Şimdi Ara

Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Virüsü Bir Türlü Silemiyorm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Flash belleğimi bilmedigim bir virüslü bir bilgisayara takmıştım ve sonra farkında olmadan bu flashi kendi kişisel bilgisayarima taktim ardindan virus bilgisayarima bulasti ve bilgisayarlada kalmadi farkinda olmadigim icin mp3 telefonuma ve ayni zamanda taşınabilir diskimede bulasti ve bir turlu silemiyorum hem c hemde d surucusunde var herhangi bir dosyayi acmak icin tikladigimda farklı pencerede aciyor ve bilmedigim benim oluşturmadigim bir recycler adli bjr dosya var sildigim zaman yeniden geliyo isin ilginc tarafi birgun virüsten sinirlenip bilgisayari cokertmek istemiştim ve system32 falan cogu dosyayi sildigim halde hepsinin otomatik olarak geri geldigini gordum ve saşırdım ve bu recycler dosyasi hem d sürücusunde hem c surucusunde hemde harici diskimde var masaustune yeni winrar arsivi olusturup bu recycler dosyasini rarin icine attim ve asil isminin recycler.scr adli bir dosya oldugunu farkettim gizli dosya ve klasorleri goster dememe ragmen tamama basıp ciktigimda kaydetmeyip tekrar girdigimde deaktif etmis oluyor bu sorunu kayit defterinden halletmis olsamda virusu bir sekilde silemedim ayni zamanda pcnin her acilisinda bir mesaj kutusu geliyo ve gorev yoneticisinde adobe diye 2 tane program calisiyo ve gorevi sonlandir dedigimde kapanip yeniden aciliyo pcden hemde diger aygitlarimdan bu virusu kokunden komple nasil silebilirim lutfen yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.microsoft.com/security/scanner/tr-tr/default.aspx

Tam taramada çalıştır uzun sürer ama etkili
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.