Şimdi Ara

Arkadaşlar lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlere toplayacağım bir sistemden bahsedeceğim fakat bu sistem bir biri ile uyumlu olurmu iyi performans verirmi çok emin değilim sizin yardımınıza ihtiyacım var.
    Sistem şu;
    Msı z97 gaming 5 anakart
    Intel i5 4690k işlemci
    Gskill 8gb 1600MHz bellek
    Asus gtx960 rog strix 2gb ekran kartı
    Kingston 120gb hyperx ssd
    Wd 3.5 inç 2 tb harddisk
    Cooler master seidon 120v sıvı soğutma
    Ve 650w güç kaynağına sahip bir kasa
    Sizce uyumlumudur eleştirilere açığım yanlış birşey varsa lütfen yorum bırakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emoli1453 -- 9 Temmuz 2015; 7:24:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakartı Gigabyte Gaming 5 ile değiştirmen iyi olur.

Kasa ile sıvı soğutmanın uyumunu kontrol etmen lazım.

Bunların dışında ssd'yi çıkarıp ekran kartını yükseltmen iyi olur.
  • Oc yapmayı bilmiyorsan anakartı h97 gaming 3 ile işlemciyi de i5 4590 ile değiştir ekran kartını gtx 970 yap para yetmezse ssdyi çıkar sonra alırsın onu

• Oc yapmayı biliyorum onun için z serisi anakart aldım ve gtx960 almamının da nedeni ucuz olması fakat desiğiniz gibi ssd yi çıkarıp gtx970 alabilirm fakat ben şunu sormak istiyorum ssdli bir sistemin ssdsiz bir sisteme göre büyük bir performansı farkı olurmu?

• emoli1453 E kullanıcısına yanıt
    Fps olarak hiç bir farkı yoktur dostum,sadece ssdye kurduğun programlar hızlı açılır.Ancak ekran kartını değiştirdiğinde çok daha iyi fps artışı yakalarsın.O yüzden gtx 970 almaya çalış ssdyi sonradan takabilirsin yine.

• peki işlemci olarak amd fx x8 9590 anakart olarak msı 99fxa ekran kartıda gtx970 olursa 650watt bu sisteme yeterli olurmu?
    Dostum amdye bulaşmanı tavsiye etmem intel sistem daha performanslı olacaktır.İntel haline gtx 970 sığdırılmıyor mu bütçeye?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım edin lütfen
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bütçeden biraz taşıyor ama anakartı z97 gaming 5 yerine z97 gaming 3 alsam bir performansı farkı olurmu büyük bir ölçüde etkilermi beni?
  • anakartı asus al bence en iyi
    Ne kadar oc yapmak istediğine bağlı,birde hddyi 2 tb alacağını gördüm de,1 tb a yettirirsen biraz da oradan kısmış olursun.Birde gigabyte alabilirsin anakartı.

• birde son bir konuda yardımcı olursanız sevinebilirim herkes asus'un gtx 970 rog strix modelinden alıyor fakat ben bu ürünü hiçbir yerde bulamadım ne vatanda nede hepsiburadada bu ekran kartı nerde satılıyor stokta nerde var biliyorsanız benimle paylaşırmısınız?
  • arkadaşlar hangi oyun adlı gönderiye de bir bakın acil çok ihticım b
    İnventusu öneririm dostum

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6713

Şikayet var gibi sitelere bakabilirsin 0 şikayet var.Çoğu kişi memnun kalıyor oradan.Geriye kalan sizin kararı vermeniz.Şimdiden hayırlı olsun diyorum

• çok teşekkür ederim sonunda bütün sistemi topladım sizin link attığınız siteden az sonra siparişi vereceğim fakat belleklerde CL9 ile CAS 9'un farkları nelerdir sanırım belleklerin gecikme değerleri oluyordu hangisi daha iyi?
    Aynı şeyler dostum 9 olanını al gitsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.