmam düşüp kupa kaybetmişim nedeni nedir (Şehir binamı kesmiş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karma Police -- 9 Mayıs 2014; 21:41:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Köyün yeni hali

• cevabı vermişsin zaten, köy binası yıkıldığı zaman ya da %50 zarar gördüğün zaman kaybetmiş oluyorsun
    köy binası 1 yıldız + %50 zarar 1 yıldız + %100 zarar 1 yıldız ,toplamda 3 yıldız oluyor
    tek yıldız kaybetmen bile kupa kaybına neden oluyor.
  • Şu an bu durumdayım.

arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ) arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ)

•  arkadaşlar köylerinizi görelim...(RESİMLİ)
    buda benim koyum arkadaslar. Ofke buyusu 2 level. [url=http://hizliresim.com/VpM11q]
    [/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkese merhaba, arkadaşlarımın gazıyla uzun süredir başlamayı düşündüğüm coc a ben de cuma günü başladım.
    sabırsız biri olduğumdan dayanamayıp 1200gem alıp 4inşaatçı aldım.gerek 4inşaatçı, gerek işsizlikten hızlı ilerlediğimi düşünüyorum.
    saldırdığım kişilerden gözlemlediğim kadarıyla, biraz da deneme yanılmayla böyle bi düzen yaptım.
    karşıma güçlü rakipler gelmeye başlayınca kupamı kasten düşürmeye başladım.
    savunmanın gelişmesi lazım farkındayım.
    onun dışında gerek düzenle ilgili olarak gerek genel olarak önerileriniz var mı?
    uzun oldu farkındayım, şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sct_cimbom -- 12 Mayıs 2014; 6:30:59 >

• .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sct_cimbom

herkese merhaba, arkadaşlarımın gazıyla uzun süredir başlamayı düşündüğüm coc a ben de cuma günü başladım.
    sabırsız biri olduğumdan dayanamayıp 1200gem alıp 4inşaatçı aldım.gerek 4inşaatçı, gerek işsizlikten hızlı ilerlediğimi düşünüyorum.
    saldırdığım kişilerden gözlemlediğim kadarıyla, biraz da deneme yanılmayla böyle bi düzen yaptım.
    karşıma güçlü rakipler gelmeye başlayınca kupamı kasten düşürmeye başladım.
    savunmanın gelişmesi lazım farkındayım.
    onun dışında gerek düzenle ilgili olarak gerek genel olarak önerileriniz var mı?
    uzun oldu farkındayım, şimdiden teşekkürler

dört işci ile başlamanız iyi olmuş hatta durumunuz müsayitse bir tane daha alın derim bir işciyide boşta tutup sürekli duvar yükseltirsiniz 5 işci ile kısa zamanda cok ama cok yol alırsınız

• cevap için teşekkürler,
    hocam 5.işçi dediğiniz şahıs 42tl, az para değil. 4işçi işimi görüyor, sürekli online olduğum için savaşlardan deli gibi ganimet yağıyor. @sezka44
    daha lvl4 ama düzende bi önerininiz var mı, gözünüze batan bi hatam..
  • quote:

cevap için teşekkürler,
    hocam 5.işçi dediğiniz şahıs 42tl, az para değil. 4işçi işimi görüyor, sürekli online olduğum için savaşlardan deli gibi ganimet yağıyor. @sezka44

15 gün önceki halim şuanki halimi görseniz şaşırırsınız çok hızlı bir gelişme oldu clandakiler sağolsun akşam yeni ss'yi atarım.

15 gün önceki durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amorcalient -- 12 Mayıs 2014; 17:14:25 >

• quote:

cevap için teşekkürler,

Ortalama 3 hafta sonra 1250 kupa gorevini yapip 450 tasi almis olursun. Diger gorevlerden gelen taslarida biriktirdiginde 10 yada 20tl lik tastan alip acigi kapatip 5. Isciyi alabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.