Şimdi Ara

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bütçe yaklaşık 30-32 bin liraya alınabilecek az yakıtlı kullanışlı bir araba tavsiyeniz var mı? chevrolet aveo lar çok iyi gibi gözüküyo fakat chevrolet türkiye piyasasından çekildi 2.el de satamayız diye düşünüyorum.Aklınızda bu bütçeye uygun araba varsa söyleyin arkadaşlar şimdiden teşekkürler

• durdurun uçağı iniyoruz kullanıcısına yanıt
    güncel
  • bende 28 binlik arıyorum size önerim madem bütçenizde iyi dayım 2008 model ford focus u 32 bin e sattı alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSuprises

bende 28 binlik arıyorum size önerim madem bütçenizde iyi dayım 2008 model ford focus u 32 bin e sattı alabilirsiniz

kia riolara da bakıyorum şimdi şu an daha çok 2010 dan aşağı alma görüşünde değiliz fordun 2008 kasasıda çok hoş ama az kilometresini bulmak kolay olmuyo
  • astra
    Haklısınız yaşı da önemsemek lazım dayımın arabası 180 bindeydi mesela ancak fiyat aralığını biraz daha artırma olasılığınız varsa siz birde toyota corolla elegant lara bakın derim
  • Eskiden olsa fiestalar pololar havada ucuşurdu.
    0 araç almayın bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • astralarda bu fiyat aralığında değil ki uçuyo fiyatlar resmen bu yıl
  • 28.5 e 2008 laguna 2 ful paket aldık. Anahtarsız çalıştırma ve kitleme. Sensörler falan. Bugün satılsa +1000 lira veriyorlar. Böyle bir araç düşünebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

28.5 e 2008 laguna 2 ful paket aldık. Anahtarsız çalıştırma ve kitleme. Sensörler falan. Bugün satılsa +1000 lira veriyorlar. Böyle bir araç düşünebilirsiniz

kardeş onunda tipini beğenmedik ya yinede sağol
    skoda 2011 fabialar nasıl bilgisi olan var mı rahat satılabilir mi?
  • quote:

28.5 e 2008 laguna 2 ful paket aldık. Anahtarsız çalıştırma ve kitleme. Sensörler falan. Bugün satılsa +1000 lira veriyorlar. Böyle bir araç düşünebilirsiniz

ne zaman aldınız lagunayı,geçen gösterdiğin araçmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

quote:

Evet oydu sanirim. Gecen gun aldik. 1.8 tdci motordan sonra agir geldi yalniz.

• quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun geçenki dokundurmayı lagunayla yaptın yoksa ,ağır gelir doğrudur :) 1 saat kadar trafikteydim şimdi geldim klima açık ve 5 kişiyle biraz nazlı gidiyor bizimkide.1410kg+5 kişi+klima 1.6 110hp lik motoru zorluyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun geçenki dokundurmayı lagunayla yaptın yoksa ,ağır gelir doğrudur :) 1 saat kadar trafikteydim şimdi geldim klima açık ve 5 kişiyle biraz nazlı gidiyor bizimkide.1410kg+5 kişi+klima 1.6 110hp lik motoru zorluyor

Yok bi abiye aldik. Ben civik devam. Gecen surdum bi. Elektronik gaz pedali var sanirim bunda. Bi zaman sonra gaz aliyor. Degisik geldi bana. 10 km civari surdum araci. Indikten sonra benim arabaya bindim. Farklar su:

Laguna konforlu.
    Tepkiler ve hizlanma civic daha iyi.
    Cok sert geldi benim araba.
    Lagunanin frenler daha yumusak ve saglam. Frenlerime baktirmam lazim. Balatalar bitiyor sanirim. Sonuc olarak arac cok iyi ozellik olarak ama genc adama gore degil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.