ARKADAŞLAR XP DE İNTERNETE BAĞLANMAK İÇİN NE YAPMAM LAZIM LÜTFEN BİRİ ANLATSIN NORMAL İNTERNETE BAĞLANIYORDUM AMA FORMAT ATIP XP YÜKLEDİM ŞİMDİ TEKRAR NASIL BAĞLANTI KURCAM ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM KLAVYENİZ DERT GÖRMESİN. BİRDE BİLGİSAYARI HER AÇIŞIMDA FAREYİ TANIMIYOR ÇIKARIP TEKRAR TAKINCA ÇALIŞIYOR BUNU NASIL HALLEDİCEM:(
1. internet olarak adsl mi kullanıyorsun kullanıyorsan modemin markası modeli ne ? ethernet olarakmı baglanıyosun yoksa usb ilemi.
2. fare ps2 mi usb mi biraz detaylı bilgi verirsen yardımcı olmaaya çalışırız.
adsl kullanıyorum modem datron 1320 cdsini takıp tanıttım sonra ethernet cdsi vardı router mi ne yazıyodu üstünde onun cdsinde takıp yükledim ama bağlanmadım. fare kablolu laptop fareleri varya küçük onlardan
Selamlar,
Geçen gün ben de format atmıştım ; ancak internete bağlamak çok kolay oldu... "İnternet Bağlantı Sihirbazı" mıydı ne? Yönergeleri izledim ve kolayca bağlandım. Siz de deneyebilirsiniz.
peki nerde bu sihirbaz nerden girip tekrar bağlantı oluşturacam denetim masasından mı nerden yani bilsem ?
bilgisayarın köşesinde bağlantı ikonu çıktı ona tıkladım bağlantı ayarlarını gösterdi yerel ağ banlantısı falan aktif diyo ama yinede internete bağlanmıyor ne yapmam gerekiyor arkadaşlar birisi bana yol göstersin
Modem ayarlarınızı yaptınız mı..? (Kullanıcı adı, şifre, PPPoE vb..)
Usta bunun cdleri yok mu?fare için bi disket olması gerekiyor.modem içinde bir cd(bilmiyorum hiç görmedim diyorsan modem kutusunun içindedir :D) onları çıkart tanıt ve baştan başlat bilgisiyarını.
modemi yükledim herşey çalışıyor ağ bağlantılarına girip baktım bağlantılar aktif modemi açtığımda köşede internet bağlantısı hazır kullanımda falan diyor ama bağlanamıyorum bi yapılandırma eksiği var ama ne?
Akşam bir arkadaşımın da başına aynı olay geldi. "Ağ bağlantısı aktif, 100 Mbps" falan diyordu ; ancak ne internet explorer ne de firefox falan siteleri açamıyordu. Sonra bir arkadaş geldi ve ADSL modeme ait modem kodunu ve şifresini girdik ve çözüldü.
ADSL modemin kodunu ve şifresini girmeniz gerekiyor olabilir. Fakat bu iş modem modellerine göre değişiyor. Demek istediğim, probleminizin modem ayarlarından kaynaklandığını bilin. Benim de bu konuda çok fazla bilgim yok maalesef.
o kodları falan nereye girdiniz arkadaşım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme