Şimdi Ara

Arkadaslar lutfen yardim edin annem ve kardeslerimden soguyorum (ciddi) psikolojim bozuluyor stres,sıkınti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese hayirli aksamlar iyi bayramlar dilerim yasim 17 kd ozel bolumune acmamin sebebi konu ciddi ve lutfen beni anlayarak yorum yapin insallah sizlere kendimi en iyi sekilde ifade edebilirim. ben ve 3 kiz kardesim olmak uzere toplam 4 kardesiz konu basligina bakarak lutfen yargilamayin kardeslerimden basliyayim 10 13 ve 15 yaslari inanin 3 unude cok sever saygili bir sekilde buyumesi icin elimden geleni yaparim. 10 yasindaki kardesim su getirmek icin kucuk degildir galiba sadece su korktugumdan ailecek oturdugumuzda isterim ki babamdan cekinirde getirir diye fakat oyle bi hal almiski inanin gercekten neredeyse beni dovecek ve beni deli eden tarafi her seferinde ama herseferinde hakli oldugumu bile bile annemin sesini cikarmamasi kalk kizim o senin abin dememesi konu sadece su degil ben kendimi hic abi olarak hissetmedim hissettirmediler ve su o kadar ortada ki annemin kiz kardeslerime laf soyletmeyip bana karsi kayirmasi destek olmasi suan bu yaziyi yazarken dahi bana sataşmasi bazen dusunuyorum allahim neden 3 kiz kardes allah yardimcim olsun diyorum bu sadece benim fikrim degil tum akrabalarimin ortak fikri kardeslerim ve annemin davranislari inanin dayanamiyorum bir gun elimden kaza cikar kalplerini kirarim aglatirim diye korkuyorum fakat bilmiyorlar ki ben nasil agliyorum 15 yasindaki kardesimin bir bagirmasi var bagirma sayilmaz normal konusmasi apartmanda oturuyoruz her gece yatak ta diyorum ayip oluyor insanlara bu kizin gereksiz yere bagirtisini dinlemeye ne hakki var inanin vallahi utaniyorum bakin huy saymakla bitmez benim yazdiklarim 2-3 yilin acisi ve hala katlaniyor stresten basima gelmeyen hastalik kalmadi kalmiyor 35 gun emzirmis annem beni suan dislerimin halini gorseniz sukredersiniz benim ne sucum varda sadece 35 gun en kucuk kardesime hamileyken bana tepeletmis duvardan atlamis dussun diye aklima geldikce deliriyorum ben hic hatirlamam ne sucu var ki cocugun 40 defa soylerim sigara icmeyin iciyorsun ya ic kendini zehirliyorsun bizm sucumuz ne tiryaki gibi bakin cok degisik allaha boyle dua ediyor ya allahim beni sogaradan tuzdan sekerden ayirma cocuk yok oglum kizlarim yok insanlarla cok samimi olmasi (erkeklerle) kendisinin kotu niyeti yok fakat insanlarin amaclari farkli en uygun dille anlatmama ragmen uyarmama ragmen icli disli olmasi kufurlu konusma si ki ben bi bayandan bi insandan hic duymak istemiyecegim sey kufur dur. ben kardeslerime en ufak bir sey soyliyeyim afedersiniz beni kapiyorlar vallahi billahi dovecekler ya ben kafayi yiyorum icten ice annemden babamdan bir sey bekliyorum yok ben haksiz cikiyorum susuyorum artik kendimi savunsam dahi bos ben ne kadar hakli olsam dahi annem beni haksiz cikariyor ve kendisi ne kadar haksiz olsa dahi hic elestiri kabul etmiyor bi hastaligi var titizlik hastasi galiba 15 yasindaki kiz kardesim de ona cekmis ve alistirdi arkadaslar 2 gunde bir odalar odalarin plani degisir her gun ev yikanir gibi silinir supurulur (eve misafir gelsin) homurdaniyor arkalarindan laf soyluyor ya o misafirdir yapilmaz ki bakin titizlik hastasi gercekten cok acayip bagirmasi cok acayip biz daha kisik sesle konusamadik ki guzelce bagiracak bir sey yok duyuyorum daha sessiz konusun tamam vs vs en sonunda haksiz cikiyorum ve susuyorum en berbat huylarindan inatlik ve konuyu tartismayi sakiz gibi uzatmalari hepsi bi konuyu tartisiriz annem veya kardeslerim bakin ne olursa olsun ben hosgoru cercevesinde bi sonuca varmak pesindeyim tartisma aynen soyle konusuruz konusuruz tabi kendisi sesini baya yukseltor her seferinde ben derimki artik tamam kardesim tamam anne peki oyle olsun sirf kardesime bir sey yapmiyayim diye arkami bi donerim o konuyla ilgili konusur inatliktan dolayi (benimde boyle sartellerim atiyor) vallahi kafayi yiyecegim ben yazdiklarimin kac katidir belkide yasadiklarim babam beni goturur sabah sirf tartisma olmasin diye evden rahat temizlesinler diye ygsye calisiyorum tabi cok iyi destek var motive annemin agzindan cikanlar sen kazanamassin sen yapamassin daha cok kazanirsin insanda hic istah kalmiyor babamla tartisinca en ufam seyde dahi kustu ya mesela o an aile kavrami kalmiyor ya bari kusuyorsunuz birdaha hic konusmayin abi deli oldum deli ya 2 gun sonra hic birsey olmamis gibi olucak her sey neden uzuyorsun milleti annem kordonlarini baglatti yapma dememe ragmen (rahatsizligi yok) anne dinimizce uygun degil diyorum sonuc hep ayni kendine elestiri kabul etmiyor allahim yardim etsin yazamadigim onca sey varki anlatamadigim icimi tam olarak dokemedigim icimden neler geciyor neler dusunuyorum bi bilseniz lutfen erinmeyin abilerim olarak yardimci olun aglamak istiyorum inanin bagirmak aglamak istiyorum kusura bakmayin cok uzun yazmak zorunda kaldim lutfen okuyup yardimci olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya lutfen yardim edin

• Okumayanlar +

• Yazı çok uzun. Yarısına kadar sabredebildim. Tavsiye olarak şunu diyebilirim ki evde kız kardeşlerin yokmuş gibi takıl. Kalk suyunu kendin al. Temelliğe alışmak iyi değildir. Eğer ki yakalanırsan peşine başka psikolojik hastalıklar getirirsin.

• Klasik Ergen - Net
  • Allah uçak kazası vermesin kardeş.
  • Kardeş onlar senin kız kardeşin onları koruyup kolla ve bağrına bas. Böyle olmaz. Onları da anla. Sakın onlara kötü bir şey yapma, zarar verme. Sinirleniyorsan git boks yap rahatlarsın. Sinirini kız kardeşlerinden çıkarma, onlar senin canın yahu. En yakının onlar senin. Bağrına basıp öylece saatlerce hiç sıkılmadan durman gereken kişi onlar. Sen ise sinirleniyorsun. Abilik diyorsan abiliğini yap. Onları nasıl yönetirim, nasıl azarlarım diye abilik olmaz. Onları nasıl korurum, nasıl memnun ederim, nasıl sevindiririm, nasıl mutlu ederim diye düşünürsen abilik yapabilirsin. Bunlar düşün. Kız kardeşlerin senin canındır. Tekrar söylüyorum onlar senin canın yahu. Onları sev ve kendinden uzak tutma. Onlarla aranda duvarlar olmasın, yakın bir ilişkin olsun. Soğuk olmasın aranız. Abiliğini böyle yap işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim sorun Türkçe olabilir. İmla kurallarına göre yazarsan soruna çözüm bulabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samed Bey -- 14 Eylül 2016; 0:04:56 >
  • kusura bakmada ergensin
  • Burası konu dışı özel değil kardeşim yanlış yere açmışsın.

• gresitozgur G kullanıcısına yanıt
    Kardeşim dediklerimi dene 1 hafta lütfen.Hepsine soğuk davran hiçbirine minnet etme işini kendin gör altta kalmakesinlikle biri sana bağırdı mı kıyameti kipar hele kardeşinse korkma geçir bi tane bak bakayım bir daha çıkıyomu sesi.Bir süre sonra değer görücen

• amenoooo aaameeenoooo

• Bu hayatta aileni secemezsin kardes veya degistiremezsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerektiği yerde sesini çıkarmasını bil ağlamayı kes sen erkeksin
    Kendi işini kendin gör kurallarını koy onlara iyi davran ama onlar sana kötü davranırsa da cezalarını kes bağırmaktan ve gerekirse vurmaktan çekinme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.