arkadaşlar laptopun klavyesı bosluk yapıyordu bende kagıtla besleme yaptım acaba bır zararı olur mu
uppppppp
bişey olmas sanırım ama naptığını tam anlamadım?
quote:
Orijinalden alıntı: mousty bişey olmas sanırım ama naptığını tam anlamadım?
laptopun klavyeyı merak ugruna sokerken alttan vıdayla tutan yerden krdım malum alttan sabıtlenmedıgı ıcın kagıt koydum sımdı bosluk fılan yok ama laptopa herhangı bır zararı olur mu acaba
benimde a yoktu bişey olmas ordan içeri bişey kaçırmada
zaten bırsey ısın kotusu daha 5 aylık garantısı var ınsallahbısey olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: frisby28
ya garantisi varsa yolla direk a tatilde yollama kullanırsın :D
quote:
Orijinalden alıntı: mousty
quote:
güzel diyonda dedıgım gıbı seytan durttu ben actım ısın kotusu klavyeyı ymulttum tutan yerı kırdım ama sımdı allaha sukur sapasaglam
quote:
quote:
quote:
güzel diyonda dedıgım gıbı seytan durttu ben actım ısın kotusu klavyeyı ymulttum tutan yerı kırdım ama sımdı allaha sukur sapasaglam
benim a tuşu kırıldı ekranı tutan yer koptu :D ben kopardım demicenki zamanla kırıldı :d ilk başta oynadı fln ne biliyim ben öyle dedim hemen yaptılar
quote:
quote:
quote:
quote:
benim a tuşu kırıldı ekranı tutan yer koptu :D ben kopardım demicenki zamanla kırıldı :d ilk başta oynadı fln ne biliyim ben öyle dedim hemen yaptılar
hocam zamanla kırılacak bısey degıl o percın hayatta kendılıgınden kopmaz neyse senın marka model neydı
bir şey olmaz ben harici klavye kullanıyorum tavsiye ederim hem ekrandan biraz daha uzak kalıyorsun göz sağlığı için hemde çay kahve vb dökülürse laptop zarar görmez onbeş yirmi tl klavye zarar görür.satmaya karar verirseniz alacak kişinin ilk bakacağı yerlerden biride klavye olacaktır
Bende evdeyken Harici klavye + mause kullanıyorum. Daha rahat oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: sony kamera bir şey olmaz ben harici klavye kullanıyorum tavsiye ederim hem ekrandan biraz daha uzak kalıyorsun göz sağlığı için hemde çay kahve vb dökülürse laptop zarar görmez onbeş yirmi tl klavye zarar görür.satmaya karar verirseniz alacak kişinin ilk bakacağı yerlerden biride klavye olacaktır
Bende a4 un slim klavyesini kullaniyorum zaten siz benim klavyeyi gorseniz daha yaglanmdi bile ama merak ugruna gitri ste
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme