Şimdi Ara

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM TELEFON ALICAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben samsung telefon almak istiyorum ama hangi modelini alacağıma karar veremedim lütfen yardım edin.

olabildiğince yüksek sesi olan ve işletim sistemi olabilirse symbian olan bir samsung almak istiyorum.

kameranın kalitesi illede 2 megapixel veya 3 megapixel olması şart değil. ama olursa iyi olur. ama en az 1.3

megapixel olursa da iyi olur.

ama yazdığım gibi aradığım telefondaki birinci özellik ses kalitesi ve işletim sistemi.

benim bütçem 600 700 ytl arası ama bana 600 ytl lik bi tel bulursanız sevinirim.

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok TEŞEKKÜRLER...

• telefon tavsıyelerıne acsaydın konuyu cok ii olcaktı
  • arkadaşım ilk önce konu yanlış yerde ama sorunu cevaplayayım samsung telefonlarda simbian işletim sistemi fazla yok simbian işlatim sistemi sadece d 720 modelinde vardı javada artık simbian kadar kullanışlı birçok programlar javada çalışıyor benim sana telefon tercihim samsungta o fiyata dediğin özellikte d 900 d 900i biraz çıkarsan u 600 modelleri olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 7 Haziran 2007; 15:54:28 >
  • öncelikle konuyu yanlış açtığım için özür dilerim.

forum yetkililerinden konuyu silmelirini rica ediyorum
  • valla o fıyata bır p850i alır ve 2gb da mıcro sd alırsın hatta cebıne para bılem kalır
  • u600
  • u600 olmaz dersen benimde kullandığım d840
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • U 600 VE D840 IN DIŞARIYA VERDİĞİ SES NASIL. YÜKSEK VE KALİTELİ Mİ.
  • bence ses kalitesi ve sesi çok iyi olsun istiyorsan samsung alacağına se w seisi yada motorola e2 al çünkü samsunglarda ses çıkışı fazla değil
    quote:

Orjinalden alıntı: -M-A-F-I-A-

U 600 VE D840 IN DIŞARIYA VERDİĞİ SES NASIL. YÜKSEK VE KALİTELİ Mİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simavli3443 -- 12 Haziran 2007; 17:51:00 >
  • yardımlarınız için teşekkürler nokia almaya karar verdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.