Şimdi Ara

arkadaşlar lütfen ama lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben havada yazı devresi yaptım mükemmel çalışıoyo ama bana şu reeed röle meselesini iyice bi anlatım bunu motora baglamak zorundayım yıl sonu bitirme projem bana resimli veya resimsiz anlatırsanız minnettar kalırım

• Reed röle, normalde açık, mıknatıs yaklaştırılınca devreyi kapatan bir anahtar. Değişik akımlara dayanan irili ufaklı tipleri mevcut.

Sanırım yeterlidir. Basit bir anahtar çünkü.

Kolay gelsin..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_12457507/tm.htm

buradan yardım alabilirsin
    burda ki sayfalar da istediğini bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan8624 -- 19 Mart 2007; 20:52:14 >
  • Benim bu anahtar hakkında bir bilgim yok ama erroraest arkadaşımın anlattıklarından anladığım kadarıyla basit hırsız alarımlarında kullanılan bir anahtar hani birini kapıya sabitliyoruz diyerinin karşısına kapı açılınca karşısındaki mıknatıs kontağı bırakıyor alarım çalıyorya işte ordaki kontakdan.iyi akşamlar.
  • aynen öle. 1 milyonluk hırsız alarmlarındaki anahtar işte. yalnız bunlar kopmayla kapanır , ama reed röle denince kopmayla değil birleştirldiğinde kapanır. manyetik etki ile. mıknatıs yani. havası alınmış bir cam tüpün içerisinde normalde açık konumunda iki ince metal uç vardır. mıknatısın yaptığı bu iki ucu birbirine yapıştırmaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yandım ben yardım edin lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.