Şimdi Ara

Arkadaşlar Lütfen Yardım Edebilirmisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu yanlış açılmış ise kusura bakmayın ilk defa bir forum sitesine kaydoldum.
    arkadaşlar benim BİLGİSAYARIM a ekran kartı alacam. Bütcem 1gb 128 bit ekran kartına yetiyor.
    acaba gta 4 ve pes 13-14-15 gibi oyunları kasmadan açarmı tavsiyelerinizi öğrenmek istiyorum lütfen.
    Şimdiden Teşekkür Ederim

Bilgisayar Özellikleri
    İşlemci: intel celeron CPU G1820 @ 2.70GHz 2.70 GHz
    RAM: 4 Gb (Kullanılabilir miktar: 3.87 Gb )
    Sistem Türü: 64 bit İşletim Sistemi, x64 Tabanlı İşlemci
    VE
    Windows Sürümü
    Windows 8.1 Single Language

HEPSİNİ OLDUĞU GİBİ YAZDIM
    LÜTFEN YARDIM

• güç kaynağını yazmamışsın.kasanın kapağını açıp güç kaynağı üzerindeki etiketi okuyabilirsin ya da resmini atabilirsin.işlemcin çok yavaş o sisteme olsa olsa amd 240 olur.o işlemciyle gta4'ü düzgün oynayabileceğini sanmıyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-240--gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
  • Afedersiniz de verdiğiniz linkteki ekran kartı olursa fazla bir sorun olmaz mı yani ?
    yanlış mı anladım ?
  • güç kaynağını yazman lazım ama ben dedim ki o sisteme kart alınacaksa anca bu olur.alırsın şakır şakır oynarsın demedim işlemcin yavaş.
  • Mustafa S M kullanıcısına yanıt
    Sen elindeki guc kaynagini ve butceni soylersen daha rahat yardimci oluruz.
    Bu ram miktari (2 GB) ve bant genisligi (128 bit) uzerinden ekran kartinin gucunu hesaplamayi kim neresinden cikardi merak ediyorum. Ekran kartinin gucu, uzerindeki ram miktari ve bit genisligi ile olculmez. Bunlar ikincil, ucuncul konulardir. 1. mesele uzerindeki GPU ve dolayisiyla mimarisidir. Kartin ureticisi onunla uyumlu ram'i secer zaten. Mesela GTX 750ti 128 bit arayuzuyle, daha eski mimari 256bit kartlari gecebilir.

2.7 Ghz cift cekirdek islemci ile ekran kartina cok para yatirsanda belirli performansi gecemezsin. PES'te yuksek ayarlara cikabilirsin ama GTA IV'de orta ayarlari gecemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oracle8 -- 6 Aralık 2014; 14:33:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM LÜTFEN
    13 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım !
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.