ben chyperda oynuyorum her zmn en çok hayal ettiğim şey +7md yani +1rebith md çok istiyorum ve ben dilenmeyi sevmem ama hep rüyalarıma bile girio md lütfen bana bi md verirmisiniz nolur size yalvarıyorum bi tane md şu FAKİRE YARDIM!!!!
Bu bana şeyi hatırlattı :
Olum kalp hastası bi md pls
quote:
Orijinalden alıntı: Sert_Musluman
Bu bana şeyi hatırlattı :
Olum kalp hastası bi md pls
arkadaşlar lütfen dalga geçmeyin yaw para kasamıyorum nasıl kasıyonuz anlamıyorum 3m para var başka bi şey yok bide abyys var benim halim vahim :(
quote:
Orijinalden alıntı: nakrib13
arkadaşlar lütfen dalga geçmeyin yaw para kasamıyorum nasıl kasıyonuz anlamıyorum 3m para var başka bi şey yok bide abyys var benim halim vahim :(
Alıntıları Göster
cypher da bi assas açç bi de koxp bul cypher da ki ark ların hepsi kop la dupey le para kasıyoo
quote:
Orijinalden alıntı: :smeago:
cypher da bi assas açç bi de koxp bul cypher da ki ark ların hepsi kop la dupey le para kasıyoo
Alıntıları Göster
mumkunse ben de istiom o md den olimpiada hatta shard +10 dual de iyi olur ustune bi de +9 çitin set sabah aksam dua edeerim size
quote:
Orijinalden alıntı: Zummet
mumkunse ben de istiom o md den olimpiada hatta shard +10 dual de iyi olur ustune bi de +9 çitin set sabah aksam dua edeerim size
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: arayanbulur
bende var pm at vereyim :)
quote:
Orijinalden alıntı: byzombie5718
quote:
Orjinalden alıntı: arayanbulur