Şimdi Ara

Arkadaşlar lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde şifrelenmiş bir kod var.. ne yaptıysam çözemedim lütfen yardımm edinn..

• şifrelenmesinin demek ki bir nedeni varmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: amras_tasartir

şifrelenmesinin demek ki bir nedeni varmış...

evet var aslında bu arkadaşın şifrelemiş olduğu bir kod onunla iddaya girdik çözemessin dedi bana bende çözerim dedim internette ne kadar araştırdıysam nafile olmadı lütfen sen biliyosan nasıl çözüceğim hakkında bir bilgii verr
  • kodu buraya yapıştırsan en azından belki tanıyan çıkar :) şifreleme denen şeyin çok standardı var, hangisine göre şifrelenmişse ona göre çözüm yollarına bakmak lazım.

örneğin MD5 ise http://www.md5decrypter.com/ adresine a688a47ac73fb58ce3828bcb184cb157 kodunu yazınca çözüp sana "753951" veriyor. yani 753951'in şifrelenmiş hali a688a47ac73fb58ce3828bcb184cb157.
  • <%#@~^BgEAAA==@#@&B~:+(Dk0V.PAx^W9+zr,Çöy:zk,Alşm.[ıxc@#@&B~sCVmY~CmWYmVC.1lPiğ.mş:ış~A!~nkşr k P2s+ğbUk,İ3rP_l.W,?k^nD3PIrz+1+0:r/rUQ@#@&B,$E,|;s,ClVVı l~Mb.D ,b^Vl4PnGD0EdE,rsC P|bşrP~Ex!~ela:my @#@&v,5rx[+,|C.mDPjn kUPwC0lO,AxP_bnFqtq~CAS)J,2Ktİer"jHe@#@&mmV^PCVO@#@&IkwAAA==^#~@%>

buyurn arkadaşlar kod burda
  • yok mu yardımm edenn
  • Buyur kardeşim çözülmüş hali
    <%
    ' Tebrikler Encodeyi Çözmeyi Başardın.
    ' Fakat Haftalarca Uğraşmış Bu Kişi-i- Emeğini İki Harf Silerek Yiyecekmisin?
    ' Bu Kul Hakkı-a Girer. Allah Korkusu Ola- Kişi Bunu Yapmaz.
    ' Yinede Karar Se-in Fakat Ben HAKKIMI HELAL ETMİYORUM!
    call alt
    %>
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.