Şimdi Ara

Arkadaşlar lütfen Fikrinizi belirtin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Apple 2013 Macbook Air MD761LL/A serisini almayı düşünüyorum
    yanlışım varsa lütfen düzeltin bu model 2013 model ve usa dan 700 küsür lira fazlaya denk geliyor, tanıdık gelip gitmiyor yani TR den almak zorundayım.
    şimdi sizlere sorum, cihaz tam istediğim özelliklere sahip sizce para fazla mı normal mı?
    ve istanbul bilişim ön ödemeli satın al seçeneği var yani henüz Tr de değil acaba beklesemmi? tükenmesinden korkuyorum
    link >>>http://www.istanbulbilisim.com.tr/macbook-air-md761ll-a-apple-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,62365.html#ProductTechnicalProperties
    cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• 1 ay daha beklerseniz bu fiyattan en az 500 tl daha ucuza alırsınız çok büyük bir ihtimal. istanbul bilişimin hep yaptığı şey bu. yeni çıkan cihazı fahiş fiyattan ön ödemeli olarak satıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediemsral

1 ay daha beklerseniz bu fiyattan en az 500 tl daha ucuza alırsınız çok büyük bir ihtimal. istanbul bilişimin hep yaptığı şey bu. yeni çıkan cihazı fahiş fiyattan ön ödemeli olarak satıyorlar.
    biraz bekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

biraz bekleyin

Alıntıları Göster
    bende yakın zamanda macbook air almak istiyorum bilkom sitesinde fiyatlari acikladi 3000 TL olarak belirtti acaba gercekden turkiyeye 3000tl denmi gelicek eyerki gelicekse 2012 olani alicam cok performans farki varmidir birden tam olarak pupa filan ne zaman satilmaya baslar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmelihr

bende yakın zamanda macbook air almak istiyorum bilkom sitesinde fiyatlari acikladi 3000 TL olarak belirtti acaba gercekden turkiyeye 3000tl denmi gelicek eyerki gelicekse 2012 olani alicam cok performans farki varmidir birden tam olarak pupa filan ne zaman satilmaya baslar..

1 ay içinde satılmaya başlaması lazım. başlangıç olarak 2700 e falan satılır diye düşünüyorum bekleyin biraz.
  • quote:

performans ve pil bakımından önceki modellere göre çok daha üst seviyelerde bence 2013 modeli almak çok daha mantıklı, sonuçta aralarında fazla bir ücret farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yemref

quote:

performans ve pil bakımından önceki modellere göre çok daha üst seviyelerde bence 2013 modeli almak çok daha mantıklı, sonuçta aralarında fazla bir ücret farkı yok.

Alıntıları Göster
    1 Ay kadar bekleyin demenizin nedeni.... Şu Apple in kendi mağazasını yakın zamanda açılacak denilmesinden ötürü mü veya online satışlar başlayacak söylentileri var.. Yoksa bu mağazalarda fiyat geriye çekilmeye başlar bu nedenle mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chiris

1 Ay kadar bekleyin demenizin nedeni.... Şu Apple in kendi mağazasını yakın zamanda açılacak denilmesinden ötürü mü veya online satışlar başlayacak söylentileri var.. Yoksa bu mağazalarda fiyat geriye çekilmeye başlar bu nedenle mi ?

Alıntıları Göster
    apple store la alakası yok. geçen senelerden olan tecrübeme dayanarak söylüyorum 1 ay bekleyin cihaz tamamen piyasaya girsin rekabet oluşsun diye.
  • quote:

apple store la alakası yok. geçen senelerden olan tecrübeme dayanarak söylüyorum 1 ay bekleyin cihaz tamamen piyasaya girsin rekabet oluşsun diye.

iMAC 27" Z0MS3481TB içinde geçerli olur sanırım.. ??

Diğer taraftan dolarda arttıkça fiyatlarda etkileniyor, oda başka bi muamma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiris -- 8 Temmuz 2013; 13:54:22 >
  • Chiris kullanıcısına yanıt
    dolar konusunda haklısınız evet ona yapacak birşey yok malesef. ama cihazların fiyatı iner daha. şuandaki istanbul bilişimin fiyatına aldanmayın
  • Hocam benim arkadaş aldı beğenmedi ve sattı
  • haziranda tanıtılan air den mi bahsediyorsunuz? öyleyse nesini beğenmedi biliyor musunuz?
  • carpediemsral kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef bilmiyorum fakat kendisini görünce sorucam
  • sorup bilgilendirebilirseniz iyi olur çok övülen bir cihaz çünkü ve bizde geçen seneki air i mi alayım yoksa bekleyip bu senekini mi diye soranlara bekle diyoruz aradaki fiyat farkına değer diyoruz. kağıt üzerinde çok sağlam cihaz çünkü.
  • ewet beklicem bende insallah bekledigime deyer
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarenHall

ewet beklicem bende insallah bekledigime deyer
    2700den girer demiştim 2800 den girmiş arkadaşlar
  • quote:

2700den girer demiştim 2800 den girmiş arkadaşlar

Alıntıları Göster
    link verebilirmisin?
  • quote:

link verebilirmisin?

Alıntıları Göster
    kusura bakmayın link koymayı unutmuşum

http://www.pupadankapiniza.com/asp/product/7986/Yeni-MacBook-Air-13-MD760TU-A

• quote:

kusura bakmayın link koymayı unutmuşum

http://www.pupadankapiniza.com/asp/product/7986/Yeni-MacBook-Air-13-MD760TU-A

Alıntıları Göster
    @carpediemsral fiyatı görunce bir an akılım gitti desem yalan olmaz heralde sonra fark ettim farkı benim istediğim model 256 gb lık olanı
    http://www.pupadankapiniza.com/asp/product/7987/Yeni-MacBook-Air-13-MD761TU-A
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/macbook-air-md761ll-a-apple-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,62365.html#ProductTechnicalProperties
    fiyatlar aynı, malesef bekleyecem 1 ay

• quote:

@carpediemsral fiyatı görunce bir an akılım gitti desem yalan olmaz heralde sonra fark ettim farkı benim istediğim model 256 gb lık olanı
    http://www.pupadankapiniza.com/asp/product/7987/Yeni-MacBook-Air-13-MD761TU-A
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/macbook-air-md761ll-a-apple-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,62365.html#ProductTechnicalProperties
    fiyatlar aynı, malesef bekleyecem 1 ay

Alıntıları Göster
    evet sizin model o şekilde. biraz daha bekleyin çekilir fiyatlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.